"Силвер" маска за коса од Балеа што всушност е електрик сина боја. Блонд косата ми позелена кога ја стаив, па морав пак да се бланширам. Балеа не треба да постои според мене.
Маскава за коса на Генера, читав овде ја фалеа, ама мене не ми се погоди. Ми ја заплеткува косата, ниту ми се чешла после ниту видов некаков ефект Чудово од стокомак за 60 денари е водичка, чиста водичка. Regenerative hair spray my ass. Колку пари толку музика. И на балеа мицеларнава вода, вади шминка, ама мене многу ми го вцрвува лицето и дури и ме пече.
Ова чудово доколку сакате да смрдите после пола сат од туширањето да го купите.. Жив ужас Допирна точка нема со рексоната и давот
Од балеа треба дефинитивно да ги наградат луѓето што им ги дизајнираат продуктите бидејќи секогаш тоа ме лаже да купам нивен производ и на крај сум разочарана. Кремава е како сапун, со минимално светки што не се ни познаваат.
Нема ни в од мирис на ванила. Многу гадно мириса, никогаш веќе не би го купила. Ги сакам нивните производи и скрабовите обично многу убаво им мирисаат. Овој производ многу ме разочара, не знам ни како ќе го дотрошам од што толку ми е гнасен мирисот.
Исто мислење , и јас го купив и се зезнав ниту дава хидратација ни ништо а ни светки не се познаваат.
Толку лоша текстура на скраб немам видено досега. Цели парчиња овес прекрупни што не си ја вршат намената. Ај што не прави ништо за кожата, туку прав ужас е после за чистење кога ќе се исполепи во бањата. Не се ни растопува како што треба. Не вреди ни за пола од цената.
Ќе се согласам со тебе. Јас имам уште недотрошено пакување од пролет што ми остана од овие поголеми пакувања скрабови, само од друг некој вкус ми е, не со овес. Не се размачкува на кожата, не прави ништо, многу лоша текстура. Не знам како не сум го напишала во темава, некаде ми стои во фиока оставено и сум го заборавила, ме потсети ти сега дека имав и вакво купено. Малите пакувања што им се, одлични се и супер функционираат, овие поголемиве пакувања скрабови им се катастрофа. Џабе фрлени пари.
Леле кој ужас беше ова. Јас ко зборував во друга тема дека скрабов е ужас никој не ми веруваше. Ниту мириса нешто убаво ниту функцијата си ја врши. Едвааај го потрошив.
го делам истото мислење. Баш во темата лосион креми за тело барав предлози за некои со мирис на ванила бидејќи овој за ништо не чини. Додека е во кутија има мирис на ванила кога ќе се намачка полошо не може да мириса. Дури ни хидратација некоја не дава
1. Регенераторот за коса Pantene апсолутно не прави ништо. Можеби само за момент откако ќе ја измијам косата е мека. После излегување од купатило пак е топка. Општо барем мене од пантене не ми се погодиле препаратите, а има доста задоволни од овие линии. 2. Лабелово од Балеа не го бива. Не дека останатите балеа лабела се нешто посебно. Ама во последно време не си ја вршат функцијата. 3. under eye кремава дава некоја моментална хидрација, ама ако е некој со сува кожа нема да помогне многу. Не сакам да испробувам други се додека не ја потрошам, а се надевам што поскоро ќе се потроши. Спојлер: Производи
Кога и да имате шанса да си купите надвор од државава нешто, да си купувате! Друга класа! Квалитетно! Gliss розев спреј за коса! Гола вода!
Мене па баш конкретно ова лабело ок ми беше за разлика од другите нивни. Дека помрсно, а мене ми се суши устата па ок делуваше, ама само ок, ништо посебно секако. Другите тие посувите што им се не ги бива ич. А ова, џабе мирис убав коа ми испукува устата уште поише од него, а мислев дека добро ќе се покаже. Спојлер
Све е катастрофа. Прво капачето за дозирање. Не можам да си извадам од производот колку што ми треба. Друго толку е густа што само на едно место се размачкува косата ми ја прави уште покрута.... Не знам. Ужаш!
Јас шампонот го имам користено, ужас, косата тесто, како немиена, неколку пати го пробав и го фрлив..
Го земав овој лосион, крем што и да е од Субрина на препорака од фризерката. Ама дали ја никогаш не научив да ги користам производите исто како фризерите, или е нешто друго,не знам. Тогаш на фризер косата ми беше премека. А јас кога го користам производов ми ја штирка косата. И мора многууу долго да ја фенирам со висока топлина за да се активира чудово. А така ја горам и не ја гледам поентата на препаратот. А ако ја оставам сама да се исуши ќе ја стегне во чвор.
1 Кремава од Лореал, ја земам по втор пат ама овој пат е последен. Многу удира на хемија, уште по мирисот на прво отворање се осеќа. Вака не гледам штета, не ме иритира, ама па нема ни некоја преголема придобивка. 2 сапунов за веѓи од кетрис за џабе фрлени пари. Можеби јас имам прекрути влакна па не делува сапунот ама не би земала нешто вакво у иднина. Би одела попрво на козметичар. 3 не знам од каде да почнам да го критикувам сјајов/карминот. Прво за цената се добива премалку производ. Второ едниот дел е мат кармин,кој е толку сув. Што на ладново се собира во грутки. И нема шанса да го размачкаш на уста. Ни со лабело пред тоа. Ниту пак со сјајот кој што иде заедно со него. За ништо не го бива. Можеби само сјајчето што е во комплет ќе го доискористам инаку за таа пара не вреди ич. Спојлер: Производи
Доколку имате акни по телото, одличен, препорака. Но овој производ е наменет за лице, а на лице не би го ставила никогаш повеќе. Ужас, преагресивен, го проба и сестра ми која воопшто нема чувствителна кожа, и се појавија црвенила. А моето лице уште го лечам од овој производ.