Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Производи од кои сте задоволни, а од кои не сте

Дискусија во 'Тело' започната од lily-prune, 10 јануари 2011.

1. verica94

verica94 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    28
    задоволна сум од голден роуз буквално сите производи од маскара молив за очи се до лакови...
    не сум задоволна од тушот ко молив на есенс , не сум задоволна од сенките на орифлејм многу се суви.. итн итн не ми текнува сеа

2. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    А јас сум презадоволна од тушот на essence :)
    Тоа е, различни вкусови.

3. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.778
    Допаѓања:
    18.344
    Не сум задоволна воопшто,си направив проблеми со кожата на главата почна да ми се лупи и како корупки цели ми се правеа и ме чешаше ненормално,а порано го имам користено,сега не знам што е работава катастрофа

И пак си се вратив на стариот добар Elseve loreal,само за прв пат овој repair 5 го пробувам и сум многу задоволна

4. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    [​IMG]Од шампоните на Нивеа не сум задоволна воопшто,косата ми ја прават како тесто.
    [​IMG] од овој гел за чистење на лице од Нивеа многу сум задоволна ми одговара и не ми ја суши кожата на лицето.

5. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Со само мал слој покрива се, одлична за мрсна кожа

На crazylady и elinela им се допаѓа ова.
  6. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Многу добра маскара, ептен ми се погоди. :)
    Одличен дезедоранс, долго трае и преубаво мириса, а и не е толку скап(128 денари). :)

А не сум задоволна од коректорот на голден роуз тој што е како сјај, кога ќе ставам од него(не ставам премногу) изгледа ми се љупи тоа местот на кое што сум ставила. :^)

7. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.602
    Задоволна сум од оваа пудра на Есенс, квалитетот за тие пари е солиден и е прекрасна за дневен, природен и ненападен изглед.

Новата купка на Палмолив со црна орхидеја - нема премногу нападен мирис и не се задржува предолго на кожата, но затоа кожата ја прави неверојатно мека. Од сите кои сум ги пробала на палмолив, оваа досега ја прави кожата најнежна и пријатна на допир.

Oвие лакчиња за нокти ги открив на пазарче, цената им е иста како на Голден Роуз, а квалитетот е потполно ист, само имаат поширока палета и поживи нијанси.
    Задоволна.

8. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Ќе ја заборавев! На почетокот бев скептична, но решив да ја пробам. Прекрасно ги чисти забите и имаше видливи резултати по околу една недела :up:

9. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Презадоволна! Сега го користам розевиот. Пријатен мирис кои стои долго и ја прави кожата мека и сјајна. Омилен лосион за тело, дефинитивно!

Кога сме веќе кај Авон, воопшто не сум задоволна од оваа нешто што би требало да ги зацврсти моите нокти... На почетокот малку ми беа поцврсти, но потоа пак почнаа да се кршат.

10. kiki4kablondy

kiki4kablondy Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    443
    А каде можат да се најдат овие лакови? Не сум ги сретнала до сеа.

11. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Преееееезадоволна сум од Џонсон`с ( Facial Cleansing Wipes )

12. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Јас сум пријатно изненадена од геловите за туширање од Рефан.Ми дадоа тестерчиња од [​IMG][​IMG]

Тој со цреша претпоставував дека убаво ќе мириса бидејќи обожавам цреши и така и беше, прекрасен е, излегувам од бањата завиткана во крпа и само се душкам и се смешкам колку убаво мириса.
    И кожата е мазна и нежна на допир.

Но повеќе сум изненадена од гелот од лаванда и роза. Од него земав само едно тестерче, чисто онака бидејќи не го сакам воопшто мирисот на лавандата а ни на розата, тешки ми се некако, ама овде- милина :inlove: .
    Ставив на мрежичката за капење и како се правеше пена, така се ослободуваше прекрасен мирис кој ме воодушеви.
    Зажалив што земав само едно тестерче од него :lol:

Дефинитивно ги препорачувам и ќе си ги купам.

На tinkerbelll и Phyramide им се допаѓа ова.
  13. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    НајНЕзадоволна од [​IMG] ми оставаше бели флеки, мирисот не ми се допадна, не ми ни држеше... Или може ми се чини така заради мирисот кој го има, сеедно НЕ.
    А задоволна од [​IMG] многу убаво мириса, нема бели флеки, трае дооолго, одличен е.
    И сакам да ве прашам дали сте задоволни од [​IMG] го препорачувате ли за сува кожа?

14. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
    Презадоволна сум од лабелата на Росал и ЛипБалм. Едноставно, прекрасни се!

Не сум задоволна од квалитетот на лаковите Мода. Многу брзо се лупат, воопшто не траат.

15. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Воопшто не сум задоволна од производите на аура

16. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    како прво задоволна сум од млекото за лице на garnier онаа што е за нормална и комбинирана кожа дури и лицето ми се исчисти од него ги снема акните а и шампон од оваа фирма користам од липа е косата ми е прекрасна и сјајна.
    задоволна од дезодорансите на dove :clap: :clap: :clap: само пофалби за нив цел ден мирисам на убаво многу се трајни никогаш нема да ги заменам.
    и на крај мојот омилен гел за туширање fa yogurt од ванила прекрасен е ја омекнува кожата и мирисот трае ли трае па во комбинација со млеко од ванила ммм убавини.

Прикачени фајлови:

На sadbaby му/ѝ се допаѓа ова.
  17. sadbaby

sadbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    12
    користите ли термална вода? знам дека била многу убава и корисна за коѓата, ја хранела, ме советуваше дерматолог? имате ли искуство?

18. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.218
    Допаѓања:
    56.891
    ^ Сум користела термална вода во спреј, преубаво ја освежува кожата и дава здрав сјај.

И еве, да не сум офтопик, задоволна сум од

На Phyramide и sadbaby им се допаѓа ова.
  19. sadbaby

sadbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    12
    баш истава ја купив се двоумев меѓу оваа и на авен, сепак супер се и двете ;)

20. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Имам користено од Авене, ама искрено не приметив никаква разлика. Мислам дека од Виши е поубава. Поразлична е, во секој случај.