Линијата Fresh Natural на Нивеа е одлична.Не мирисам на пот фала богу а има и неутрален мирис.Најдобри од нивните антиперспиранти. Потоа го пробав овој јогуртот на авон, одличен e многу убаво мириса, кожата ми е мека а и доста има во него Ова сaмо едно ќе речам, катастрофа!Повеќе пењи одколку што мие.
Презадоволна сум од шампонов, мириса многу свежо, а што е најбитно, косата ја остава свежа, лесна и лепршава, дури нема потреба од регенератор. Имам проблем со првутот, па овој шампон ми е одличен избор! Воопшто не сум задоволна од Pantene, Јас бев толку радосна дури од Словенија го порачав да ми го донесат. Катастрофа, уште толку повеќе првут добив, косата ми се мрсеше наредниот ден и бев за никаде! Да не се лажете да го купувате! Не го користете дури ни за џогирање во бања
Презадоволна сум од овие два производи за коса не се масти косата брзо, прекрасно мриса, не ми направи првут, и мислам по подолго тражење и менување шампони ко чорапи овој ќе потрае уште попрекрасен мирис, нежно ја негува косата, мојава не поднесува маски баш, ама ова е супер Задоволна, најзадоволна сум од посебно од стикот, нема бело под пазувите, и искрено, предолг и пренежен мирис. И баш трае 24 саати Задоволна сум од го купив да сменам нешто место млекото Елдена,и да, доволно ја хидрира кожата. Е сега, ич ама ич не сум задоволна од а бе ме исуши скрос , и затоа го фрлив, Фа го замени Сега од тоа, апдејт понатаму
тегет М03 :up: задоволна сум од моно сенката на Флор мар, за некоја смешна цена преубава тегет боја и мат.
Од ова чудово НЕ сум задоволна,ме разочара,место да ми ја поправи косата ми ја искуши ептен,крута ми ја направи,а на сестра ми и направи и првут.Изгледа е многу силен,ама тоа масла дека имало во него,исто ко да нема,ни па силикон има...
Oд кремов сум презадоволна . Ја мазни кожата има лесна структура и од природни билки е . Мириса преубаво ...Го има и по аптеките и е за чувствителна кожа. Маскарава мислев дека ќе ми се допадне ама не ..сепак повеќе си ја сакам жолтата маскара од maybelinne...ја зедов атер дека е нова ама јок, не ја бива....
најдобра маскара,а и останата козметика, како и тушот= Golden Rose 4x Volume!!! за 100 денари- ЧУДА ПРАВИ НА ТРЕПКИТЕ! НАЈДОБАР антиперспирант- не поти, цел ден прекрасно и свежо мириса- DOVE ORIGINAL ДЕФИНИТИВНО НАЈДОБРА КРЕМА ЗА ЛИЦЕ, за сите кои имаат мноогу сува кожа, а има и за раце,за тело,за вадење шминка, на природна база со пчелин восок- Cera di cupra!!! ги имав сите можни спрејови од Victoria's Secter, и н авистина се необични, ама ми здосадија више,па некој месец одмарав од нив, сега пак да набавам треба. инаку не земајте од кај нас, прескапи се!! во Америка ги купував за 3 долари!!!! спреј од 200мл! срамота! кражба кај нас е! посебно најомилен ми е жолтиот- Amber Romance ретко користев сјај за уста, ама откако го пробав овој,исто на VS, неодолив е! трае НАЈДОЛГО ШТО МОЖЕ, И ПРЕКРАСНО МИРИСА... само се лепи малце други производи..еден куп имам од кои сум задоволна, зависник од козметика сум а,да, млекото за тело ELDENA од КАМ маркетите- ПРЕУБАВО! ја прави кожата најмазна! пудра уште неможам да си погодам соодветна, само ги менувам :/ парфеми имам мал милион, како и лакови. немам посебен за да препорачам Loreal, Garnier- НЕ, фала. Некако не сум задоволна од нив...
Паа парфемите на Авон.Мислам дека се многу скапи а не вредат Имав такви над 10 парфема и сите ги фрлив пола потрошени Спејовите за тело на Викторијас Сикрет,скапички се ама сепак вредат
Кај ги фрли да отидам да си ги земам?? Сериозно, кој фрла парфеми? Штом до пола си го потрошила, значи и не бил толку лош
Презадоволна сум од Афродита пилингот за лице од кајсија. Исто така од гелчево со четкичка на Лореал, го освежува лицето и го прави меко и мазно. Mлекото за лице на Loreal - Derma Genese фино ми прија на кожата,отстранува нечистотии и пријатно мириса. Love Spell - Victoria's secret лосионот за тело е добар, хидратира, има фин мирис.. Но сепак за една смешна и доста пониска цена, сум презадоволна од оној на Балеа од кокос. Исто имаше едно добро лосионче за тело во Кам мислам, Cire aseptine за некои 100-150 денари. Не сум задоволна од производите за лице на Гарние генерално, иако имам слушнато доста позитивни мислења за нив. Имам доста осетлива кожа, а повеќето нивни производи ми ја дразнат. Затоа пак шампончињата за коса супер ми одговараат, особено оној од авокадо и путер.
пишав и во темата за шампони меѓутоа нема одговор... до сега користев Head&Shoulders бидејќи имав првут и ми помогна. Но сега е многу силен за мојата нежна кожа. Барам шампон кој нема да ми ја мрси одма косата и нема да ми ствара првут. Предлог?
Исто и јас сум презадоволна од маската. Освен што ја прави косата мека, врвовите не се суви и се чува на коса само 1 минута.
до сега бев задоволна но ....овој пат навистина ме разочараа незнам што е -не му е поминат рокот , премногу ми останува восок на кожата , не ги вади влакната а местото е ужасно зацрвенето (како изгорено) можеби некој ке искоментира дека можеби незнам да ги повлекувам како што треба или дека тоа го правам во обратен правец- не е така, доказ за тоа е што од овие ленти бев задоволна и тоа многу, се до последново пакетче...сега сум во размислување какви ленти да си купам - вeет лентите никогаш не ми биле добри , но небеа ни волку лоши
Но сепак за една смешна и доста пониска цена, сум презадоволна од оној на Балеа од кокос. Од каде ги купувате производите на Балеа????,за нив сум слушнала само пофални зборови.
Леле,од каде ти е лосионов кажувај?! Еднаш ставив,и мирисав цел ден, а не знаеја да ми кажат од каде им е. ПЛИИИИИИИС некој ако знае нека каже,преубав е!!!
Balea е марка на Дм маркетите,кои ги нема кај нас но наскоро доаѓаат и во нашава земјичка Инаку најблиску ДМ маркетите можете да ги најдете во соседна Србија. Јас би ја прашала blueberry93 каде го најде овој гел за лице од Лореал? Инаку не сум задоволна од шампонот Wash&Go Потапа шампон амин.Т.е не знам што им се случило порано го користев тој од јаболко,беше како створен за мојата коса но веќе го нема Земав камилица и гадно се заебав.Косата мрсна и разлетана.Ужас