Многу сум задоволна од овај туш ..(црниот). А и да напоменам... Со вујна ми двете го порачавме во исто време од исто место го зедовме.. Нејзи втората недела и се исуши... А јас 1 година го имам и супер е ... Среќа
Некои производи со години ги користам и секогаш е ист нивниот квалитет. Од производите Далтон сум многу задоволна, редовно ги користам Натурал Коректорот, Q-10 и Био Ензим колекцијиите, кожата ми ја направија многу мазна и мека. Порано имав флеки но со Био Ензим се регулираа и полека исчезнаа. http://www.facebook.com/photo.php?f.../?set=a.150338411685357.36955.150318478354017 Од шминки најчесто ги користам шминките на Max Factor. Долго траат и не ја губат бојата со тек на време. Многу сум задоволна од нив.
Лентите за депилирање на женски брк на VEET, да не постирам слики, добро бе девојки, како се депилирате со чудово? Јас искрено не сум навикната брк да депилирам многу често, онака чат пат, пошто реално и не ми е нешто вриштечки за да ми пречи, малку имам некои ситни влакненца кои досега сум ги средувала на козметичар. Си реков ај ќе ги пробам бидејќи видов дека доста девојки ги користат. Ма ужас, ај што тегнејќи мислев дека ќе ја потегнам цела горна усна и ќе останам без средство за лапање, него дури имав чуство дека ми отиде бемката а ла Мерлин Монроу а восокот ми остана на усните Ужас. Еднаш ги пробав многу одамна нивните ленти за депилирање, и си реков јас и Вит, другари више е - е. No way! Што би рекле шмизлите! Ама навистина. Ужас жив Ама сега дефинитивно раскрстивме!
Како можев да ги заборавам грин лајн, и јас сум премногу задоволна не само од коректорот туку и др производи ако кои ги имам користено: лосионот, тоник, гел ...
Ептен одлични 5. Taкоџе. Да ви кажам право,татко ако не те оправи,нема кој друг! Господ здравје да му даде!
Од авон тушот за очи воопшто не сум задоволна, онај што е како моливче. Значи, не е црн зелен е и претерано сув.
^ lice/pudra-za-lice-t88/1760.html?hilit=????? Не знам за цена ама ако веќе купуваш Дебора, тогаш земи ја Comfort lift foundation, има повисок SPF. Ќе му се поклонам на човекот кој ја измислил формулата...
Прво не сум задоволна од тушевите што се како пенкалце,ич не ги можам.Ми имаше мајка ми земено еден таков,во Космо и го препорачувале ама мене тушот ми беше за нигде.Мислам може тушот си е добар ама јас не знам да го ракувам Затоа тушот на Менхетен е прекрасен,ептен си го сакам!Многу полесно се црта со него отколку со тој како пенкалце,не знам ни која марка е.. Спојлер Маскарата на Макс Фактор 2000 калории дефинитивно најдобра маскара што сум ја пробала,кога и да пробам да ја заменам не успевам,не ги лепи трепките,убаво им дава волумен и должина.. :up: за неа! Спојлер Професионалното Moливче за очи од Авон на Jillian Dempsey е уште еден прозвод во кој сум заљубена,многу е црно а и трае долго. Спојлер Од пудрата Perfect wear на авон ич не сум задоволна,ич не ми се погоди,за разлика од пудрата на Деби МатСолушн,покрива и што е најважно наменета е за млада кожа.Ја видов тука на форумов,фала на девојките што ми помогнаа Спојлер Задоволна сум од шампонот Елсев за волумен,не дека кузнае колку волумен дава,ама косата е после убава,мека,сјајна.Предходно користев Орзене,не бев баш одушевена,па го сменив и пријатно се изненадив. Спојлер Маски за коса,Гарниер и една нова сега земав од Космо Lorvenn Paris ама мојата не е како на сликата тукуе за локни Curl Lock. Спојлер :up: Гелот за туширање од Нивеа Хепи Тајм ем како мириса ,ем каква е кожата мека после туширање.Чиста 10-ка! Спојлер Не сум љубител на млека за тело,зашто немам баш сува кожа ама Елдената и Бекутанот,едноставно неможам да ги изоставам.Елдената ја мачкам чисто ради сјајот кој го дава,а Бекутанот затоа што мириса прекрасно и затоа што сакам да се чуствувам како бебе Спојлер Кремава од авон ич не ја сакам,како што Ливлинг добива инфаркт кога ќе ја види Нивеата јас оваа.Ја ставаш,таа не сака да се упие и не сака.Ај тоа,ама цело чело ми се исфрла од неа Спојлер И на крај,два пилинга,двата ми го исчистија лицето ептен,ко бебешко газе ми е!Гарниерот го земав по препорака од девојките на форумот,Клин & Клиар го видов во Космо,го купив и се изненадив колку е добар! Спојлер
многу добри и никогаш повеќе нема да ги сменам, исти се како оние на Валера густи и ефикасни но штета Валерата повеќе не е во продажба, фала Богу овие се одлична замена. love it! да му се благослови руката на тој што ги измислил
Не сум задоволна од пудрава на Мис Спорти. Не ми одговара на кожата или незнам што е работа ама не ми се допаѓа. За џабе потрошените пари. Задоволна сум од маскарата на Мис Спорти. Зеленава е со мека четка и ги издолжува трепките. :up: Спојлер Двата производи се на Мис Спорти, ама што да се прави!
Многу сум задоволна од овој крем за послем сончање....многу убаво мириса пред се,спречува да не се излупи кожата,и да не те пржи послем сончањето....за ова лето пак си го зедов....
^Јас лани го користев и не беше ништо посебно,моја препорака за поевтини пари,а подобар квалитет,плус поголема количина,вазелин со невен и д-пантенол.Уште помрсен е и побрзо упива него ли ова чудо,а има сличен,но попријатен мирис. Еве го...за пети,за лакти,за колена,за изгореници,против црвенила...ма за све бре...
Задоволна сум, бидејќи додека сите наоколу се жалеа од комарците јас поминав без ниту едно каснување. Освен тоа ми се допаѓа мирисот, а и не се троши баш брзо ко што мислев. Чини помегу 250 и 300 денари
Gliss на Schwarzkopf и маските на Schwarzkopf воопшто не сум задоволна,од маската почна косата да ми опаѓа. Задоволна сум од маските на Гарниер и производите на авон немаат утка,барем јас оние што ги користам.