Sve zavisi od kozata kako sto se zakluci i od prethodnite postovi. Jas bez ova ne iskacam od doma. Prezadovolna sum
Тотална утка 1.Маската негува и освежува убаво ама ужасно мириса на алкохол и пече мн под очите.Два пати ја пробав секогаш истиот ефект 2.Сјајот од Алверде е нешто најгрозно шо сум ставила на усни.Се разлева како вода во боја да си ставил 3.Пастата...Кој знае зашо ја зедов.Цело време Лакалут користам.Нит негува нит освежува.Апсолутно ништо 4.Купката исто не ми е убава ич.Ме излаза амбалажата дека кјут цела ама за тие пари може сто пати поубави да се најдат
Авон Сенсес геловите за туширање дефинитивно единсвен производ од авон што го имам користено да е промашен, не им е убава текстурата некако се густи лепливи а и не ми убаво мирисаат 3 4 имам користено и никогаш повеќе
Ja zemav pastava zatoa sto ima kao pozdravi sostojki,nit mi gi cisti zabite nit mi ostava nekoj svez finish,nistooo...Se vrativ na colgate so aktiven jaglen
Искрено Балеа Маските некако не ме воодушевиле нешто.Јас овие ги купувам таа со кал од мртвото море многу ја сакам баш ми го чисти лицето.Ги има во Дм 2 за 50 или 60ден. Пред 2години имав сомбре го купив ништо буквално и една мојата пријателка ми препорача од Фризер фанола.Дефинитивно ФАНОЛА Е прав лилав шампон против жолти прамени.Вреди секој даден денар за шампонот.Има 2 милитражи 1литар е мислам 1600денари, ама вреди навистина. Искрено исто мислење за маските на Балеа.Алврде истото мислење.Добро сеа не можам за сите производи да кажам ,ама има што не ми одговараат горат и печат Оливал е предобара мицеларна имаше тестер во Дм, ама беше за пределот на очи пробав и сум задоволна.
И јас го имав. Навистина најдобар, ги неутрализира и портокаловите прамени. Го има во Hair shop mk мислам така се викаше страницата, јас од кај фризерот го имав купено 800 ден 400 мл. Сега имам некој друг, не е како фанола, ама дур се потроши ќе почекам.
Probaj ja na colgate od limon,imam chuvstvo kako 10 pati u denot da sum gi izmila zabite najomilena pasta mi e stalno ja koristam
И на субрина е многу добар силвер шампонот. Од балеа не сум задоволна и јас, никаква промена нема, не е воопшто пигментиран.
Ja koristam i taa,za nijansa mi e poomilena jaglen Se soglasuvam skroz,edinstvena pasta sto mi dava takva svezina,cela linija im e top
Тој е. Го имав земено од фризерски салон. Конкретно од салонот Фриз во Штип, Тања се вика фризерката. Не се сеќавам на цената.
Сите кремови и млека за тело од балеа. Не се впиваат во кожата за жива глава . Како да мачкам масло за коли врз телото
во споредба со балеа геловите,овие на Авон се премија. Имаат геласти кремасти структури... Различни видови. Често ги земам добро мирисаат пенат и задржуваат мирис на кожа. За цената се добри
Единствена "утка" што сум ја направила досега. Го зедов балсамот од Yves Rocher пред 2-3 месеци, највеќе за ефектот на "полни усни", но ни П има од полни усни. Обичен хидратантен балсам е, и за парите воопшто не е вреден. Околу 300 ден мислам беше, и тоа на попуст.
Гелови за туширање на балеа. Мене многу ми е слатка амбалажата затоа изгледа ги купувам,ама ич не ми пени треба пола шише да истурам за да ми запени ко што сакам и многу брзо го трошам за една недела максимум. Кога ќе мириснеш од шишето убаво мирисаат сите ама на кожа не се осеќа мирисот многу.
Ziaja piling od kakao. Mirisa na rasipano,ne mozam da se opustam i da si pravam svoj “spa day” koga mi se losi cim go otvoram. Uzas.