Јас го имав тоа лилаово мислам макадамија беше НЕ дефинитивно Не.Многу течена текстура како ништо да немам ставено, а ниту пак мирис некој.
Многу е воден и додека се нанесува почнува да мириса лошо. Никад више не би го купила. И ова во топ 1 од најлошите производи. Спреј за коса за заштита од топлина. Тотално цела коса пага при чешлање од кога се става и многу брзо ја мрси.
Од ова ништо повеќе не би купила за виткана, брановидна коса. Скоро полни се, џабе фрлени пари ама катастрофа се, досега ништо не можев да најдам нешто да ми одговара за мојата коса
Еј ме потсети на мирисов, уште го памтам, мене ми беше океј и таман за едно искачање ми траеше ама и за цената одговара. Не знм јас го имав купено два пати
1.Алое Вера гел на Балеа.Многу убав мирис има производов, но кога ќе ставиш има премногу леплива структура и затоа воопшто не ми се допаѓа и не би го купила повторно. 2.Масло за коса од смоква.Наменето е за многу сува и оштетена коса ама мене воопшто не ми помогна а подолг период го користев, ништо не ми се смени ни 1%. 3.Камена пудра од Голден Роуз.Имам светол тен и ако ставам од пудрава изгледам како да сум ставила нешто на лицето 5 нијанси потемно.Само една нијанса има од пудрава, не ми одговара и затоа не би ја купила никогаш повторно!
После долго не користење на продукти, бидејќи немав проблеми со лицето одамна, решив да се освежам со Неутрогена. Поголем лапсус немам направено. Можеби како козметика е добра, но овој продукт конкретно е катастрофа. Почнаа да ми излегуваат акни и лицето ми стана жар црвено. Дури и го чувствував како воспалено. А убаво мириса, ама освен тоа, направи спротивен ефект. Ќе се вратам на сапуните од Ла Сои, најдобри за мојата кожа на лицето. Дури откога го купив прочитав страшни коментари за истото, ама викам, ајде можеби ќе ми се погоди. Инаку го подарувам, два пати само се измив
И јас читав лоши коментари за оваа линија. Најверојатно ја иритира многу кожата. Како бренд имаат океј производи ама ова изгледа им е утка.
Вика универзален тон, но ставам и излегува ко да сум била во солариум, а и некако ми сметаше на лице, ко мрсно и тешко... И го дадов на мајка ми, на неа и се погоди и на тен и на лице
Течните мат кармини на Аура. Купив еден и никад веќе. Ептен е како "воденаст", воопшто не е како мат кармин туку како некој сјај, веднаш се брише и ич не е траен. У принцип сум задоволна од Аура како бренд, но овие карминчиња им се утка. Или бар мене така ми се погоди. А, штета вака убави нијанси имаат.
Истото искуство го имав. Не можеш да ставиш еден слој бидејќи не е доволно пигментирано, а ако ставиш два ја пресушува устата.
Го купив сетов на Лореал професионел шампон и маска за коса , реков ајде да ги пробам. Арно ама направив грешка , место да ја земам златната маска , ја земав погустата. Реков ајде имам плава сува коса , па иако е густа маскава , ќе помогне на косава. Но, во меѓувреме се префарбав темна и овие две недели се мијам со нив но забележувам дека како тесто ми ја прават косата. Ја шишав плус и сега не ми е веќе толку сува. Не е за слаба коса ,тенка , ја отежнува дополнително , сигурно ќе е подобро на густа коса.