задоволна сум од рексона стикчињата,голден росе лаковите и head & sholders шампоните а не сум задоволна од ledy sped stic се исфрлав од ролончето рана се направив
Задоволна сум од шампоните на Глис..Прекрасни се,особено оној Шеа Кашмир. Каква ја прави косата..Сон! Спојлер Задоволна сум и од маските на Глис Total Repair со мирис на кокос Преубава маска,со преубав мирис. А,незадоволна сум и од пената Тафтза виткана коса,толку фалење за нитшо.Лично мене поубава ми е Нивеата.. Луѓе си го повлекувам зборот за Шаумата,сега си ја видов косата засушена,многу убав сјај има добиено Е сега не знам дали е од шампонот или од регенераторот,ќе видам,ќе испробам,па ќе ви пишам
Веќе 2 години го користам овој производ од авон и сум задоволна. Мене лично ми помага, го користам обично пред легнување кога имам мозолчиња си ставам на нив од него и утре дента прилично ми се по мали.
Знам дека Catherine Arley важи за чкарт шминка, имав маскара во основно ваква па знам, ама морам да пофалам едно шугаво карминче од стотина денари кое се покажа многу поквалитетно отколку што претпоставував дека е. Го зедов заради бојата, не можам да ја најдам обично, а сега се погоди баш таа што ја барам, црвена нијанса. Прекрасен е и после толку барање мило ми е што за малтене ич пари си најдов одличен кармин. Па и седи веќе 4 саата.
Навистина сум задоволна,шампон и регенератор поради кои мојата измачена коса читај слама живна..мека е и свиленкаста како никогаш досега Не сум задоволна од силк кремата за депилација не толку од кремата колку од амбалажата ме измачи и цела се улепив,многу ме изнервира
Дефинитивно не сум задоволна од оваа маскара четката е за никаде, мека, ги слепува трепките. Ќе пробам со друга четка можеби ќе биде подобро Задоволна сум од сенките за очи на Faces
сега само што ми стигна овој лосион и многу сум задоволна, си го мачкам после бањање и излегување навечер дека убаво ми мириса, не трае нешто многу долго лосионот (спрејот повеќе) ама сепек кожата ми е мека и нежна
и преубави! најмногу мирисот! а и мека ми ја прават косата, да видиме до кога повеќе ми се допаѓа сега за сега од total repair 5, а мислев дека нема да го сменам
Презадоволна сум од шампонов, косата ја прави прекрасна. Мека и сјајна, не морам ни да ставам регенератор или маска а косата не ми е затуткана и лесно се чешла. А не сум задоволна од ова, ниту ми се исчистија бубулиците туку само ми ја исуши кожата, џабе фрлени пари.-.-
Еднаш си купив лабело за 15 денари хахаах си реков џабе парите ама добро било ми помина устата ми беше цела испукана
1.Гелов ! Се затоплува веднаш штом ќе дојде во контакт со мокра кожа,ги отвара порите и чисти!Само 2 дена го користам лицево ми е скоро исчистено.Скапо е,ама ефикасно! 2.Шампонот од Лореал Нутри Глос е како за мојава коса направен..Сјајна и мека коса.Од секогаш мака сум мачела со тоа да ја направам косата помека,затоа што ми е многу груба.Со шампонов нема проблем,уште додека го ставам ми ја омекнува косата. Па друго и не ми текнува,ако се сетам ќе пишам
Не сум задоволна од производите на Шаума, ми ја прават косава безживотна, мрсна и слепена. Задоволна сум од шампонот од Камилица од Алкалоид, поефтин здравје, ама бојава ми трае со денови, се помалце ми се мрси, и плус ми мириса на свежина
задоволна сум од производите на нивеа за нега на тело,а од шампоните head&shoulders,а не сум задоволна од Fa дезедоранците
Немам таква ама пред некој месец си земав ваква за нанесување на пудра. Ем ставам помалку пудра, будејќи подобро ја нанесувам и ја користан рационално, не трупам само безпоребно слоеви како торта ем Сите мислеа дека сум сменила пудра и ме прашуваа да не сум купила диор . Цента исто беше соленка 400 и нешто, ама вредеше. Оваа ми е на ред сега, сигурна е прекрасна Јанг дерм не содржат жива, не шири дезинформации. Ако не ти помогнала значи дека не одговара на твојот тип на кожа. Знам луѓе кои ја користат само им има помогнато. Јас ја имав цела конлекција, не ми одговараа но не ми се деси ништо лошо.
Јас сум задоволна од Нивеа дезодорансите, посебно и Исто така и од лосионот за тело на Дове, од краставица и зелен чај, прекрасно мириса и ја хидрира кожата и од сапунот на Дове и на Нивеа од краставица и зелен чај, кои ги користам наизменично за миење на лицето. Задоволна сум и од тоникот на Гарниер . Сакам да прашам за вашите искуства со и ?? Што е најдобро за чистење на лицето?! Поздрав
Си поминува летово а јас се шлапкав со лакови постојано и дојдов до еден заклучок Производи од кои сум ПРЕзадоволна, на летниот одмор една цела недела ми стоеше лакот на рацете и нозете без да се извади со секојдневно шлапкање во вода. А лаковите чинат 50сетина денари, до 100 во парфимерија. Голден Росе. Незаменливи ми се засега. A спротивно од ова се лаковите на Есенсе. Јес да имаат убави бои, купив многу нивни лакови ама сепак не се тоа што очекувам. За 2-3 дена мене ми се вади лакот. На одмор за 1 ден. А уживам во нивната палета на бои за жал, ќе купам во иднина пак сигурна сум им ги сакам нијансите, не се ни скапи, ама ептен пазам кога сум налакирана со нив. Садови не фаќам во рака. Далеку послаб квалитет нудат од оние погоре.
-Нешто ново го пробав,и супер резултат!Па и мирис, -Се наполнив првут од Орзенот и Палмоливе за волумен Катастрофа,само фрлив пари. Се решив да купам нешто против првут,и ајде зедов Wash and Go.Koлку голем скептик сум била за овој шампон,може дека е евтин,ама ми се исчисти косата за 2 дена.Си го купив и балсамот и ми се чини отсега само ваков ќе земам -Силиконските капки на Аура-ги обожавам -Нова крема на Гарниер,првпат користам Гарниер ама презадоволна сум,ја добив на поклон инаку.Eте ја
Задоволна сум од следните производи: А не сум задоволна од следните производи: -------ми ја суши кожата