Јас на инста гледав препораки и бев решена да ја купам ама кога видов дека има алкохол се откажав. Не знам зошто ја фалат дотолку, стварно е лош составот
Текстурата му е одлична, го чисти лицето како и секој друг гел, но за жал премногу ми го нафрла лицето со ситни бубулички, со денови не можев да го опоравам.
Паста во таблети без флуорид Они треба да мирисаат на свеж минт-ментол. Они не мирисаат на ништо. Они се толку гадни што нема шанси да дадам втора шанса. Ако некој ги сака-нека пише, ќе му ги испратам. Инаку отидоа у корпа.
Две пакувања потрошив од втората маска, ми ја расплеткуваше косата и полесно одеше чешлањето. Мирисот кој го дава се задржува и по сушењето, ја правеше мека,сјајна и мазна + бавно се мрсеше вообичаено. Ја користев во комбинација со шампон од глис кератин и немав проблем. Можеби “не се сака” со шампонот инаку е убава.
Серумите на Гарниер ми го упопастија лицето, куп пари дадов по друга козметика за да го вратам на рестарт пак, скин тинтот не знам може само мене не ми одговара, но некако жолтеникаво изгледа на лицето.