Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Производи од кои сте задоволни, а од кои не сте

Дискусија во 'Тело' започната од lily-prune, 10 јануари 2011.

1. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    68
    задоволна сум од рексона стикчињата,голден росе лаковите и head & sholders шампоните

а не сум задоволна од ledy sped stic се исфрлав од ролончето рана се направив :talk:

2. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Задоволна сум од шампоните на Глис..Прекрасни се,особено оној Шеа Кашмир.
    Каква ја прави косата..Сон! :inlove:
    Задоволна сум и од маските на Глис Total Repair со мирис на кокос :inlove: Преубава маска,со преубав мирис. :inlove:
    А,незадоволна сум и од пената Тафтза виткана коса,толку фалење за нитшо.Лично мене поубава ми е Нивеата..
    Луѓе си го повлекувам зборот за Шаумата,сега си ја видов косата засушена,многу убав сјај има добиено :)
    Е сега не знам дали е од шампонот или од регенераторот,ќе видам,ќе испробам,па ќе ви пишам :*

3. Marcey

Marcey Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    944
    Веќе 2 години го користам овој производ од авон и сум задоволна. Мене лично ми помага, го користам обично пред легнување кога имам мозолчиња си ставам на нив од него и утре дента прилично ми се по мали. :D

Прикачени фајлови:

4. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    1.094
    Знам дека Catherine Arley важи за чкарт шминка, имав маскара во основно ваква па знам, ама морам да пофалам едно шугаво карминче од стотина денари кое се покажа многу поквалитетно отколку што претпоставував дека е. Го зедов заради бојата, не можам да ја најдам обично, а сега се погоди баш таа што ја барам, црвена нијанса. Прекрасен е и после толку барање мило ми е што за малтене ич пари си најдов одличен кармин. Па и седи веќе 4 саата.

5. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.789
    Допаѓања:
    100.294
    Навистина сум задоволна,шампон и регенератор поради кои мојата измачена коса читај слама :D живна..мека е и свиленкаста како никогаш досега [​IMG]
    Не сум задоволна од силк кремата за депилација не толку од кремата колку од амбалажата ме измачи и цела се улепив,многу ме изнервира [​IMG]

Прикачени фајлови:

• 16h8apl.jpg
      16h8apl.jpg
      Големина на фајлот:
      12 KB
      Прегледи:
      420
    • 000276.png
      000276.png
      Големина на фајлот:
      33,5 KB
      Прегледи:
      420
  6. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    И јас воопшто не сум задоволна од силк кремата за депилација.

7. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Дефинитивно не сум задоволна од оваа маскара
    [​IMG] четката е за никаде, мека, ги слепува трепките. Ќе пробам со друга четка можеби ќе биде подобро :?:
    Задоволна сум од сенките за очи на Faces

8. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    сега само што ми стигна овој лосион и многу сум задоволна, си го мачкам после бањање и излегување навечер дека убаво ми мириса, не трае нешто многу долго лосионот (спрејот повеќе) ама сепек кожата ми е мека и нежна :)

Прикачени фајлови:

9. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    [​IMG] и
    преубави! најмногу мирисот! а и мека ми ја прават косата, да видиме до кога :D повеќе ми се допаѓа сега за сега од total repair 5, а мислев дека нема да го сменам

На KittyT му/ѝ се допаѓа ова.
  10. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Презадоволна сум од шампонов, косата ја прави прекрасна. Мека и сјајна, не морам ни да ставам регенератор или маска а косата не ми е затуткана и лесно се чешла. :) :inlove:

А не сум задоволна од ова, ниту ми се исчистија бубулиците туку само ми ја исуши кожата, џабе фрлени пари.-.-

Прикачени фајлови:

11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Еднаш си купив лабело за 15 денари хахаах си реков џабе парите ама добро било ми помина устата ми беше цела испукана :D

12. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    1.Гелов ! :inlove:
    Се затоплува веднаш штом ќе дојде во контакт со мокра кожа,ги отвара порите и чисти!Само 2 дена го користам лицево ми е скоро исчистено.Скапо е,ама ефикасно!
    2.Шампонот од Лореал Нутри Глос е како за мојава коса направен..Сјајна и мека коса.Од секогаш мака сум мачела со тоа да ја направам косата помека,затоа што ми е многу груба.Со шампонов нема проблем,уште додека го ставам ми ја омекнува косата.

Па друго и не ми текнува,ако се сетам ќе пишам :?:

На Lilit му/ѝ се допаѓа ова.
  13. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Задоволна сум од

Незадоволна од

14. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Не сум задоволна од производите на Шаума, ми ја прават косава безживотна, мрсна и слепена.
    Задоволна сум од шампонот од Камилица од Алкалоид, поефтин здравје, ама бојава ми трае со денови, се помалце ми се мрси, и плус ми мириса на свежина :)

15. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    задоволна сум од производите на нивеа за нега на тело,а од шампоните head&shoulders,а не сум задоволна од Fa дезедоранците :)

16. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Немам таква ама пред некој месец си земав ваква[​IMG] за нанесување на пудра. Ем ставам помалку пудра, будејќи подобро ја нанесувам и ја користан рационално, не трупам само безпоребно слоеви како торта ем Сите мислеа дека сум сменила пудра и ме прашуваа да не сум купила диор:) . Цента исто беше соленка 400 и нешто, ама вредеше.
    Оваа ми е на ред сега, сигурна е прекрасна 8)

Јанг дерм не содржат жива, не шири дезинформации. Ако не ти помогнала значи дека не одговара на твојот тип на кожа. Знам луѓе кои ја користат само им има помогнато. Јас ја имав цела конлекција, не ми одговараа но не ми се деси ништо лошо.

17. i13dk

i13dk Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    834
    Јас сум задоволна од Нивеа дезодорансите, посебно [​IMG]
    и [​IMG] :) :) :)
    Исто така и од лосионот за тело на Дове, од краставица и зелен чај, прекрасно мириса и ја хидрира кожата :) и од сапунот на Дове и на Нивеа од краставица и зелен чај, кои ги користам наизменично за миење на лицето.
    Задоволна сум и од тоникот на Гарниер [​IMG].

Сакам да прашам за вашите искуства со [​IMG]

и [​IMG]??

Што е најдобро за чистење на лицето?!

Поздрав :hai:

18. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Си поминува летово а јас се шлапкав со лакови постојано и дојдов до еден заклучок :)

Производи од кои сум ПРЕзадоволна, на летниот одмор една цела недела ми стоеше лакот на рацете и нозете без да се извади со секојдневно шлапкање во вода. А лаковите чинат 50сетина денари, до 100 во парфимерија. Голден Росе. Незаменливи ми се засега.

A спротивно од ова се лаковите на Есенсе. Јес да имаат убави бои, купив многу нивни лакови ама сепак не се тоа што очекувам. За 2-3 дена мене ми се вади лакот. На одмор за 1 ден. А уживам во нивната палета на бои за жал, ќе купам во иднина пак сигурна сум им ги сакам нијансите, не се ни скапи, ама ептен пазам кога сум налакирана со нив. Садови не фаќам во рака. :lol: Далеку послаб квалитет нудат од оние погоре.

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  19. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.924
    Допаѓања:
    123.461
    -Нешто ново го пробав,и супер резултат!Па и мирис, :smirk:
    -Се наполнив првут од Орзенот и Палмоливе за волумен :devil: Катастрофа,само фрлив пари.
    Се решив да купам нешто против првут,и ајде зедов Wash and Go.Koлку голем скептик сум била за овој шампон,може дека е евтин,ама ми се исчисти косата за 2 дена.Си го купив и балсамот и ми се чини отсега само ваков ќе земам :inlove: [​IMG]
    -Силиконските капки на Аура-ги обожавам :inlove:
    -Нова крема на Гарниер,првпат користам Гарниер ама презадоволна сум,ја добив на поклон инаку.Eте ја

20. CrystalNoir

CrystalNoir Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    92
    Задоволна сум од следните производи:

А не сум задоволна од следните производи:
    [​IMG]-------ми ја суши кожата