Сајос кератинскиот. Многу тешко се одмиваше шампонот од мојата коса, иако мирисаше одлично.
Едвај чекам да го дотрошам. Го купив бидејќи не бев во можност да си го купам гелот од Балеа што вообичаено го користев, па се одлучив за овој. Мака ми е што не беше евтино, а од ваков бренд очекував повеќе. Ме затегнуваше по миењето и чувствував сувост иако е наменето за сува кожа, особено тип на кожа склон кон егзема. Многу пецка ако дојде во допир околу очите, а немам ваков проблем со розовиот гел на Балеа.
Овој серум со 13% вит Ц ми прави ситни гнојни акни кога го користам. Едно време го ставив на пауза па пак почнав и иста песна.
И мене исто. И плус го вцрвенува лицето. Како да е направено баш ЗА тоа што пишува дека е Против. Ете онака ми стои недотрошено. А, не сум ни нешто задоволна од Toleriane средството за миење лице. Сепак малку го осеќам суво и затегнато лицето по миење, а пишува дека баш е против тоа.
Производов како производ е убав, со пумпа и штити, не ми го мрси лицето но ужасно ме нафрли на брадата, ми го исуши носот и ми го исперути цело лице. Се надевав на позитивен резултат, но се разочарав и сега треба да ги средам акните на брадата Имено, не знам дали не се поднесува со обичната крема но знам дека не е соодветен за моето лице.
КАТАСТРОФА!!! Капки за потемнување. Прво, нема да добиете ни трошка боја, второ ужасно смрдат, цел кревет си го усмрдев, дури после туширање се осеќа.
Демек е против првут а единствено што добив е првут плус ужасно сува коса. Ништо поарен не е и тој еден друг без мирис.
Ужас невиден. После нанесување на тоников ме чеша кожата, ми се познава дека кожата ми е иритирана на места каде сум го нанела и имам чисто лице, а после употреба на тоников забележав дека малку ми се исфрли. Заврши во канта и не планирам да го прекупам никад више. А, од оваа колекција за сува кожа што е наменета од Балеа гелот за миење лице па ми е одличен. Чудно, проверив и рок и се е океј, најверојатно нешто од составот не ми прија на лицето од овој производ.
Го имав тоников и веднаш заврши во канта затоа што ми предизвикуваше црвенило. После решив да му дадам шанса на плавиот исто од Балеа со алое вера и ужасно се исфрлив. Дефинитивно џабе фрлени пари.
Крем за раце со арган од Афродита Првпат менувам крем за раце од причина што го немаше на залиха пакувањето од Нивеа што го користам. Прочитав позитивни коментари пред да го земам, но не го делам истото искуство (различен тип на кожа различно реагира на козметичките производи). По нанесување, кожата експресно се суши и станува посува и затегната. Има течна структура и ги прави крути кутикулите. Единствено позитивна карактеристика е што не создава лепливост.
Никогаш повторно не би го зела овој гел на Avene! Ефектот му е еднаков на нула. Исто како да нанесуваш обична вода, дури ни контраефекти нема
Mene za prvut I za mrsna kosa mi pomogna samponot od kopriva sto se onie mali sisenca okulu 97den Ne e golema gramazata ama stv se super
Јас сум ги имала и двата, розевиот ми беше малце појак, на некои места ме вцрвенуваше, но го потрошив. Плавиот го имам моментално, не сум приметила некаква промена на лицето. Сепак белиот мед е најубав, ама мене ми здосадуваат па ги менувам. Инаку приметив розевиот најмногу прљавштини ми вадеше..
Леле мене па најпогодени ми се за бебко. Само со нив можам убаво газот да му го избришам, а да не се исфрли.