Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Производи од кои сте задоволни, а од кои не сте

Дискусија во 'Тело' започната од lily-prune, 10 јануари 2011.

1. Devojche

Devojche Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2010
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    36

Оваа линија на лакови од флормар е катастрофа..конкретно мојот е број 022 и го фрлив ! :D

Прикачени фајлови:

2. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    ПРезадоволна сум од

и

преубаво е, посебно за шминка вадење (тоа на форумов прочитав).

А се разочарав од
    катастрофа, кога сум препотена не мирисам толку лошо како него, и П нема од анти препирант
    И пудрава, не ми одговара воопшто :worried: не знам како кога ја купував убава ми е виде.

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444
    Воопшто не сум задоволна од лаковите на „Мода“.Се лупат многу брзо, многу густи се...
    Презадоволна сум од ,,Pacific Gabini".50 ден. две лакчиња во сите бои си изнакупив.

На Dagi му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Не сум задоволна ни од шампонот на Нивеа (дава мекост и сјај но не волумен)
    Ни од дезодорансот... сепак Рексона ми е подобра. :)

5. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

јас ваков купив за лице ама баш не сум воодушевена ми го затегнува лицето а и не го чисти нешто посебно, повторно имав бубулици во оние црвени денови.

6. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Јас ја иман на Виши и преубаваааааа ееееееее........ја освежува навистина кожата.Сега ја имам на Авен и добра е задоволна сум,али претходната беше подобра според мене.

7. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Aura пудра во прав. Прекрасна е , дава мат финиш. :inlove:

8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Во последно време најзадоволна сум од лаковите за нокти на Габрини. Се изнакупив.
    Најразочарана сум од парфемот Ј'apadore, го имате многу наведено во парфеми кои најлошо мирисаат. Ај мене на почетокот ми се допаѓаше, сега кога ќе го помирисам посебно од сабајле така ненајадена со празен желудник, имам нагони на повраќање.

9. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Дефинитивно нешто најубаво кое и се случило на мојата коса! Маската е за фарбана коса, содржи екстракти од брусница и мириса преубаво! Сум пробала навистина голем број на производи од ваков тип, со оглед на тоа дека влакното на мојата коса е тенко и лесно пука, но од ова сум презадоволна и не го менувам за ништо.
    Поинаква е од другите маски бидејќи е многу погуста и доволна е мала количина за да се нанесе на целата коса. Мирисот и е навистина долготраен и преубав, а косата ја прави многу нежна и мека.
    Освен тоа и не е многу скапа, 1000ml чинат 500 ден.

10. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Најдобриот дезодоранс што сум го користела. Си ја врши работата. Помалку се потам, нема бели траги, долго се задржува мирисот, а и за мирисот само пофалби имам. :)

11. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    [​IMG] Преубав мирис има гелов за туширање,задоволна.

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    880

Течен сапун Palmolive Fruit Essentials - десниот

препрепреубаво ми мириса, и дури кога ке излезам од купатило и пак ке се вратам го осекам мирисот, ама онака многу.. :) мириса свежо, така поинтензивно, овошно. Го обожавам.
    Само што го завршив него. Вчера го почнав другиот од истиот тип - од грејфрут - левиот
    Слично мириса, одвај се забележува разлика но е исто така прекрасен. Иако следен пат би го земала повторно, но црвениот.. мислам дека тој малку појакичко мириса.. :)

13. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.935
    Допаѓања:
    81.238
    Презадоволна сум, посебно од неговата трајност, а за веќе докажаниот мирис не коментирам.

По се' изгледа не ми одговараше ама баш воопшто - не е толку мрсен на прв поглед, ама и те како ми ја мрсеше кожата (посебно во критичните зони). :Down:

На Meggy му/ѝ се допаѓа ова.
  14. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

јас овој крем го користев за тело бидејќи е многу мрсен и кожата ми ја правеше ептен мазна.

15. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Задоволна сум од:
    Кремата за тело и гелот за туширање од мед и млеко, мирисаат преубаво
    Стик гелот против потење
    Крема за раце, ја прави кожата мазна и мирисот трае подолго
    Маскара, совршена за моите долги, но ретки трепки

16. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    презадоволна од кремот за лице на лореал, го користам веќе 3 месеци.. брзо се впива, и ми ја прави кожата мека и нежна.. (штета само што е премногу мал за таа цена, за 2 недели го трошам :( )

незадоволна од кремот за раце на DOVE.. ужас.. една недела кај што го имам купено и вода се направи внатре, плус кога ставам осеќам мало пецкање..

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

ги купив во комплет за 158 денари и задоволна сум, пилингот е убав, нежен и со пријатен мирис, ја измазнува кожата навистина а во комбинација со суфлето има долготраен мирис, цела соба ми мириса на море. :inlove:

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Многу сум задоволна од кремава за раце. Ефтина е, 40 и нешто денари беше, веднаш се впива во кожата и преубаво мириса.

На LaChiquita му/ѝ се допаѓа ова.
  19. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Avon Super Shock Mascara

Jа даваа со списанието бесплатно и си ја зедов,за без пари убава е-мислам како за секој ден :lol:

Maybeline One by one mascara
    Jа купив во Oхрид набрзина зашто ми требаше маскара,и ефтинка беше 300 денари,не знам зашто на почетокот не ја бендисував многу,ама сега ме изненади.... :o ...одлична е,штета што не ја имам видено овде :worried:

20. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Не би да удирам клетви, ама да му се скрати на оној кој го изумил ова чудо од шампон.

Сериозно ми ја унакази косата. Од лепршаво виткана ми стана ко да ми убацил некој штекер во позадинава ми Бијонсеста и пуштил струја. Ама за сите пари.
    Косава нит виткана, нит прекршена, мека, разлетана. Не знам дали е до периодов или до шампонов, ама никогаш не ми била волку грозна. Да морам да ја пеглам и фенирам, ете колку е за никаде :(

Никогаш повеќе, значи - јок! :(

Ау да и презадоволна сум од овој гел за туширање на Рефан со мирис на дива цреша.
    Добив тестерчиња кои долго време си ги чував, ама бев одпатувана и викам ајде - можеби во хотелот нема да има гел за туширање и ги пробав конечно.
    Јас мислам дека цел хотел мирисаше на цреши откако излегов од купатило. Преубаво! Наредна прилика го купувам гелов за туширање! Се самозаљубив по не знам веќе кој пат :D