Јас го имав порано , во Белград го купив . Треба кај и да е да одам пак , ти ветувам дека ќе ти земам и на тебе едно Инаку сум задоволна од новиот зелен Рексона дезодоранс . :up:
Те држам за збор! Мислам дека се грицнував од што беше толку убав лосионов. Ааа јас сум задоволна од Dove fresh лосиончево. Освежува,убаво мириса.
За жал нема кај нас производи на Балеа,најблиску можат да се најдат во Бугарија.Инаку да супер се,се што сум си купила до сега ми се допаѓа а имаат пристапни цени.
rozich вистина ли е оваа за balea доаѓа накај мк а кога одприлика ке е тоа иначе јас сум вљубена во овие производи прекрасни се имат разновиден асортиман и цените им се добри а ги набавувам од бугарија. и да презадоволна од лосионите на гош козметика мирисот им трае цел ден
задоволна сум од пудрава,убава е,покрива се,но една замерка за шишенцето,нема ни пумпа ни ништо,само шишенце е
За 130 денари, маскарава е ТОП! Ја зедов да ја пробам, ама пријатно се изненадив, има убаво гумено флексибилно четкиче, убаво ги издолжува и оформува трепките, а бе петка чиста Денес ја зедов, и веднаш ја пробав, супер е :up:
Од Фолтен, шампонот против опаѓање на косата, воопшто не сум задоволна. Го користам 3 недела и можеби е рано ама нема никакви резултати. Само ми се појави првут. Бекутан кремата со невен ја ставам на моето лице. Одлична е! Само од оваа крема не ми се појавуваат бубулици. Бекутан купката од камилица е совршена за интимна нега. Рицинусовото масло е одлично за брзо растење на косата.
Јас сум презадоволна од кремите на Далтон. сега го користам кремот на база овошни киселини за отстранување на флеки од акни и многу сум задоволна. Флеките скоро ми избледоа и лицето ми е многу почисто, а ја користам недела дена само https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 017&type=3
Ужасно грд. Си ставаш и после 15 минути, кога почне да избледува првичниот мириз, наместо да мирисаш на нешто понежно - ти мирисаш на пепел, цигари, тутун (нешто такво). Ми текнува еднаш пред неколку години го имав и бившиот, тогаш што ми беше ме прашува што мириса на канабис. сега по грешка го купив со колекција (на кутијата имаше друг, а внатре тој). Еве го во соба, стои недотрошен
Ако од нешто сум најмногу задоволна тоа е како ми е погодена кремата за раце од Авон. ЈА користам добри 5-6 години, ако не и повеќе само што амбалажата претрпува неколку пати промени.
Многу свеж, прекрасен мирис. Случајно го купив, онака на брзање, и се покажа совршен. Обично на Фа не им верувам многу со мирисите, но овој е сосем солиден.
колку сака нека се добри, скапи и квалитетни нивеа и остала компанија, мирисот на ова засекогаш ќе ме потсеќа на лето. за мали пари висок квалитет. made in macedonia.
Презадоволна сум од пудрата Делине од гелот за туширање на фелче (елегант) од лабелото на нивеа од цреша...прекрасна црвена боја од кремата нивеа софт...ја користам за тело и сум мазна како бебе