Facefinity primer, многу лоша текстура му дава на лицето, посебно во комбинација со Facefinity пудрата. Имам мрсна кожа, многу суво ми го маправи лицето, дури перутаво и рапаво. Изгледав многу постаро и не свежо. Пудрата ја пробав и со друг прајмер, ок е но пак не дава свеж, чист изглед и не е многу покривна. Ни двете не би ги купила повторно.
1. Labello Vitamin Shake Делумно хидрира но остава некоја си ептен светликава боја на устата, никаква. Мирисот скоро и да не му се осеќа . Не би го купила повтроно. 2. Лаковите на малена - се лупат за пола ден 3. Во глобала од производите на GOSH . Конкретно, имам користено од карминиве , имаат преубави нијанси но се многу суви и се лупат по усните. Не помага ни лабело како подлога. Истото важи и за сјаевите. Имам користено и едни сенки и кремасто руменило за лице ( не можам да најдам слика од нив) , и не се воопшто пигментирани, треба да нанесеш повеке слоеви од нив за да се познава , а и многу брзо се бришат. . 4. ББ кремата на Евелајн. Цело лице ми се нафрли од неа.
Giordani Gold (tecno pudro) Na liceto kako pashteta da sum stavala,i kako da sum ispadnala od horor film. Katastrofa
Maybelline - The falsies push up drama - Најкатастрофална маскара од Мејбилин , досега ја критикував Рокет,но оваа го заслужи првото место. Трепките ги слепува, не ги подигнува , споро се суши.. Среќа што ја добив на подарок од една наградна игра на Мејбилин инаку криво ќе ми беше ако фрлев пари за неа
Имам коса што е склона кон мастење и голем проблем со одбирање шампони. Косата ја мијам секојдневно или по препорака на преку еден ден (за поретко да се масти). Пробав на преку еден ден со шампонов, и ниту волумен, ниту изглед на чиста коса имав. На брат ми му го дадов. Барав соодветна замена за Листеринот за плакнење на устата. Не дека не сум задоволна од него, напротив, само некогаш го осеќам премногу јак. Па сакав да пробам нешто поблаго од тоа. Ова ниту освежува, а чисто сумњам дека спречува забен плак. Има вкус на вода со лажица шеќер. Се двоумев дали маскарата doll lashes ја ставам во листава, ама не е толку лоша. Имам долги трепки, и немам никаков посебен ефект со истава, онака мех. Би ја дотрошила, а за повторно купување некако не верувам.
никогаш повеќе не би купила кажуваат против првут а мене од тоа што го имав првут дупло ми се направи
Golden Rose gel eyeliner - black Колку се израдував кога го купив , но само двапати го искористив и дефинитивно ќе го фрлам , ако имате мрсни капаци не ни помислувајте дека ќе ви се допадне бидејќи целиот се копира на капаците , се растекува итн.. Цена - 3,5 евра
Golden Rose -Color Exper nail Neznam od kade da pocnam .Cetkata e predebela.Lakot e premnolgu gust i tesko se nanesuva..Mislev deka e do moite nokti..5 pati se brisev i odnovo se lakirav...Celo sise ostranuvac za nokti potrosiv i pak ne uspeav celosno da go ostranam ...Na.kraj zavrsi vo kanta. Golemo NE za proizvodite na G.R.Nikogas poveke nema da kupam nivni proizvod..Dosta sansi im davav.
За џабе фрлени пари кај ми ја правеа ужасна косата па мислам дека после овој шампон почна повеќе да ми се мрси и тоа балзамот ужас А овој шампон е дефинитивно нај ужасниот шампон некогаш кога ќе ја измиев косата уште помрсна ми беше како тесто овој шампон ми е најомразено нешто што постои подобри се оние литарските од 60 денари 1000 пати подобри
Ne se krivi oni sto ni podmetnuvaat uzasni proizvodi,krivi sme nie sto go kupuvame istite. 175 den za ovoj proizvod ? Balea nevermore.
@Mia.MGK Sprejce za ispravuvanje,zacvrstuvanje,izmaznuvanjene na kosa .Cela kosa ja zapletkuva,kosata cesa od nego Na sestra . mi i go podariv.Koga go proba istrca vo toalet da si ja mie pa kosata Odprven mislev deka e do mojata kosa ama ne bilo taka
На прво место морам да го сместам шампонот за суво миење на косата од Авон, кој наместо она за што е наменет барем мене дополнително ми ја заплеткува косата. Единствен плус му е што има добар мирис. На второ место сите креми за лице од авон натуралс. За зима кога ми е сува кожата ми се добри ама сега за овој период лицето ми е ненормално многу мрсно па тие ми го мрсат уште толку, ужас. И еден ваков ацетон од кој и цело шишенце да потрошиш пак нема да го избришеш лакот.
Ги имам испробано сите лабела на светов што се вика,ама ова мислам дека го достигна врвот на катастрофата!!! Маскарава на Евелин, ниту ги издолжува трепките ни волумен како што е нагласено ,ниту им дава боја значи исто ко да не си ставал ништо...а чини 250 денари