1.Ужас од шампон , косата како да не е миена 1 месец … 2. Витамин Ц серум за лице - многу високи очекувања имав ама за жал ме разочара … многу ме нафрли никаков ефект 3. Многу лоша пудра - ниту со блендер ниту со четка се нанесува добро .. Едноставно не би ја купила пак , многу лошо изгледа на лицето
Не само што мирисот е грозен, одвратен е и продуктов. Мислев само мене не ми се допаѓа, добро е што прочитав и друг со исто мислење.
Некако се лепи. Знам гел е ама не прочитав. Не ја хидрира мојата кожа, откако ќе се исуши гелот е сува.
Една од најлошите маскари што ги имам пробано. Ми ги слепува трепките, се размачкува, многу брзо се исуши, а и не дава ни некој волумен ни должина на трепките.
Мене пак ревокс салицилната ми го спаси лицето … досега супер ми се покажа се освен витамин ц серумот Сепак секоја кожа е различна
И мене салицилната на Ревокс ми помогна за акните, година дена ја немам употребено,а искористив само едно шише.
Од ТО немаат непотребно состојки производите или парфеми. Пример ретинолот на ревокс е полн со непотребни масла кои не би ги ставила на лице, за разлика од ТО ретинолот. Со некои продукти нормално е да се создадат повеќе акни, пред да почне да си ја врши работата. Не треба да се занемари ова.
Многу лош мирис, катастрофа производ. Другите Рексона ми се океј, но оваа воопшто не ми се допадна. Никогаш веќе не би ја купила.