задоволна сум од голден роуз буквално сите производи од маскара молив за очи се до лакови... не сум задоволна од тушот ко молив на есенс , не сум задоволна од сенките на орифлејм многу се суви.. итн итн не ми текнува сеа
Не сум задоволна воопшто,си направив проблеми со кожата на главата почна да ми се лупи и како корупки цели ми се правеа и ме чешаше ненормално,а порано го имам користено,сега не знам што е работава катастрофа И пак си се вратив на стариот добар Elseve loreal,само за прв пат овој repair 5 го пробувам и сум многу задоволна
Од шампоните на Нивеа не сум задоволна воопшто,косата ми ја прават како тесто. од овој гел за чистење на лице од Нивеа многу сум задоволна ми одговара и не ми ја суши кожата на лицето.
Многу добра маскара, ептен ми се погоди. Одличен дезедоранс, долго трае и преубаво мириса, а и не е толку скап(128 денари). А не сум задоволна од коректорот на голден роуз тој што е како сјај, кога ќе ставам од него(не ставам премногу) изгледа ми се љупи тоа местот на кое што сум ставила.
Задоволна сум од оваа пудра на Есенс, квалитетот за тие пари е солиден и е прекрасна за дневен, природен и ненападен изглед. Новата купка на Палмолив со црна орхидеја - нема премногу нападен мирис и не се задржува предолго на кожата, но затоа кожата ја прави неверојатно мека. Од сите кои сум ги пробала на палмолив, оваа досега ја прави кожата најнежна и пријатна на допир. Oвие лакчиња за нокти ги открив на пазарче, цената им е иста како на Голден Роуз, а квалитетот е потполно ист, само имаат поширока палета и поживи нијанси. Задоволна.
Ќе ја заборавев! На почетокот бев скептична, но решив да ја пробам. Прекрасно ги чисти забите и имаше видливи резултати по околу една недела :up:
Презадоволна! Сега го користам розевиот. Пријатен мирис кои стои долго и ја прави кожата мека и сјајна. Омилен лосион за тело, дефинитивно! Кога сме веќе кај Авон, воопшто не сум задоволна од оваа нешто што би требало да ги зацврсти моите нокти... На почетокот малку ми беа поцврсти, но потоа пак почнаа да се кршат.
Јас сум пријатно изненадена од геловите за туширање од Рефан.Ми дадоа тестерчиња од Тој со цреша претпоставував дека убаво ќе мириса бидејќи обожавам цреши и така и беше, прекрасен е, излегувам од бањата завиткана во крпа и само се душкам и се смешкам колку убаво мириса. И кожата е мазна и нежна на допир. Но повеќе сум изненадена од гелот од лаванда и роза. Од него земав само едно тестерче, чисто онака бидејќи не го сакам воопшто мирисот на лавандата а ни на розата, тешки ми се некако, ама овде- милина . Ставив на мрежичката за капење и како се правеше пена, така се ослободуваше прекрасен мирис кој ме воодушеви. Зажалив што земав само едно тестерче од него Дефинитивно ги препорачувам и ќе си ги купам.
НајНЕзадоволна од ми оставаше бели флеки, мирисот не ми се допадна, не ми ни држеше... Или може ми се чини така заради мирисот кој го има, сеедно НЕ. А задоволна од многу убаво мириса, нема бели флеки, трае дооолго, одличен е. И сакам да ве прашам дали сте задоволни од го препорачувате ли за сува кожа?
Презадоволна сум од лабелата на Росал и ЛипБалм. Едноставно, прекрасни се! Не сум задоволна од квалитетот на лаковите Мода. Многу брзо се лупат, воопшто не траат.
како прво задоволна сум од млекото за лице на garnier онаа што е за нормална и комбинирана кожа дури и лицето ми се исчисти од него ги снема акните а и шампон од оваа фирма користам од липа е косата ми е прекрасна и сјајна. задоволна од дезодорансите на dove само пофалби за нив цел ден мирисам на убаво многу се трајни никогаш нема да ги заменам. и на крај мојот омилен гел за туширање fa yogurt од ванила прекрасен е ја омекнува кожата и мирисот трае ли трае па во комбинација со млеко од ванила ммм убавини.
користите ли термална вода? знам дека била многу убава и корисна за коѓата, ја хранела, ме советуваше дерматолог? имате ли искуство?
^ Сум користела термална вода во спреј, преубаво ја освежува кожата и дава здрав сјај. И еве, да не сум офтопик, задоволна сум од
Имам користено од Авене, ама искрено не приметив никаква разлика. Мислам дека од Виши е поубава. Поразлична е, во секој случај.