Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Производи од кои сте задоволни, а од кои не сте

Дискусија во 'Тело' започната од lily-prune, 10 јануари 2011.

1. NightAir

NightAir Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    491
    Линијата Fresh Natural на Нивеа е одлична.Не мирисам на пот фала богу а има и неутрален мирис.Најдобри од нивните антиперспиранти.
    Потоа го пробав овој јогуртот на авон, одличен e многу убаво мириса, кожата ми е мека а и доста има во него
    Ова сaмо едно ќе речам, катастрофа!Повеќе пењи одколку што мие. :(

2. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    592
    Допаѓања:
    476
    Презадоволна сум од шампонов, мириса многу свежо, а што е најбитно, косата ја остава свежа, лесна и лепршава, дури нема потреба од регенератор. Имам проблем со првутот, па овој шампон ми е одличен избор!
    Воопшто не сум задоволна од Pantene, Јас бев толку радосна дури од Словенија го порачав да ми го донесат.
    Катастрофа, уште толку повеќе првут добив, косата ми се мрсеше наредниот ден и бев за никаде!
    Да не се лажете да го купувате!
    Не го користете дури ни за џогирање во бања :lol: :lol:

3. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Презадоволна сум од овие два производи за коса
    [​IMG] не се масти косата брзо, прекрасно мриса, не ми направи првут, и мислам по подолго тражење и менување шампони ко чорапи овој ќе потрае :D
    [​IMG]уште попрекрасен мирис, нежно ја негува косата, мојава не поднесува маски баш, ама ова е супер :)
    Задоволна, најзадоволна сум од
    [​IMG] посебно од стикот, нема бело под пазувите, и искрено, предолг и пренежен мирис. И баш трае 24 саати :)
    Задоволна сум од [​IMG] го купив да сменам нешто место млекото Елдена,и да, доволно ја хидрира кожата.
    Е сега, ич ама ич не сум задоволна од [​IMG]а бе ме исуши скрос :rofl: , и затоа го фрлив, Фа го замени :D
    Сега од тоа, апдејт понатаму :D

4. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    [​IMG] тегет М03 :up:

задоволна сум од моно сенката на Флор мар, за некоја смешна цена преубава тегет боја и мат.

5. J.Lo91

J.Lo91 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    14
    Презадоволна сум од производите на орифлејм ! :)

6. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.968
    Допаѓања:
    9.980
    Од ова чудово НЕ сум задоволна,ме разочара,место да ми ја поправи косата ми ја искуши ептен,крута ми ја направи,а на сестра ми и направи и првут.Изгледа е многу силен,ама тоа масла дека имало во него,исто ко да нема,ни па силикон има...

7. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    А јас ја земав маската и ми е фантастична :)

8. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    најзадоволна

:inlove: :inlove: :inlove:

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  9. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.247
    Допаѓања:
    6.722
    Oд кремов сум презадоволна . Ја мазни кожата има лесна структура и од природни билки е . Мириса преубаво ...Го има и по аптеките и е за чувствителна кожа.
    Маскарава мислев дека ќе ми се допадне ама не ..сепак повеќе си ја сакам жолтата маскара од maybelinne...ја зедов атер дека е нова ама јок, не ја бива....

Прикачени фајлови:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Daddy.girl

Daddy.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    81
    најдобра маскара,а и останата козметика, како и тушот= Golden Rose 4x Volume!!! за 100 денари- ЧУДА ПРАВИ НА ТРЕПКИТЕ!

НАЈДОБАР антиперспирант- не поти, цел ден прекрасно и свежо мириса- DOVE ORIGINAL

ДЕФИНИТИВНО НАЈДОБРА КРЕМА ЗА ЛИЦЕ, за сите кои имаат мноогу сува кожа, а има и за раце,за тело,за вадење шминка, на природна база со пчелин восок- Cera di cupra!!!

ги имав сите можни спрејови од Victoria's Secter, и н авистина се необични, ама ми здосадија више,па некој месец одмарав од нив, сега пак да набавам треба. инаку не земајте од кај нас, прескапи се!! во Америка ги купував за 3 долари!!!! спреј од 200мл! срамота! кражба кај нас е! посебно најомилен ми е жолтиот- Amber Romance :inlove:

ретко користев сјај за уста, ама откако го пробав овој,исто на VS, неодолив е! трае НАЈДОЛГО ШТО МОЖЕ, И ПРЕКРАСНО МИРИСА... само се лепи малце :):):)

други производи..еден куп имам од кои сум задоволна, зависник од козметика сум :):):) а,да, млекото за тело ELDENA од КАМ маркетите- ПРЕУБАВО! ја прави кожата најмазна!
    пудра уште неможам да си погодам соодветна, само ги менувам :/ парфеми имам мал милион, како и лакови. немам посебен за да препорачам :) Loreal, Garnier- НЕ, фала. Некако не сум задоволна од нив...
    :*

Прикачени фајлови:

• fffff.jpg
      fffff.jpg
      Големина на фајлот:
      10 KB
      Прегледи:
      327
    • ff.jpg
      ff.jpg
      Големина на фајлот:
      22,1 KB
      Прегледи:
      327
    • fff.jpg
      fff.jpg
      Големина на фајлот:
      11,7 KB
      Прегледи:
      327
    • ffff.jpg
      ffff.jpg
      Големина на фајлот:
      50,1 KB
      Прегледи:
      327
    • fffffff.jpg
      fffffff.jpg
      Големина на фајлот:
      3,8 KB
      Прегледи:
      327
  11. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    Паа парфемите на Авон.Мислам дека се многу скапи а не вредат :^) Имав такви над 10 парфема и сите ги фрлив пола потрошени :doh:
    Спејовите за тело на Викторијас Сикрет,скапички се ама сепак вредат :)

12. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    592
    Допаѓања:
    476
    Кај ги фрли да отидам да си ги земам?? :D :D :D
    Сериозно, кој фрла парфеми?
    Штом до пола си го потрошила, значи и не бил толку лош |(

13. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Презадоволна сум од Афродита пилингот за лице од кајсија.
    Исто така од гелчево со четкичка на Лореал, го освежува лицето и го прави меко и мазно. :)

Mлекото за лице на Loreal - Derma Genese фино ми прија на кожата,отстранува нечистотии и пријатно мириса. :)

Love Spell - Victoria's secret лосионот за тело е добар, хидратира, има фин мирис.. Но сепак за една смешна и доста пониска цена, сум презадоволна од оној на Балеа од кокос.

Исто имаше едно добро лосионче за тело во Кам мислам, Cire aseptine за некои 100-150 денари.
    Не сум задоволна од производите за лице на Гарние генерално, иако имам слушнато доста позитивни мислења за нив. Имам доста осетлива кожа, а повеќето нивни производи ми ја дразнат. Затоа пак шампончињата за коса супер ми одговараат, особено оној од авокадо и путер. :)

14. plavata212

plavata212 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    566
    пишав и во темата за шампони меѓутоа нема одговор...
    до сега користев Head&Shoulders бидејќи имав првут и ми помогна. Но сега е многу силен за мојата нежна кожа.
    Барам шампон кој нема да ми ја мрси одма косата и нема да ми ствара првут.
    Предлог?

15. Heidi

Heidi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    169
    Исто и јас сум презадоволна од маската. Освен што ја прави косата мека, врвовите не се суви и се чува на коса само 1 минута.

16. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    6.223
    до сега бев задоволна но ....овој пат навистина ме разочараа
    незнам што е -не му е поминат рокот , премногу ми останува восок на кожата , не ги вади влакната а местото е ужасно зацрвенето (како изгорено)
    можеби некој ке искоментира дека можеби незнам да ги повлекувам како што треба или дека тоа го правам во обратен правец- не е така, доказ за тоа е што од овие ленти бев задоволна и тоа многу, се до последново пакетче...сега сум во размислување какви ленти да си купам
    - вeет лентите никогаш не ми биле добри , но небеа ни волку лоши

17. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    хах оти немав други парфеми морав да ги трошам

18. CrystalNoir

CrystalNoir Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    92
    Но сепак за една смешна и доста пониска цена, сум презадоволна од оној на Балеа од кокос.

Од каде ги купувате производите на Балеа????,за нив сум слушнала само пофални зборови.

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  19. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Леле,од каде ти е лосионов кажувај?! Еднаш ставив,и мирисав цел ден, а не знаеја да ми кажат од каде им е. ПЛИИИИИИИС некој ако знае нека каже,преубав е!!!

20. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Balea е марка на Дм маркетите,кои ги нема кај нас но наскоро доаѓаат и во нашава земјичка ^_^
    Инаку најблиску ДМ маркетите можете да ги најдете во соседна Србија. :)
    Јас би ја прашала blueberry93 каде го најде овој гел за лице од Лореал?

Инаку не сум задоволна од шампонот Wash&Go |(
    Потапа шампон амин.Т.е не знам што им се случило порано го користев тој од јаболко,беше како створен за мојата коса но веќе го нема :( Земав камилица и гадно се заебав.Косата мрсна и разлетана.Ужас :x

На Extraordinary.girl му/ѝ се допаѓа ова.