Погрдо лабело не сум имала во животот . Има грд и тежок мирис, остава минимално некоја неодредена црвено/кафена нијанса која ја снемува за 5 минути и устата ја суши дополнително уште повеќе. Нема л од лабело, ни х од хидратација на усни.
Мене па ептен ми се погоди, баш планирав денес да си докупам залиха. Најпрво ја исцртувам устата со моливче во слична нијанса па одозгора нанесувам од лабелото
Мене ми ја суши устата, ни така не можам да го носам. Го фрлив, не ми одговараше. Мило ми е што ти одговарало тебе.
1. течниот крем/лосион за коса. Не видов никаква промена на косата. 2. Спрејот ја прави мека во моментот, ама после некој пола саат исто како ништо да нема на косата. Ја сум со бланширана коса и редовно одење на фризер, кратење на врвови, не користам фен/пегла и производиве некако немаа ефект. 3. Парфемов нема трајност, а после некое време се губат цветните ноти и мириса кисело. Ама онака баш кисело, дури делува како да не сум бањата. 4. Дезодорансов не држи ни 12ч. Не знам дали е до пакувањето, бидејќи од Нивеа досега сум задоволна. Ама од ова не
Се “излажав” и го купив скработ. Убаво мириса ама има многу мрсна конзистенција и буквално како со масло да сум се мачкал. Дури и гелот за туширање не пени после него.
Другарка ми ја фалеше маскава многу, јас после пофалбите одма да ја купам и поголема грешка за производ за коса немам направено. Не остава никаков мирис на косата (сите други маски за коса што сум ги купувала приближно цена колку оваа маска правеле косата да ми мириса преубаво). Косата ми ја прави груба и тоа го чувствувам уште кога ја мијам маскава од коса, а имам мека коса. Фарбана сум ама не ми е нешто баш оштетена косата и со сите други маски наменети за фарбана коса сум имала добар ефект, косата ми била мека и преубава, сега ми е груба и никаква. Ќе се вратам на маските за коса на Лореал, оваа не ми е погодена, а на другарка ми и била супер. Сигурно зависи и од типот на косата, не знам што да кажам.
Многу добро чисти само со количина како зрно грашок се ствара многу крем/пена. Ама колку многу ја суши кожата тоа е шокантно. Дехидрира ептен, џабе после тоа и тонер и креми.. Од овој крем не видов некој посебен ефект, тешко се нанесува и масна ми е. Секогаш грешев со СПФ кремите на кои пишува дека се за масна кожа. Со оваа исто ептен згрешив, самата крема е многу мрсна и тешко се нанесува. Мислам дека плавата хидратантната би била подобра за масна кожа, полесна е.
Лаковиве се катастрофа. Густа структура имаат, а за да се познава бојата убаво ми требаат 2-3 слоја, со 1 слој изгледа многу лошо нанесениот лак. Се суши со часови, а ако конечно се исуши се познаваат некои згрутчувања од лакот, едноставно не го бива. Среќа што беше евтин, па не ми е многу нешто криво што го купив.
Од Стокомак го купи? Јас два имам купено од таму. За ништо не ги бива. Четката не лакира убаво. А и споро се суши лакот.
Од таму го купив, да. Вечно се сушат ноктите, четката е ужасна. Му дадов шанса два-три пати, џабе е, ист резултат секој пат, отиде во ѓубре конечно вечерва.
Моите останаа во Мк. Се излажав дека евтини. Ги имам розевиот и светло зелениот. Два пати се лакирав, ама џабе. Како песок да сум ставила.
Другарка црвениот го имала, вика погоден и бил. Може до светлите нијанси е, тие секогаш се погусти и потешки за лакирање, јас розевиот исто го имав. Сепак, не се зезнувам друг пат да купам пак. За таа цена на Malena се подобри.
Да продолжам со темава... Шаума шампони - ми создаваа многу првут. Пудри од Авон - од камените ме чешаше лицето, а од течните добив црвенило.
Шампонов е ужас ама ужас. Ја слепува косата, ко неизмиена ја праи, не се двојат прамените, плус ја заплеткува да не моеш да се исчешлаш. Дали мене не ми одговара или стварно е ужас. И другите шампони на Балеа не ми чинат, а овој е најлош.
Мене се од Балеа ми е катастрофа, веќе ништо не и пробувам, посебно она што е за коса нема шанси, цела коса ќе ми опага
Не чини ништо од балеа. Од шампон до регенератор, едино имав едно масло што малку од малку даваше сјај. Имав една маска еднаш, и беше океј. Ама само за момент. Креми за лице ми се ужасни, едната беше усалена уште на прво отворање, страв ми беше да не ми падне кожата на лицето
имам јас два од овие. Не се ништо посебно но за цената ајде, можат да пројдат. Ама и јас не би ги купила пак
На која како ќе ѝ се погоди. Мене ми се ок лаковиве. Само не ми се свиѓа времето потребно за сушење, па кога имам помалку време ставам некој од Малена.