Јас сум задоволна од нивната портокалова линија Одлични се за долга коса. Новава лила линија не сум ја пробала, ама повеќето се поплаки, ќе видам имам време да одлучам, не се брзам.
Од Ben&Anna имав пробано друг стик што ми се допадна (со мирис на грејпфрут беше така нешто) овој е најлош до сега што сум го пробала, ми излегоа поткожни бубилици под пазуви, 2 недели го паузирав, ми поминаа таман, пак го почнав и повторно се појавија. А само како ме болеа ужас невиден, џабе што е природен и се. Една голема нула
Прв пат го купив шампонов оти обично сум задоволна од сите производи на Лореал. Ама шампонов е тотална утка за мојата коса, одма утредента ми беше мрсна. Маската е добра.
Катастрофа од шампон! Не можам ни да го наречам дека е шампон. Како некое масло да сум ставила на косата, воопшто не пени и тешко се измива.
нишо, не ја бива кремава. Гелот за чистење на лице од истава линија ми се допадна па ја купив кремава ама ич не ја бива, ја фрлам. Ми мириса мнг јако и тоа не некој благ сируп од детството ме потсеќа, не можам даго поднесам миристо. Текстурата леплива некако ми стои на лице ме нервира. Јок
Прво мислев дека е до мене но потоа пробав на секаков начин да го чистам лицето со оваа масло и пак џабе. Како што пишува се масира на суво лице првично, вади СПФ и шминка, а потоа се трие и измива со вода. НЕ ! Маслото не излегува од лицето НИКАКО, се прави бел леплив филм и така останува, ни со вода ни со средство не се чисти, освен со крпа, и тоа едвај. Не знам зошто воопшто постои тој производ.
Се мислев дали да го купам, ама 100% бев сигурна дека ќе биде такво какво што го опиша. Исто како едно минт, цика од Балеа, ова од Алверде сигурно е полошо. Си го земав пак лилавото од Балеа, одлично е.
Мене овој па ич не ми прави кејф,има лош мирис и тешко се трга од лице.За вадење шминка вади,ама џабе.И сабајлето кога ќе станам ми е лом мрсно лицето а убаво го измивам и пена и тоник,јок.
па јас не би го користела само маслениов за вадење шминка. Ако викаш дека вади, топ, ама после тоа би користела и пенест чистач за лице и ако треба уште нешто дополнително. Јас имам проблем со вадење на маскара и слични работи, ако ова би ги вадело одма тогаш супер