Rimmel маскара! Не бев при пари тој период, па затоа не за џабе рекле дека сиромавиот двапати купува.
Кремата за лице Алверде за нега на зрела кожа.Дава некоја тежина и лицево го чувствувам мрсно. Сигурно нема да ја купам повторно.
Никогаш пак не би ги купила,после неколку минути дури и ништо да не бришеш со нив добиваат толку гаден мирис,одвратни се. Го имам и гелот за раце,на тој допрво треба да му дадам шанса,само да го дотрошам стариот.
А мене па ненормално ми одговара... Два дена косата ми е сон, сјај лудница, не ми се мрси толку, лесна за фенирање, и секако ни грам првут. Секоја кожа си е различна приказна! Јас никогаш повеќе не би ги купила маскарата на Rimmel, што и да е поврзано со Авон и Орифлејм, значи и од едните и од другите ќе оќорев од моливчињата како со кал во боја да беа полни... Ниту пак било што од Пантен за коса!
Дезодорансите на Фа, нема шанси уште еднаш да ми текне да купам. Кога го мириснав во маркетот, прекрасен мирис....кога ќе прснеш на телото, како на плин ми мирисаше (ако не и некој полош мирис) И плус, на него пишува заштита 48h...a уствари ни два часа не држи. Тотален промашај.
Кремата за лице првите 2 дена беше супер си посмислив дека сум си ја нашла правилната ,но на 3 ден почнаа да ми излегуваат бољчиња(?).Од мене едно Ноу. Тоа за коса помага за расчешлувње но косата почна да ми опаѓа и репчето ми беше многу слабо иако имам виткана коса.
Ова чудо повеке ме поти отколку што спречува,а мирисот едноставно ме гуши .Сигурно нема да го купам пак.
Овој гел за лице од Есенс. Не дека имав некој голем проблем со лицето, но ми требаше нешто колку да го мијам лицево а и цената му беше убава (150 ден) па реков да го земам. Многу е течно, некако како лигаво. Дури кога го потрошив до пола сфатив дека ми прави лишаи.
ова никогаш веќе. Го купив како замена ама џабе после 1 недела се исуши и треба 3 пати да се пројде на едно место за да пушти црно.
Розевиот дезодоранс на Би Ју! Прво ми мирисаше убаво и го купив. После неколку прскања ми се згади. Ми се чини тој мирисот делуваше протерувачки Спојлер (го препорачувам на луѓе со мрзливи црева, може ќе им помогне ) . Спојлер Розевиот шампон на Палмолив - ужас. Мирисот арен беше ама квалитет никаков. Многу ми ја плеткаше косата, одвај ја чешлав, па и како што ми е сува - ми ја доисуши. Дури имав и некое чувство како да ме чеша главата после секое миење и косата ја чувствував како немиена, како уште да имав шампон на неа. Спојлер Едни влажни марамчиња со многу одвратен мирис. Не знам точно како се викаат, не можев слика да најдам, има три вида - едни во зелено паковање што мирисаат на лубеница, едни портокалови со мирис на портокал и овие, гадниве, во светло сино паковање се, мислам дека на нив пишува Medicus Help. Имав такви земено на апсолвентска кога бев, и тоа големо паковање . Кога ќе избришев раце со нив на сирење бајато ми мирисаа , па се пребришував со марамиците од Кам. После ги бришев чевлите со нив, барем за тоа арни беа. Шампонот против првут на Wash & Gо. Немаше инаков кога купував, а ме мрзеше да одам на друго место да барам од тој што си користам и ваков зедов . Косата исто како немиена ми беше, ни волумен (ми ја дозалепи за глава), ни мирис, ни ништо, па и како мрсна ми ја правеше. Спојлер Гелот за туширање Ellegante на Фелче Азура. Убаво мириса, ама мене многу ми ја сушеше кожата. Откако ќе се искапев, кожата ја чувствував многу затегната, нееластична, ме пецкаше, а и кратко после капењето стануваше бела, како немиена. Спојлер
шампонот пишува против првут а да се измиеш со него дупло ке имаш од колку што имаше првут . сјајот од почеток супер, после на ѕидовите ќе се залепи и повеќе никогаш нема да можеш да си ставиш. а за пудрата долготрајна е ама го суши лицето многу..има уште ама тие ми текнаа
B.U. FREE SPIRIT дезодорансот,така убаво мириса ама кога ке го ставиш на мишки и ако се запотиш малку абе го потенцира мирисот на мишки мислиш со смрдливи мишки си се прснал ,ужас над ужасите