Мене добро ми се впива, а мирисот е многу јак да ама смо на почетокот. Ама знам на луѓе што им е омилен
Млеково за коса на Балеа често беше фалено по темите ама мене ич не ме воодушеви. Косата ми е до половина и права, го ставам на влажна но отакако ќе ја исушам целата ми е леплива, затестена и заплеткана Штета а мирисот е многу убав.
Apivita Black detox cleansing jelly Убаво го чисти лицето , но потоа кожата ја чувствувам многу затегната. На очи не сум го пробала. Не би го купила повторно. Tigi oat and honey shampoo Од шампонов воопшто не сум задоволна , бидејќи многу ми ја сплескува косата (иако сегап оради фарбањата ми е сува). Уште малку ќе го дотрошам и повеќе не би го купила.
Мицеларна вода од Нивеа, после секое користење ми се појавуваше црвенило на лицето, а понекогаш и пецкање и чешање, иако е наменета за осетлива кожа.
Исто и кај мене таква реакција , ниту една од Нивеа не ми се погодила сите ми предизвикуваат печење , црвенило , иритации итн
1.Sundance med флуид - нема да го купам повеќе поради тоа што многу ми е тежок и масен за моето лице 2. Natura Siberika интимен крем - ми предизвика ужасно печење и чешање , му дадов 3 шанси и нема повеќе ќе оди во канта 3. Konopkas крема - остава масен траг , не е лош производ но сметам дека не прави ништо за моето лице , а составот не е идеален иако е органски 4. Шампон против опаѓање од Konopkas , кај мене немаше дејство против опаѓањето , не ми дава волумен и не е ништо посебно . 5.Ролон - за таа цена има милиони подобри , никаква заштита а мирисот речиси и да не се осеќа 6.Маска за коса - масна , косата ми ја лепи и сплеснува , ниту ми ја омекнува ниту пак подобро се расчешлува 7. Essence маскара - ужас ниту волумен ниту издолжување ниту црна боја
И мене ме зачуди. Мене искрено ми е омилен. Преубаво ми мириса, дури и блузите ми замирисуваат на него. Сега го земав она млеко за тело со мирис на авокадо во голема кутија што е, убаво мириса, но веќе ми фали кокосот.
Овие ги имам пробано и кај сите три примерив дека се доста воденести, не ми прават ништо на трепките и со виткач и без, само слепени ми се. Можеби i love extreme стана нешто подобра откако малце се подзасуши. Се на се ништо посебно, не знам дали би зимала пак маскара од Есенс. Но многу членки гледам се задоволни од некои нивни маскари, така да можда мене само не ми се погодиле.
Јас мислам дека си ги одбрала погршните. Лаш принцес црвената и зелената мене искрено ми се добри. Сега гледав ревјус за You better work и многу има задоволни од таа за волумен (од другата не). Така што таа ќе ја пробам. Од овие што си ги спомнала ги имам пробано првата и третата и не ми се допаднаа, така што мислам дека си немала среќа
Јас читав дека црната Get big lashes е добра,ќе ја купам таа. Lash princess на некои им ги слепувала трепките а јас сакам секое трепче одвоено да ми биде
Добра е и таа, беше мислам првата што ја купив од нив. Ама јас сум малце несмасна со такви дебели четки, затоа повеќе ги сакам овие.
Знаев дека козметиката на Есенс едноставно не ја бива и одбивав да купам било што, ама се излажав заради тоа што токму маскарите имаа доста пофални зборови. Конкретно оваа маскара нема никаков позитивен ефект, дури можам да кажам дека трепките ми изгледаат многу подобро без неа. Делува претешко на трепките и ги лепи. Essence never again.
Ужас од дневна крема! После само 2 пати ставање лицето ми се наполни со акни (а патем не сум склона кон акни). Ми се воспали цело лице...
Ова с*ање! Никако никако никако! Мислам дека не прави ништо друго освен што ги слепува трепките и ги корне. Ужас не виден! И по 20 минути од нанесување се рони! Avon euphoric маскара - 359 ден.
Истото ми се случи и мене, со црвенило и печење и веднаш прекинав да ја користам. Пред 1 месец, прв пат користев млеко за тело од Нивеа, таква бурна алергиска реакција ми направи, абе за 2-3 минути од глава до пети се нафрлив, со жарење и страшна жештина. Од тогаш, многу сум претпазлив со продуктите на Нивеа.