Не очекував пастата да ми ги избели забите буквално, но не се приметува па никаква разлика. Единствено добро нешто е што го освежува здивот и ја неутрализира миризбата. Го зедов руменилото затоа што многу ми се допадна нијансата, но од друга страна многу се рони и кога ќе нанесам со четката на лицето излегува голема количина од производот која е тешко да се распореди рамномерно . Обичното лабело на Мелем е многу поубаво, ова не е воопшто хидратантно, а и грда боја остава која тешко се брише. Моливот за очи на Импала е многу лесен и прецизен за нанесување, но многу се размачкува отпосле, како зомби изгледам .
Чуството е како лицето да сум го миела со шампон за коса. Има и некој чуден грдичок мирис. Не ми се случило со други маслени чистачи, а имам користено различни (јер корејци нудат избор ). И течни и балм имам замано, ама ова не било случај. Пече на очи, иако на очи не го ставам (ретко користам шминка). Would not recommend, 2/5 реално.
Како може корејска козметика да има волку лош состав. Го купив демек 180 мл за помалку од 300 ама џабе парите. Има мирис на сапун кожата сува чкрипи. Ќе се искористи некако едвај ама никогаш веќе не го купувам
Го зедов овај сетинг спреј, пошто многу го гледав дека го користат и фалат, а и претходно имав од црниот исто на аура потрошено две шишенца и многу ми се допадна, единствено шо беше негативно то што заради типот на прскалка многу брзо ми се трошеше и ко го видов портокаловото паковање ајде реков него ќе го пробам, ама воопшто не ми се допадна. Значи лицето изгледа свежо, не велам не, НО шминката по 2-3 часа како да се топи, ми се размачкува, воопшто не седи. Поубаво ми стои и траи ако не прснам ништо отколку ако го прснам портокаловиот спреј, и читам други мислења и ми е чудно зошто само кај мене така,а другите сите го фалат. А црниот на аура значи топ, шминката цел ден не мрда.
Ау полоша крема за раце не знам дали сум користела. Настрана информацииве за составот ама тплку тежок и грозен мирис има тоа чудо нешто. А имам читано доста го фалат за хидратација за омекнување на кожа... за ништо не го бива. Дава некое чуство на измазнета и мека кожа ама никаква регенерација и опоравување на испукана кожа. Среќа ефтина е па не ми е мака за парите
Шампонов е ужасен, го зедов мислејќи дека имам мрсен скалп нема да го суши. Ем ми ја плетка косата ем мрсна, како неизмиена, ужас
1) Eucerin кремава ја фалат по интернет, дека навечер е одлична за стапала. Мене не ми помогна, едноставно не вреди за парите. 2) Неутрогена - како вода е, барем за мојата кожа не помага. 2/10, минимална хидратација и после 5минути ништо. 3) Clinique - да можев да ставам минус десет од десет нема да е доволно. Апсолутно не вреди за парите. Можеби ако немате премногу сува кожа ќе помине, ама се на се за тие пари има и поубави креми.
I jas edvaj ja potrosiv a tolku mn ja falea. .pametam kako dete majka mi ja koristese...dali stvarno bila dobra no nesto smenile ne znam...no sega definitivno ne e..podobro obicen vazelin da stavis na racete nego taa krema Garnier definitivno ne e toa sto bese .porano ja koristev linijata za lice potocno pilingot za mrsna i nekoi dr proizvodi so jaglen. Zboruvam pred petnaeset godini. Nekade so sfrodota slicni mi bea duri i garnier podobri..a sega mozebi samo da go preporacam shamponot od oves..drugo nisto..i maski za kosa kupiv od med i edna crna na garnier i se ziv uzas...tolku ja mrsat kosata abe...
Мал пример дека вирални производи не секогаш се стварно добри и за сечија кожа/коса. Многу сакав да ми се погоди маскава, многу шанси дадов, едноставно ме правеше како тесто во косата и после тоа ниту се стилизираше ниту нешто помагаше. И оваа крема многу ми ја исфалија, мене воопшто не ми одговараше. Мислам дека е до маслата и восоците, сите пати кога ја ставив ме исфрла.