Не знам што е проблемот со продуктов, поточно овој лосион за тело но никако не се впива во кожата Треба да чекам едно 15 мин за убаво да се впие. И масажа не помага. Некако е многу густ, има чудна текстура. Повеќе ми личи на гел отколку на лосион. Глупости
Ми се виде дека е исто добар како Total Repair 5, ама воопшто не е! Незадоволна од Исто на почеток мислев дека е ок, ама ми го иритира лицето за тие пари не знам ни што очекував - Catherine Arley камена пудра А задоволна сум од нели ја даваа со веснициве ама убава ми е, да ми се потроши тубичето обавезно ќе ја купам
Impala пудра #3. ем ефикасна ем ефтина. некаде околу 150 ден е, што е многу многу помалце од maxfactor на пример а сепак е квалитетна. ја препорачувам
Презадоволна сум од четката за пудра во прав на Гош. Направена е од природни влакна, многу е нежна и мека. Си се љубат со фацата Цената е причина плус за мојата наклонетост кон неа, околу 400 денари.
Путерот од Авон е милина,како мириса а и како и годи на сунчана кожа И јас пак си порачав ама ќе пробам и со вазелинов..Од која фирма е,може некој да ми каже ? Задоволна сум и од лакчињата на малите лакчиња на Голден роуз,прекрасни нијанси и многу се убави на нокти. -Вакви само други бои
Од лосиончево сум задоволна. Многу е летно, свежо, ја лади кожата и ја омекнува. Го пробав и Crème brûlée мирисот, и тоа е преубаво, ама повеќе е зимско. Нареден пат ќе земам брусница или боровинка, сите мириси се супер. Едит - 160 денари, би требало да го има во парфимериите, нов производ е.
Од лаковите на римел сум презадоволна. Се сушат многу брзо,четкичката е нешто невероватно,а и нијансите се прекрасни.
Ужас. Што треба 15 пати да поминеш за да се зацрни местото, треба, плус се размачкува и е многу течен, гратис и четкичката за шарање нокти не ја бива, а не па за ова. Три цистерни вода ми требаат за миење после. Не дај Боже да ја утнеш линијата... Шетам како Круела Де Вил секој петок. Класичниот на Голден Роуз е многу поубав. Многу сум задоволна од маскарава. Многу убави ми ги прави трепките и е доста евтина. Презадоволна сум од лакчињава, посебно бордо нијансата. Многу се убави и сјаат. Лосионов ми е омилен. Како мириса, фантазија.
Не ја препорачувај не треба ни ти да ја користиш многу пати низ темиве е пишано за неа дека е за постари(над 30-35 години) бидејќи содржи колаген, така да веднаш смени си ја Спојлер се извинувам за офф топик ама морав да пишам
Би сакала официјално, форумски, јавно и транспарентно да ја целувнам Keune 1517 бојата за коса , зашто ме куртули од плавушофарбаторски маки. Пред фарбање, задолжително нанесување на чичково масло - Фитофарм, да отстои еден час, па врз него директно фарбање. Резултат: непроценлив.
Најмногу ги користам производите на Нивеа, а не сум задоволна од млеката за тела kupku sanponi од Авон.
Ме интересира дали ги имате користено производите на SYOSS.Од оваа линија има шампони,регенератори а исто така има и фарби за коси.Може некој да пиши дали е задоволен бидејќи производите им се по доста ниски цени.
јас го имам користено шампонот во црното шише и сум многу задоволна косата е П Р Е К Р А С Н А! Така да веројатно и фарбите им се добри
Многу сум задоволна од лосионов. Малку ја суши кожата но кога ќе ми искочат повеќе мозолки си ставам навечер пред спиење и сабајле лицето ми е џам
Задоволна сум од шминките на Менхетн посебно од моливчето за очи. Не сум задоволна од парфемот Ричи Ричи прво те мами да го купиш а после уствари имаш чуство дека си напрскан со мувла. (ама само мене така ми делува
Презадоволна сум од лосионот за отстранување шминка од очи од Нивеа. Ја отстранува шминката со еден потег, нема потреба од триење и е за чувствителни очи.
Презадоволна сум од лилјаковава маска на Авон. Ја ставам еднаш неделно и е со лупење, за отстранување на мртвите клетки од лицето . Лаковите од Голден Рос се приказна за себе Сум пробала секакви лакови дури и од менхетн и севнтин но сепак со овие нема споредба . Лакот ми се има задржувано и по недела и пол . Омилен ми е портокаловиот, убедливо
Презадоволна сум од овие... Посебно маскарата ни се размачкува ни нишоо А не сум задоволна од Маскарата на Голден Роус во црвена паковка....
Јас воопшто не сум задоволна од овој антиперспирант. ми се појави црвенило и мозолчиња од кога го користам.Сега го сменив и си купив ваков.И задоволна сум од него за сега