Kiko Milano eyeliner Сосема случајно го земав,има тврда четка ама продуктот внатре е катастрофа. Воопшто не можеш со четката да направиш прво тенка линија,со првото нанесување одма настануваат испукувања и нерамнини,и да сакаш да поправиш само повеќе влошуваш. Се суши брзо и на очи и внатре и четката се стврднува. И сега така ќе ми дреме. 5€ за ништо. Од другата страна има самоостречко моливче ама не сум го пробала. Makeup revolution liquid lipstick Убаво ја прашав продавачката дали е мат и дали се суши,ме убедуваше пола сат дека е. Ама не е, не се суши на уста и не е мат. Иначе бојата е преубава.
Маскарава од есенс. Скоро и да нема никаква улога.Само ги бои трепките црни и ги лепи. Не дава волумен и должина. Гелов за туширање кога го користев помислив дека е лосион за тело. Воопшто не пени. Не знам ни како се избањав тогаш. Плус не мириса ич на кокос. Кремава ја користев некое време и сфатив дека е катастрофа. Ако сакате лицето да си го уништете повелете Балеа. Тоников пржи на лице. Никаква улога нема освен што добив црвено и иритирана кожа. Ова исто катастрофа. Не делува и ми ја вцрвуваше кожата.
Мене па кремата на Балеа ми е совршенство, преубаво и сјајно ми изгледа лицето по нанесување и ми ја дава потребната хидратација на лицето.
Леле ова последново за акни, У-Ж-А-С. Попрво нова акна ќе ти создаде него шо ќе ти ја излечи старата.
Коректорот на Буржоа Хелти микс Додека пудрата е прекрасна и ептен убаво ми легна на кожа, коректорот ме разочара. Некако густ ми е и има ситни светки. Стварно не ми е јасно зошто ставиле светки во коректор. Аура ми е 10 пати подобар, а поевтин.
А, се мислев дали да го земам пред некоја недела. Добро е што не сум го земала, сега ич не ми е криво.
Не земај. Јас на попуст го земав среќа. Еве мислам како би го искористила, ама нит за коректор го бива, нит за хајлајтер. А има светки, се познаваат.
Буквално се' на Balea. Секогаш мамат со амбалажи, со боички, поинакви ароми и комбинации ама од секогаш ми беше shady како успеваат да создадат толку варијации на ароми на гелови за туширање, толку примамливи етикети и пак на крајот финалниот продукт да чини 60 денари. Едноставно, буквално ништо не прави за мене ниеден Balea продукт. А имам пробано и тоа многу. Сум се подлажувала по јуникорнс, рејнбоус, котон кендис, мелонс, и така натаму и секогаш сум била мех. Два или три пати се имам подлажано да земам лосион за тело. Ужас. Според мене убедливо најлоша текстура на лосион. Не се размачкува, колку повеќе размачкуваш толку повеќе остава како талк на кожата. Не хидрира воопшто. Нормално и со она вајбрант лабело се подлажав мислејќи дека барем мирисот ќе е убав. НЕ! Убедливо најлошо лабело што некогаш го имам ставено на усни. Воопшто немам чувство дека ми ги намрсува усните, дека ги потхранува или штити. Стварно сметам дека Балеа производите се наменети само да убавеат по полиците во ДМ. Само мое искуство и мислење.
Не би го земала веќе бронзеров. Имаше само две нијанси, светла и потемна. Имам ептен бел тен и темната сигурно не би ми одговарала, па ја земав посветлата. Многу слаба е пигментацијата, воопшто не се познава дека имам нанесено нешто, ниту ми дава било какво контури на лицето. Еве на рака како изгледа наненсено со прст, но кога ќе го нанесам со четка уште послабо се познава. Ниту како сенка не ми врши работа. Убаво изгледа дизајнот и цената беше сосема солидна, но не ми се допадна сепак лично производов, очекував повеќе.
Ако ти треба добар и евтин бронзер ти го препорачувам Rimmеl Natural Bronzer. Јас го имам година и нешто и ептен сум задоволна.
катастрофа, цело лице ми се нафрла со мозолчиња, му дадов шанса неколку пати и сфатив дека е од тоа. Целото заврши во ѓубре, не сакав ниту да го дадам некому да го упропастам имам претстава дека Нивеа производите не се баш како што треба или како што можеби биле.
Ме привлече амбалажата, ама многу јако мириса ко на ефтин спреј. Текстурата е океј, добро омекнува раце, ама не можам да го поднесам мирисот.
Ништо од Белеа. И Еуцерин кремот за раце со уреа ( со плаво капаче). Порано ми одговараше, сега чуствувам дека рацете после тоа ми се лепат како испотени, тотално непријатно. Сум го користела и порано и бев задоволна, не знам дали е нешто сменет или има влијание тоа што постојамо е на попуст околу 250-300денари.
Катастрофа мириса лосионов. За хидратација на кожата е во ред ама мирисот е ужасен. За среќа брзо се ветрее и не се ни чувствува за пола саат откако ќе го ставам. Ама дури и дома се пожалија еднаш кој продукт толку тешко и неубаво мирисал, само што го имав нанесено лосионов. Ќе го дотрошам, зошто брзо се губи мирисот и како лосион функцијата му е во ред ама никогаш не би го прекупила. Толку грдо нешто да мириса, не ми се верува значи.
Ова не би го купила никогаш повторно, џабе фрлени пари. Ни п од пилинг, буквално за ништо не го бива.