Не знам може да е и тоа што викате кај секого различно делува. Ама имам користено Лакалут во Германија и не сум имал проблем. Откако ја купив тука како со киселина забите да сум ги миел. Полна уста со крв. Еве сега ми носат од Германија ја користам немам проблеми . Ѓавол да го знае што е работата.
А да Ви кажам од мое лично искуство дека ни парадонтах ни лакалут си немаат врска со непцата и се една од најголемата научна лага, посебно флуодот кои го содржат, јас за три месеци решив т.н. хронична парадентоза Спојлер Спојлер https://tinkturedrsulca.com/tag/pasta-za-zube/
Каде може да се најде? Кај мене е веќе алармантно Едит: не видов дека може да се направи онлајн нарачка Во секој случај благодарам
Katastrofaaa uzas ne viden Drugite zamenski cetki za elektricna cetka za zabi se 1 000 000% podobri Dzabe gi kupiv
JUNGLE Hair conditioner bar од Lush. Џабе фрлени пари. Многу тешко се нанесува на косата, не ја прави воопшто мека. Убаво мириса само.
Таман се порадував дека си најдов некоја лесна крема за летово, со убав состав, и ништо. Ми се појавија ситни мозолчиња и црвенило на образите, како некаква алергиска реакција. Не ја користам веќе една недела и лицето ми е посмирено, мозолчињата исчезнаа. Ова е само мое искуство, можеби на некој друг ќе му биде во ред.
Исто и мене. Планирав да пишам и јас деновиве за кремов но јас го имам тој ботаникалс со зелен чај. Мене на почеток многу ми се допадна, лесен, убав, таман за комбинирана кожа летно време но на челото ми излегоа ситни мозолчиња гнојни исто и кај образите. Меѓувреме ја користев балеа аква и за неколку дена ги снема. Ја пробав пак гарниерот и утредента иста песна, дефинитивно не ми одговараат кремите на гарниер. (сум ја користела и таа со грозје и не бев задоволна)
Гоолемо не На почеток кога ги донесоа во рамстор ептен ме привлече дека е од чоколадо и ги рекламираа цело време и го купив.Текстурата му е баш како путер првите два дена убаво ми мирисаше а кога почнав да го користам на тело остава кафеави флеки и има некој гаден чуден мирис.Мислев дека е само кај мене ама пробаа и други и впечатокот е исто ко пудра да ставаш на тело.
Ехх јас па презадоволна сум од лакчињава.Подобри ми се и од голден роуз авон и ред други. Единствена добра работа од Малена
Ама ич не траат . Мене едвај три дена, третиот веќе треба да се прелакирам. Користиш нешто над нив за подолготрајни да се?
Па искрено не очекувам ни од еден лак да ми трае повеќе од 4 дена и ми здосадува па се лакирам на 4 5 дена сум купувала и многу поскапи од Малена пак не стоеле..за тоа лекот е гел на нокти и раат месец дена Земав на малена 8 во 1 безбоен за оправување на ноктиве и еве си го држам 6 ден некако ко подобри да ми се не се кршат немам втор слој сеуште би можела тој да си го ставиш како подлога
Обожавам малинки, ама ова нешто има одвратен мирис. Ги купив и гелот за туширање и лосионот, не сакам да ги пробам откако видов како мириса.
1. Арганово масло на Балеа Освен што ја спласнува косата и прави да изгледа како мрсна, друг ефект нема. 2. Кристалниот камен на Балеа Исто како ништо да не си ставил под пазувите.
1. Benefit- the porefessional poreminimizing makeup Од толкав избор на пудри , со кој памет ја земав пудрава за покривна , не очекував да е воопшто гледајќи рецензија на јутјуб , значи треба 15 пати да ставиш за да добиеш некоја покривност на лицето. Лесна е , со тапкање со сунѓерчето кое се продава заедно со пудрава на некој начин ги пополнува порите и се помалку видливи единственото тоа го дава. Од кога ќе се нанесе е мат на лице. Но врв беше што дури од кога ја купив пудрава видов дека е само 15 мл , а цената 36 евра 2. Benefit boiing airbrush concealer - Коректоров е катастрофа , густ , тешко се нанесува , не стои убаво на очи , нијансите розеви...не го препорачувам