Мене nacomi вит ц ми ги исчисти флеките на лице. Трето шишенце трошам. Го оставам да упеи добро па мачкам крема со фактор. Ама ја имам комбинирана кожа може и до тоа да е разликата
Камо ли рецензијава да ја видев порано. Го земав пред некој ден зошто сум во потрага по добар лосион од кокос, подобро да го оставев на равтов. Толку е одвратен, повише на хемикали отколку на кокос мириса. Тоа бело остава, не ми се ни упива во кожата. Подобро се покажа како крема за бричење.
Гелов за лице на Балеа. Сум користела други нивни гелови, океј биле ама овој тотален промашај. Пишува за комбинирана кожа, мене бетер ми е мрсна после миење. Ниту го осеќам измиено лицето, да не зборам колку е тежок мирисот, ко доместос ми смрди.
исто имам масна кожа користам 2ра туба по ред. Како не го открив порано. Како можи да ти е помрсно,многу убаво чисти посебно масно и испотено лице наутро. Е сега точно дека има и подобри ама ова е сосем одлично за цената
Кремов го купив оти беше доста фален по нетов, а ми требаше нешто за суви раце. Добро хидрира, но на задната страна на рацете ми прави привремено црвенило/иритација со чешање.
Цел интернет пишуваше за лосионов дека мирисал исто како Baccarat Rouge 540. Нема допирна точка со мирисот, мириса ептен кисело, како туршија, плус и многу тешко се впива и те остава леплива после тоа. А баш му се надевав дека ќе мириса барем слично на Бакарат, омилен парфем ми е.
Малена гел лак!!! Жив промашај, никако не се сушат, плус како ставав под лампа почнуваше да се гужва лакот. Така едно големо НЕ од мене.
Не знам еве мене не ми се погоди, може и лакот не беше во ред, зошто ламбата сигурно пече не се правам прв пат.