Катрис прајмер, зелениот за црвенила. Многу минимално скоро не покрива црвенила, дава сјај и мене не ми се губи зелената боја, туку многу ми е воочлива. Не вреди ни 100, а не над 300 денари.
Никогаш повеќе! Го зедов као демек помагало против мозолчиња, какво помагање, какви бакрачи, уште повеќе се исфрлав, лицето ми беше ренде, катастрофа. Исто и овој сапун на Нивеа, едноставно разочарана, го зедов наместо купка, многу ми беше сува кожата, и ај си велам хидратантен сапун ќе земам, немаше Dove, си реков Нивеа не се лоши, имам користено и други производи од Нивеа и сум многу задоволна, па ќе видиме. Какво бре задоволна , какви сини очи, исто како да не сум се миела, смрди ужасно
До сега сум користела 2-3 маскари на Лореал и не биле лоши, арно ама оваа сдга, за никаде! Претечна и ужасно ги слепува трепките. Канта!
Се од Голден роуз! Шампоните преполни со хемикалии без исклучоци на марка. Стик исто независно од која фирма, сите знаат да остават флека на облеката и лепат ко течен лепак неисушен.
незадоволна од шампонов - многу ми ја слепува косата , сега ко демек земав еден од аптека па ќе видиме дали ќе врши работа
Воопшто не сум задоволна од гел тушот на Бенефит , го имам веќе скоро година , го имав веќе ставено во омилени производи на месецот но по неколку месеца секојдневно употребување поготово сега кога почна топлото увидов дека при мало потење се растекува на сите страни , вчера кога се вратив дома бев ко панда во очите , плус ми влезе и внатре во окото и цел ден ме печеше. Џабе толку пари фрлив за ништо не го бива , мислам дека @crimson и @Mishela го имаа па ме интересира дали и на вас вака ви се растекува на очите? Од маскарата на бенефит they`re real сум презаодовлна имав една ја истрошив сега имам и мало тестерче и е прекрасна ама ова не го бива
И јас не би го купила пак. Тежок ми е за нанесување и многу лесно се брише и размачкува. А маскарата е најдобрата маскара што сум ја користела некогаш во животот. Мајка ми има тестер од истата и исто е презадоволна. Среќа го земав тушот на некоја промоција па не ми е премногу криво.
@koritsaki, мене пак ми се погоди. Формулата е навистина многу чудна и се разлева на мрсни капаци, меѓутоа мене тоа ми се случува многу ретко, зашто најчесто го носам навечер, преку ден ретко кога сум расположена да ставам туш. Секогаш нанесувам база за сенка пред да ставам од тушот и во ред ми е, но премногу е скап за да го купувам редовно; и јас го фатив на некоја акција минатото лето заедно со маскарата (која е една од најдобрите кои сум ги имала), а и откако си пронајдов туш кој тотално ми одговара - не менувам.
Од пилингов ќе си едвај останав без трајни лузни, страшна инфекција ми искочи, два месеца неможев да се оправам! Авон никогаш повеќе!
Дa и јaс стaвaм бaзa зa сенкa a мoжеби требaше првo дa гo тестирaм вo прoдaвницa пa пoтoa дa видaм кaкo е , јaс гo тестирaв нa рaкa и пoтoa сo ништo не се бришеше и викaм вaу супер истoтo ќе биде и нa oчите нo не е.. А вистинa е имaм мрсни кaпaци и oдмa се рaзлевa. Тoa е зa др пaт ќе си знaм
L'Oréal Anti-Breakage Repairing Shampoo и L'Oréal re nutrition mask Ова ѓубре од шампон никогаш повеќе! Ми ја пресуши косата и кожата на главата. Маската никава функција не врши, наместо да ја омекне и расчешла косата уште повеќе ја досушува. Единствено позитвно и кај двете е што убаво мирисаат. Ги начекавме со другарка ми на осмо мартовска акција за околу 150 ден. и кај неа го имаше истиот резултат од двете.
Шампонот против првут од Балеа,па полош шампон не памтам од кога не сум користела најлошо нешто, косата ја суши никако не застанва а со првутот уште повеќе ја влошува ситуацијата ужас...
и 5 саати да бркаш со четката боја не се фаќа, а топчиња по сите страни низ дома. Најверојатно и да ги сомелам во прав пак нема да има боја од нив. После ќе ги побарам и директ во канта
Другарка моја користеше исти вакви и она се жалеше дека ич не пуштаат боја, ама дробеше по неколку топчиња со рачката од четката па така имаше ефект. Чисто како идеја да им дадеш шанса, пред да ги фрлиш
Essence eye shadows Пресреќна бев кога ја најдов оваа преубава нежно праска нијанса, ама во глобала не сум задоволна. Ич не се пигментирани. Ги ставам и двете секој ден, ги комбинирам, и сосем малку се познава дека имам сенка.. Не би купила пак сенки од Есенс.