Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Производи од кои сте задоволни, а од кои не сте

Дискусија во 'Тело' започната од lily-prune, 10 јануари 2011.

1. S-i-m-o-n-a

S-i-m-o-n-a Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    135
    Многу сум задоволна од овај туш ..(црниот). [​IMG]

А и да напоменам... Со вујна ми двете го порачавме во исто време од исто место го зедовме.. Нејзи втората недела и се исуши... А јас 1 година го имам и супер е ... Среќа :) :)

2. lovely92

lovely92 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Некои производи со години ги користам и секогаш е ист нивниот квалитет. Од производите Далтон сум многу задоволна, редовно ги користам Натурал Коректорот, Q-10 и Био Ензим колекцијиите, кожата ми ја направија многу мазна и мека. Порано имав флеки но со Био Ензим се регулираа и полека исчезнаа. http://www.facebook.com/photo.php?f.../?set=a.150338411685357.36955.150318478354017

Од шминки најчесто ги користам шминките на Max Factor. Долго траат и не ја губат бојата со тек на време. Многу сум задоволна од нив.

3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Лентите за депилирање на женски брк на VEET, да не постирам слики, добро бе девојки, како се депилирате со чудово? :^)

Јас искрено не сум навикната брк да депилирам многу често, онака чат пат, пошто реално и не ми е нешто вриштечки за да ми пречи, малку имам некои ситни влакненца кои досега сум ги средувала на козметичар.

Си реков ај ќе ги пробам бидејќи видов дека доста девојки ги користат.

Ма ужас, ај што тегнејќи мислев дека ќе ја потегнам цела горна усна и ќе останам без средство за лапање, него дури имав чуство дека ми отиде бемката а ла Мерлин Монроу а восокот ми остана на усните :tmi: :D

Ужас. Еднаш ги пробав многу одамна нивните ленти за депилирање, и си реков јас и Вит, другари више е - е. No way! Што би рекле шмизлите!

Ама навистина. Ужас жив :(

Ама сега дефинитивно раскрстивме!

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Магија! Преку ноќ ги снемува мозолчињата. Го препорачувам :up:

На duffi и Jojoba им се допаѓа ова.
  5. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.733
    Допаѓања:
    145.137

Како можев да ги заборавам грин лајн, и јас сум премногу задоволна не само од коректорот туку и др производи ако кои ги имам користено: лосионот, тоник, гел ... :)

Прикачени фајлови:

• cistilno_mleko_b.jpg
      cistilno_mleko_b.jpg
      Големина на фајлот:
      48,5 KB
      Прегледи:
      458
    • tonik_b.jpg
      tonik_b.jpg
      Големина на фајлот:
      44,3 KB
      Прегледи:
      458
  6. KittyT

KittyT Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    112
    Многу мнооогу убаво мирисаат и траат што е најважно и гелот и спрејот :P

Прикачени фајлови:

На TinaM25 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.143
    Допаѓања:
    156.248
    Ептен одлични 5.
    Taкоџе.

Да ви кажам право,татко ако не те оправи,нема кој друг! :D Господ здравје да му даде!

На Cherry03, Miss-Independent и LivingGlam им се допаѓа ова.
  8. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Love it!

9. FlameFairy

FlameFairy Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    197
    Од авон тушот за очи воопшто не сум задоволна, онај што е како моливче. Значи, не е црн зелен е и претерано сув.

10. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    ^
    lice/pudra-za-lice-t88/1760.html?hilit=?????
    Не знам за цена ама ако веќе купуваш Дебора, тогаш земи ја Comfort lift foundation, има повисок SPF.

Ќе му се поклонам на човекот кој ја измислил формулата... :x

11. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Прво не сум задоволна од тушевите што се како пенкалце,ич не ги можам.Ми имаше мајка ми земено еден таков,во Космо и го препорачувале ама мене тушот ми беше за нигде.Мислам може тушот си е добар ама јас не знам да го ракувам :worried:
    Затоа тушот на Менхетен е прекрасен,ептен си го сакам!Многу полесно се црта со него отколку со тој како пенкалце,не знам ни која марка е..
    Маскарата на Макс Фактор 2000 калории дефинитивно најдобра маскара што сум ја пробала,кога и да пробам да ја заменам не успевам,не ги лепи трепките,убаво им дава волумен и должина.. :up: за неа!
    Професионалното Moливче за очи од Авон на Jillian Dempsey е уште еден прозвод во кој сум заљубена,многу е црно а и трае долго.
    Од пудрата Perfect wear на авон ич не сум задоволна,ич не ми се погоди,за разлика од пудрата на Деби МатСолушн,покрива и што е најважно наменета е за млада кожа.Ја видов тука на форумов,фала на девојките што ми помогнаа :*
    [​IMG][​IMG]
    Задоволна сум од шампонот Елсев за волумен,не дека кузнае колку волумен дава,ама косата е после убава,мека,сјајна.Предходно користев Орзене,не бев баш одушевена,па го сменив и пријатно се изненадив. :)
    Маски за коса,Гарниер и една нова сега земав од Космо Lorvenn Paris ама мојата не е како на сликата тукуе за локни Curl Lock.
    [​IMG][​IMG] :up:
    Гелот за туширање од Нивеа Хепи Тајм ем како мириса :inlove:,ем каква е кожата мека после туширање.Чиста 10-ка!
    Не сум љубител на млека за тело,зашто немам баш сува кожа ама Елдената и Бекутанот,едноставно неможам да ги изоставам.Елдената ја мачкам чисто ради сјајот кој го дава,а Бекутанот затоа што мириса прекрасно и затоа што сакам да се чуствувам како бебе :D
    [​IMG][​IMG]
    Кремава од авон ич не ја сакам,како што Ливлинг добива инфаркт кога ќе ја види Нивеата јас оваа.Ја ставаш,таа не сака да се упие и не сака.Ај тоа,ама цело чело ми се исфрла од неа :@
    И на крај,два пилинга,двата ми го исчистија лицето ептен,ко бебешко газе ми е!Гарниерот го земав по препорака од девојките на форумот,Клин & Клиар го видов во Космо,го купив и се изненадив колку е добар!

12. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

многу добри и никогаш повеќе нема да ги сменам, исти се како оние на Валера густи и ефикасни но штета Валерата повеќе не е во продажба, фала Богу овие се одлична замена.

love it! да му се благослови руката на тој што ги измислил :*

13. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Не сум задоволна од пудрава на Мис Спорти. Не ми одговара на кожата или незнам што е работа ама не ми се допаѓа. За џабе потрошените пари.

Задоволна сум од маскарата на Мис Спорти. Зеленава е со мека четка и ги издолжува трепките.
    :up:

Двата производи се на Мис Спорти, ама што да се прави! :lol:

Прикачени фајлови:

• 440450_l.jpg
      440450_l.jpg
      Големина на фајлот:
      17,6 KB
      Прегледи:
      439
    • MS771.jpg
      MS771.jpg
      Големина на фајлот:
      27,2 KB
      Прегледи:
      439
  14. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    презадоволна od [​IMG]

15. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324

Не сум задоволна, ама баш ич. Ниту покрива, само ти го избелува лицето. Катастрофа.

16. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    /max-factor пудрата за лице е незаменлива

17. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Многу сум задоволна од овој крем за послем сончање....многу убаво мириса пред се,спречува да не се излупи кожата,и да не те пржи послем сончањето....за ова лето пак си го зедов....

Прикачени фајлови:

• 487926.jpg
      487926.jpg
      Големина на фајлот:
      36,4 KB
      Прегледи:
      488
  18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.143
    Допаѓања:
    156.248
    ^Јас лани го користев и не беше ништо посебно,моја препорака за поевтини пари,а подобар квалитет,плус поголема количина,вазелин со невен и д-пантенол.Уште помрсен е и побрзо упива него ли ова чудо,а има сличен,но попријатен мирис.
    Еве го...за пети,за лакти,за колена,за изгореници,против црвенила...ма за све бре...

На acvamarin, Annath, AIT и 3 други им се допаѓа ова.
  19. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

Задоволна сум, бидејќи додека сите наоколу се жалеа од комарците јас поминав без ниту едно каснување. Освен тоа ми се допаѓа мирисот, а и не се троши баш брзо ко што мислев. Чини помегу 250 и 300 денари

На Tannaa13, Chocoholic.girl и AmandaS им се допаѓа ова.
  20. fatbeautiful

fatbeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    58
    Gliss на Schwarzkopf и маските на Schwarzkopf воопшто не сум задоволна,од маската почна косата да ми опаѓа.
    Задоволна сум од маските на Гарниер и производите на авон немаат утка,барем јас оние што ги користам.