1. Спф Beauty of Joseon Не змам колку шанси му дадов и секој пат ме исфрла и бубулици рандом добивам. 2. COSRX Snail mucin Исто пробав поише шанси да му дадам ама секој пат добивам мали бубулици(милиа) 3. Тафт пена за коса зелена Ништо посебно не дава волумен на косата 4. Мејбилин камена пудра Ја купив белата не беше баш мат си реков ај можда треба у боја као покривност, нема врска само не ми е доволно мат. 5. Мејбилин серум тинт со витамин Ц Ми се љупи премногу посебно околу носот и веѓите баш неубаво изгледа. 6. Мејбилин новата маскара Firework Четката ми е преголема и немам некаков посебен резултат ај толку за денес
Маската за коса мириса многу убаво, ја омекнува косата но се мрси многу бргу после миењето. Шампонот исто како и маската .Убаво мириса но многу бргу се мрси косата после тоа. Ако се користат 2 производи во комбинација после бањањето косата е како мрсна. Освен спрејот 10 во 1 од оваа колекција не би купила ништо повторно.
Ова пенкало за депилирање од ДМ. Најзалудно потрошени 300 и нешто денари во животот. Или јас не знам да го користам или за ништо не го бива. Цело само лепи, тие лентите ништо не вадат, се останува на кожа. Катастрофа.
Штета што го нема дезодорансов, преубав беше. Многу убаво мириса. Јас не сакам тешки мириси, ама овој ми беше преубав. Тогаш купив неколку парчиња оти е limited edition, и ми е криво што го нема веќе. Еден од подобрите Балеа производи.
Секој си има различен вкус и не секој дезедоранс дејствува исто на секое тело, иако во последно време ниеден дезедоранс на Балеа не ми е нешто посебно убав за разлика од порано кога го користев само овој дезедоранс на Балеа.
И мене исто ми беше преубав. Најубавиот мирис на ванила и кокос. Сега некако дезодорансите им се многу јаки и тешки.
Гел за интима од дм. Такво чешање во животот не сум добила и црвенило. Можеби е до мојата кожа не знам,ама никигаш не би го купила овој гел..
Полоша мицерална не сум пробала ,и мислам до сега е единствен производ кој сум го фрлила после неколку користења. Чисти ок,ама толку е мрсна и после чистење останува тешка мрснотија на лицето што не се трпи 1/10
Оваа вода ја имам и јас. Еднаш го чистев лицето и толку беше. Сега ми фаќа прашина. Лицето после чистење ми беше како масло да сум ставила.
Да, еднаш ставив, едвај го измив лицето. Мислам дека мрснотијата после 2 -3 дена ми ја снема, првиот пат колку и да плакнеш, осеќаш дека уште имаш на лицето.
Ја обичниот го иам од хијалурон. Ne mozam da prikacam slika. Originalniot ljiljakov. Znaci preeska se banjav, sea mi e kosata SPLESKANA. Uzas neviden. Ne znam majka mi zoso go kupi koga ubavo kazav ZELEN, ne LILA… Dzabe parite
И други се жалат од него, тој со розеви букви е лила амбалажа. Ама извадија нов со лила и зелено капаче, дополнет е со салицилна киселина и е наменет за мрсен скалп. Се мислев да го пробам, ама не знам дали вреди за парите дека повеќето се жалат од лилавава оригиналната линија, првичната со хијалуронска. Ќе видам имам време не ми се брза со одлуката. Фала за споделеното искуство.
Јас мислам дека ќе престанам да купувам женски шампони. Сите ми ја прават косата никаква и многу брзо ми се мрси. Пред две недели снемав шампон и заборавив да си купам, и ја измив косата со на мм шампонот, абе поубава никад не ми била. И волумен и сјај, и не ми се измрси до следно миење. Ја миев неколку пати со тој, па купив некни пак женски шампон, и пак косата за никаде сега