Тешко се растопува, едвај можеш да извадиш од производот внатре, не сум задоволна. И не ја вади толку лесно шминката како што некои други средства ми ја ваделе.
Производиве не ги постирам како анти реклама, повеќе како искуство бидејќи лично не ми помогнале. 1. Toboco collagen brightening gel eye cream Вака составот делува убаво, има некој многу суптилен мирис на лаванда ама ич не се осеќа тешко и не праи проблем. Многу е "лесна", за сува кожа како вода да ставам. Нема конзистеција и буквално како ништо да не сум ставила. Дури се осеќам позатегнато. А делот за осветлување благе везе нема. Мислам околу 800ден 30мл, што е исплатливо ако му се погоди на некого. 2. Hada Labor обичната хидратантна крема. Имаше многу позитивни искуства особено за сува кожа. Бидејќи штом температурара надвор отиде под 20° јас станувам Сахара во лицето. И оваа крема ја има таа видеата структура и конзистеција. Што за мојата кожа не помага. И кофа крема да ставам како ништо да не сум ставила. Инаку е 1300 за 50мл. Можеби за други е погодена ама ја не би давала пари пак