Уфф, добредојде во клубот. Не ми е јасно како не се натерав да прочитам коментари или нешто повеќе пред да го земам, е само за тоа ми е криво. Тоа е тој мирис, навистина не очекував да е до толку грд ама ете. Добив нагон да повратам кога го помирисав за прв пат. Ми олесна и мене кога го фрлив. После ова, мислам дека никогаш повеќе нема да ми текне да земам друго масло освен арганово.
Сите шампони/кондиционер од шфарцкопф и пантен. Страшно ми паѓа косата од нив. Ко ќе сменам друг шампон ми е супер.
Никогаш повеќе не би го купила. Го земав со надеж дека кокос, мислев нежно ќе мириса, ама прегаден беше. Погадно и од пот мириса. Имам купувано и други дезедоранси од Балеа, ама не биле вакви. После ова, овој сигурно не го купувам, а и за другите видови ќе размислам. Го фрлив вчера, да ја започнеме годината со поубави мириси.
јас земав балеа дезодоранс ама манго. Катастрофа. А гледам дека некои од овие го фалат во омилени продукти. Инаку да се пожалам од овој пилинг Немам зборови. Никогаш нема да го земам. Подобро балеа пилинзите од по 60тина денари што се одколку ова.
Прв производ од Моса што не ми се допаѓа. Буквално ништо не прави за усните па дури ни хидратација некоја не дава. Оваа крема, за цената нема некој wow ефект. Среќа што јас ја купив на прилично солиден попуст инаку ќе ми беше криво за парите. Онака некоја просечна хидратација, а нешто посебно дека влијае на тенот баш и не забележав.
Пак јас со утките. Го купив Балеа кремов за околу очи затоа што не ми се даваа нешто многу пари, а и тие шо ги имам купувано порано биле баш добри, па си реков ај ќе пробам... Кремчево баш океј се покажа, иако би рекла дека малку сум далеку од таргет-групата за кои е наменет. Всушност ми требаше нешто похранлив крем од овој, со некоја побогата формула, но ајде. Ама амбалажата - катастрофа. Не го ни стегав капачето којзнае колку, по отприлика еден месец почна да протекува. Се чудев од што е, па приметив дека „коренот“ на грлото има пукнатина и кај и да е ќе се скине па затоа цело време ми протекувало од кремот. За кратко навистина се скрши тој дел од тубата и толку беше. Не би го купила повторно само поради амбалажата, да немав празно кутивче ќе требаше да го фрлам.
Прв производ uriage што не ми се свиѓа. Прејак мирис има и за кратко по ставање рацете ми се суви ко да не сум ставила ништо. Не ја бива. Можеби затоа одеше 1+1 гратис.
Не знам до што е работата, ама ова е втора маскара од Catrice што е тотална утка. Прво ја имав оваа: Значи не беше паковката отворена или дефектна за да се исуши внатре, многу лоша текстура, претврда четка и за жива глава не се нанесува на трепките, не знам колку пати да се поминам за да остави трага. Ја зедов оваа, исто не ја бива: Потечна и подобра е за нанесување во споредба со првата, но четката е повторно претврда и гребе (иако не сум агресивна при нанесување) Имал некој друг проблем со нивните маскари или јас се погодив среќничка да земам токму две дефектни паковки?
Јас.. eyeconista ми беше прекрасна, но ја повлекоа. После пробав уште две на catrice ама воопшто не ми се допаѓаше ефектот
Да знам, си викам да ја пробам. Не ми одговара, не е добра. не е хидратантна. А и од други имам слушнато дека не им одговара. За моето лице не е.
И јас ја имам втората, само виолетовата верзија, нешто doll lashes. Тотално се сложувам за четката, груба е, ми ги згрутчува трепките и ми се пресликува под очи. Една позитивна работа бар да имаше.
Е затоа јас ја зедов оваа, беа по две исти пакувања, различна боја, една со ознака водоотпорна, другата не, веројатно твојата нема таква ознака? Ама џабе е, не се пресликува синава, ама многу е груба. Од други производи на Катрис сум задоволна, ама со маскаривр многу ја зезнале работата.