Јас ја имам користено BB кремата и многу сум задоволна, не беше покривно многу бидејќи пред се, не е пудро.. неможе да има целосна покривност. Покриваше доволно. Ја користев цело лето во замена за пудро и беше одлично. Можеби си ја земала грешната, требало за поинаква кожа.
Не знам, може различно се однесува на секоја кожа. Имам комбинирана кожа, или мрсна да се каже, таква крема и земав. Инаку знам дека не е пудра, користам ББ крем одамна секојдневно, и сега експериментирам пробувам различни зошто од никој не сум била особено задоволна. Ама овој апла џабе го земав
Знам дека не е темава за ова, ама би ти препорачала едно. BB крема од Фармаси. Една другарка моја го користи, многу е убаво, и покривно доста.
Овој гел за тело дефинитивно нема да го купам повторно, 500денари за џабе фрлени. Плус мириса одвратно, на исушени засмрдени цвекиња. Не се впива во кожата, останува како некој засушен плус слој врз неа. Не е хидратантен и не дава некои којзнае какви ефекти како што е опишано на амбалажата. Само за масажа е одличен. Па затоа и речиси при крај ми е. Се масирам по нозете со него. Еве за што е наменет, а не е ни приближно толку добар. "Заводлив мирис"! Мислеле да напишат "Одвратен мирис"!
Мицерална за комбинирана кожа... По чистењето на лицето, посебно очите, ужасно пече и лицето е затегнато. Што ми требаше да менувам... Убаво си ја користев на Оливал.
Добро како можеше да поверуваш во ова што го пишува? Па луѓе сум се потела секој ден по 2 саати во теретана, не сум јадела ни едно ливче кашкавал и пак ми требаше време додека не го обликувам телото така како што ја сакам, вие очекувате од гел да ви се снема целулитот.
Ги ставам и 5 секунди подоцна кожата ми гори! Не знам што е ова, не знам дали направив нешто погрешно (на чисто лице ги ставив), ама тоа не беше печење, беше како киселина на отворена рана! Ако има некој искуство нека сподели, многу ме интересира дали само мене ми се случи нешто такво или до нив е...?
Жива катастрофа. Како креч на себе да сум ставила, не се ни размачкува убаво, а и мирисот ми е тежок, а после неколку минути не се ни осеќа на кожата. Никад више.
Колку ми е погоден, чудо едно. И мирисот трае... секоја вечер после туширање се мачкам со ова, сабајле уште мирисам на кокос. Како да не го користиме истиот производ, ама до кожата ќе да е. Плус, на полувлажна кожа го нанесувам.
Мирисот не ми е толку проблем колку тоа што не се размачкува. Сепак јас повторно не би го земала. Ич не ми се погоди.