Благодарам на препораката, јас не сум во Мк па достапни ми се тие, би можела да ги пробам следен пат. Јас исто така бев задоволна од Lavera Basis Sensitive, и мирис и трајност, можеш да го пробаш чисто за промена.
Ги има во Белина, скоро ги донесоа, а има најава дека и во ДМ ќе се продаваат. Се мислев за некој од нив, ама не ми се ризикуваше, сакам да ги пробам.
Да се убацам покасно, не се македонско производство, а бугарско. Инаку, јас сум задоволна од Паломита, но оние кои се 8/16 во пакување, подолгите. Со овие немам искуство, не земам кратки. Впиваат, крилцата не се одлепуваат, горниот слој не е како најлон па да спарува дополнително повеќе. При тој избор што го има во маркетите кај нас, според мене тие са најдобри за квалитетот и бројноста по таа цена.
Му дадов шанса во овој месец и пол и огромно НЕ. Најсилен интензитет е (предлог за земање од продавачката), но иако не ставам многу кожата ја прави заникаде. Имав чувството дека лицето ми гори дури е на мене. Убаво мириса, но само тоа. Можеби тој со најслаб интензитет поинаку делува, но не ми се ризикува.
Исто и јас го делам мислењево. Страници поназад пишував за него. Ама имаше и задоволни од него, така да сигурно на секоја кожа различно е...
Јас го пишав мислењето дека убаво мириса... инаку да, истото и мене ми се случува. Ич ама ич не се трајни, повеќе ми држи обичен стик на Дав од 100 денари, а овие над 200 денари ги платив за џабе.
Јас па го користев стално, ептен долготраен мирис имаше ама се презаситив некако, а и не е за лето баш, тежок мирис има. На темава, се што купив од Зиаја беше ужас, од шампонот за сува коса што страшно лепеше, косава сено, крема за лице мислам дека пола кожа ми се излупии кремава замириса по некое време ептен гадно, и на крај крема за раце, ај оваа и не беше толку лоша ама зимно време на секои 15 мин мачкав И еден коректор на есенс, овој се истакнува, наместо да покрива
Balea q10 serum - Воопшто не сум задоволна од овој серум , мириса премногу силно , не можам во последно време да трпам мириси на нешто што ставам на лице , порано не ми беше важно ама сега ми смета. И ми излегоа многу црнки од овој производ. Скоро цел го фрлив во канта..
Бескорисен за отплеткување на косата. Дури и откако ќе ја измијам косата покрута ми е додека ми е влажна. Не видов буквално никаков ефект.
Natura siberica oil complex for damaged hair Читав доста рецензии за ова масло за оштетена коса, иако е многу фалено,не ми се допадна воопшто. Ја суши косата , мириса многу на алкохол и најлошо што имам приметено кога ќе треба да се измијам повторно , во допир со водата чувствувам дека косата е мрсна и тогаш се измива маслото , значи маслото не се упива во косата ете на пример како средството што го имам од Kerastase.. Ако го имате последното приметено баш пишете Balea wasser melon peeling Кога сме кај пилинг за тело ,мене ми се допаѓаат хордкор пилинзи што навистина си ја вршат работата, со големи зрнца. На овој пилинг зрнцата не се ни забележуваат,па го искористив како гел за туширање
Овој стик е УЖАС , ниту штити,ниту се нанесува добро , се рони А цената му до небо за таква глупост Вториот ужас е балеа кремата,прееетешка,масна ... ништо не прави амс баш ништо Ужасен шампон со исто висока цена,уште толку ми направи првут , сувост на косата ... не не
Џабе фрлив пари за ова, демек за акни е ама не го бива. А баш читав на форумов дека доста помагало ама мене не ми помогна. Исто како ништо да не сум ставила.
Јас поубаво нешто од тоа млеко немам користено Значи кај секого различно.. Одма ми упива, кожата ми е топ до следниот ден, и миризлива и мазна и мека. 5, 6 шишиња имам потрошено до сега
Очите ми ги ископа. На секое чистење шминка ми стануваат црвени, ме печат едвај ги отворам. Демек е сензитив и демек е и за шминката околу очите.