Po losi vloski nikogas do sega ne sum kupila! Prvo se predebeli a pisuva dnevni vtoro istekuva ne drzat od stranite i treto imaat mnogu los miris bidejki ic ne apsorbiraat tecnost! Gledam deka se makedonsko proizvodstvo duri sega no nema da gi zemam uste ednas.
Ја земав кремава од Балеа пред некое време. Едвај успеав да ја најдам по препораката на katzzia. Конечно дојде на ред да ја искористам и се разочарав. Јас имам мрсна кожа и кремава ја осеќам како премногу тешка. Се обидов и со минимални количини но едноставно кремата не се впива добро. Дефинитивно не би ја купила повторно а истото важи и за останатите креми од оваа линија. Оваа заврши како подарок за другарка која имаше подобро искуство со линијава.
Сите производи со уреа се за сува и атопична кожа, ако имаш мрсна кожа било кој друг производ што содржи уреа не го купувај
Не сум го знаела ова, но ќе го запаметам во иднина. Има логика ова секако, од причина што во зима ми се сушат премногу рацете и си ја купувам една крема за раце со уреа од КАМ ми се враќаат во нормала.
Ако си ја купила скоро би ти рекла да и дадеш уште една шанса. После некое време се згуснува малку и е многу убава, барем мене ми беше.
Мрсно, тешко, не се впива во косата никако. И на влажна коса го пробав, и на сува...хорор! https://www.meindm.at/pflege/shop/H...tiges-Haaröl-Cocosöl/242839/2_10050174.action
Зашто кога ќе предложи katzzia нешто одма се летате да го купите. Прво прочитајте за каква кожа е ,си пишува убаво на пакувањето дека е за сува кожа. Aко имаш мрсна кожа види ја другата крема на балеа мед бела е пишува дневна крема,повеќе ќе ти одговара ако сакаш креми со помалку штетни состојки.
Не сум задоволна од производите на Мејбилајн. Маскарите последно време ги направија жив ужас, порано ми беа омилени, но веќе не ми текнува да земам нивна. Слепуваат трепки, се ронат, брзо се сушат... Е, потоа, палетите нивни едно големо не од мене... Еве што ми се случи со мојата палета. Конкретно оваа. Не ми паднала, а цела се изрони и искрши . Светлите бои не се ни познаваат на око, како ништо да немаш ставено, а овие потемните што се со светки се малку подобри, но всушност тие личат како светли кога ќе се нанесат. Кога ја ставам цела се рони, хаос е. Исто и четката што беше во палетата, на второ користење се уништи. Ја фрлив зошто беше ужасна. Никад не ми било толку криво што сум фрлила пари на нешто, ко на палетава. Бар да беше поевтина, па ќе си речев ај, ама од локални парфимерии за 150денари сум имала попигментирани и поквалитетни сенки купено. Целосно ќе го избегнам брендов од сега, не сум задоволна воопшто. Во споредба со другите дрогериски брендови од типот на Catrice на пример, па и цените им се поевтини, не вреди ни денар.
И мене скроз истото ми се деси со палетава (не оваа, таа виолетовата). Се испокрши од ништо а и пигментација немаше од првата употреба.
Прочитав нечие мислење на форумов дека многу убаво мириса и отидов го земав. Мирисот е стварно предобар ама за жал ми се насобира под пазувите и изгледа неубаво. Значи пробав на секаков начин, мислев дека ставам многу намалив ама ништо. Баш ми е криво а ептен убаво мириса како парфем е, траен. Ќе го користам само кога ќе носам блуза наесен.
Јас па баш имам супер искуство со палетата ама мојата е кафеава не розевава и да светлите може не се познаваат толку ама јас секогаш нанесувам подлога за сенка и супер испаѓаат за нежна шминка , јас ги купив палета до гратис Римел и римелот исто на мејбилајн омилен ми е .
Мислев само јас сум со ваков проблем со палетава !!! Значи ужас. Пола палета во канта отиде, зошто испаднаа сами сенките. Џабе дадени парите.. И за пигментацијата исто се сложувам, слаба никаква. Користам баш сега на есенс палета мала сенки, предобра е! Неспоредлива со мејбилајнов. А, цена дупло пониска
Млекото за тело на Балеа од кокос, катастрофа, го купив бидејки мајка ми го пофали. На мојата кожа ужас, едвај упива, едвај се размачкува , па капак на се добив и алергија од него, сега како ќе си ја оправам кожата . Околу стомак сум ситни брумчиња и чеша ненормално многу , никогаш не би го купила, хидратација нула
Мириса преубаво, и жал ми е што не држи воопшто. Го нанесувам 2 пати на ден. Плус и механизмот не функционира како што треба. Топчето едвај се врти, па треба да се притисне убаво за да искочи течност, а тоа ја иритира кожата. Не би го купила повторно.
А баш мислев да го пробам....го имав на wishlist. Сепак, ретко кој антиперспирант од природните/органските има задоволителна трајност. Јас во моментов ги користам Ben&Anna, Германски се исто, но за жал мислам дека ги нема во МК сеуште. Ако имаш опција да ги нарачаш онлајн би ти ги препорачала топло. Мои фаворити се Persian Lime и Pink Grapefruit.