Маркеров за веѓи од сефора дефинитивно не се исплатеше. Не знам дали мене ми се погоди старо пакување ама не издржа ни еден месец и не остава ни трага боја. А го зедов мислам дека околу 15е. Catrice Browliner издржа не цели 2 недели. И сега е сосема блед.
Рафтовите на есенс за маскари со месеци се празни, па не можев никаде да си ја најдам маскарата што ја користев. Ја земав оваа да ја пробам бидејќи видов дека е нова. Прелоша е, трепките цели ги залепува, остава како грутки, се пресликува... Спрејов за коса го користев многу одамна и повеќе го немав купено. Видов дека многу членки го фалат па решив да го земам. Никаква функција не ми вршеше. Косата ниту ми ја омекнуваше ниту некој мирис ми даваше. После него косата ми е сува како слама.
Голем фан сум на Мелем лабелата и стандардно такво користам. Последно го купив жолтото со заштитен фактор, чисто да пробам нешто ново. Но, едноставно, it's a no from me. Лабелото, од аспект на текстурата е одлично, но ми оставаше горчелив вкус во устата, што баш ми сметаше. Исто така не мириса најубаво.
Зелената маскара лаш принцес на есенс. Убава ама пет дена ја вадам. Лакови на голден роуз. Ужасно изгледаат по нанесување. She брендот. Буквално скоро сѐ е лошо. Балеа. Единствено сувиот шампон што го користам, друго сѐ што сум земала едноставно не функционира.
Дали имаш најдено некоја мицерална која ти одговара? Бидејќи иста реакција имавме на Со Био мицералната
Маслото на Балеа: Ретко и никакво, како водичка. Не успева да ја растопи убаво шминката и не си ја врши работата, т.е "Колку пари, толку музика." Пептидната крема на Лаб Биоме: На мојата кожа не вршеше никаква функција освен што ми го правеше лицето суво и дехидрирано, плус има многу чуден мирис. И дадов повеќе шанси ама не ја бидува
Aromaco од Lush. Не ми врши никаква функција, по некое време се стврднува и на топло пак не омекнува доволно, страшно ми ја иритира кожата.
Ако го чуваш така отворено, нормално дека ќе се суши. Во ќесе и во кутија чувај го, ќе биде постојано меко и убаво ќе се размачкува.
Јас ја зедов мицералната на ла рош за масна кожа и засега убава е. Ќе ја пробам оваа наредно, фала ти.
Првиот пат мислев дека јас пресилно триев па затоа ми се јави иритација на неколку места, му дадов уште 2 шанси, истото ми се случи, и тоа со нежно триење, на места ми се јави црвенило што ме печеше, со брич никогаш не ми се јавила иритација, секогаш после бричење си ставам млеко за тело. После епилаторов што всушност е депилатор шмиргла нема шанси млеко за тело, павловичева, те пржи иритираното. Не би го препорачала на никој, особено на тие што имаме нежна кожа. Иста функција со брич само што прави пилинг плус гратис иритација, црвенило и пржење на кожа. Не дај боже некој под пазуви да го проба
@нина122 ако сакаш пошто беа 2 за 499, тој што не го употребив ќе ти го пуштам да го пробаш, само карго на твој трошокако се одлучиш пиши ми