Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Производи од кои сте задоволни, а од кои не сте

Дискусија во 'Тело' започната од lily-prune, 10 јануари 2011.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.938
    Допаѓања:
    81.246
    Презадоволна, а не ни очекував. Ептен бев несигурна да не си лупнам толку пари за ништо, ама излезе баш спротивното, конечно си најдов лесна и покривна пудра што не се познава дека е нанесена и совршено одговара на мојот природен тен. 8)
    Не сум задоволна од моливчево и најискрено Орифлеим прв пат негативно вака да ме изненадат, штета, дизајнот е прекрасен а квалитетот - чкарт, ич не црта.

2. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266

поквалитетна пудра за тие пари не може да се најде.

На MorticiaAddams му/ѝ се допаѓа ова.
  3. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Genera Maschera Capelli Rigenerate

Одлична е, со мирис на кокос. :inlove:
    Покрај тоа што миризбата трае подолго, ја прави косата помека и посјајна. 500ml за 99 денари. :)
    Не можев да најдам слика, во вакво паковање е само со сино капаче.

[​IMG] [​IMG]

4. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Презадоволна сум од секој шампон на Нивеа против првут.
    Значи нешто што најмногу мрзам е кога имам првут у коса,ај ќе претрпам мсрна коса, ќе ја измијам, али првут мрзам да иам во коса. Овие Нивеа шампони им ги обожавам. Има со мирис на ментол, на лимон, и овој очигледно го земал татко ми пошто нешто е изгледа за одржување на бојадисана коса, али и ко демек против првут. Не знам стварно, али како мирише, уживам кога ќе излезам од бања, а целата мириса на шампонот, и дечко ми ужива во мирисот и имаш стандарна ситуација: „Во коси да ти спијам“.

Најзадоволна од гелот за туширање Avon Lagoon, едвај чекам да ми стигне.

Воопшто не сум задоволна од Нивеа деоздорансот.
    И да го истуриш цел дезодоранс на тебе, одма бледее мирисот, а и плус остава бело на кожата, и на облеката.

Прикачени фајлови:

5. funkygirl

funkygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    408
    Позадоволна никогаш не сум ни била !
    Толку добар регенератор.Не ни очекував,го земав онака чисто да пробам,но премногу сум задоволна...Косата ја прави толку сјајна,некако ми ја врати во живот пошто ми беше испогорена од пеглање... Немам зборови..Веќе 4 месец како го користам..Резултатите се гледаат и по првото миење,ама најубаво ја согледав разликата после 9-10 миење... :D

Прикачени фајлови:

На Rose96 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. mona.liza

mona.liza Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    47

7. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    ^^ Αууу вистина ова??? :o
    не знам искрено, мене ептен ми е погодена, и нијансата и така ко заштита на лицето да имам ја чувствувам. да напоменам дека само во зима ја користам бидејќи е дефинитино тешка пудра. а за ова... ме стави во мисла сега :?:

да не бидам оф, ќе ја пофалам целата Xstasy колекција. парфем, дезородоранс, крема за раце и тело.
    прекрасен мирис и долга хидратација. :up:

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Пудрата е многу добра,навистина ете и јас ќе ја посочам како производ од кој сум задоволна.

За тоа дека содржи жива,се познава по тоа,доколку имаш мозолче,или било каква бубуљица,доколку ти се лупи после едно ставање на одредена пудра-тоа е знак дека има жива, пример за тоа е YongDerm која ја имам и ја користам кога имам на лицето поткожна,со една капка за една вечер е исушена.

9. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    :Down: :Down: :Down: УЖАС
    сум ги користела и другите спрејови на глис, сите ми се погодија, но овој црвениов е катастрофа, ми ја мрси косата, наместо да ми го олесни чешлањето тој го отежнува, а и мирисот воопшто не ме бендисува :x

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    п.с. заборавив да посочам производ од кој воопшто не сум задоволна,а тоа е lady stick, нема убав ефект и се собира бело(како сенка на очните капаци кога се собира)

11. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266

е ова е чудо од шампон. не го користам постојано, меѓутоа штом приметам и најмалце првут едно миење и го снемува. не можам без него.

12. mona.liza

mona.liza Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    47

Не спорам дека пудрата како производ е квалитетна и дека добро прекрива и јас ја користев.Но признавам дека од моментот кога дознав дека има ПРЕМНОГУ жива во неа престанав да ја користам зошто козметичкиот пазар изобилува со пудри кои се и уште поквалитетни од оваа а не содржат толку штетни супстанци за лицето.Ви ги препорачувам пудрите на Manhattan како и на Loreal.Не се многу скапи а верувајте ќе ги користете едно најмаку 4 месеци.
    Поздравче

13. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    сум се изнапишувала во темава не знам како ова сум го заборавила :)

14. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738

Пренајпрезадоволна!!!! Најдобар гел за туширање што сум го пробала до сега. Има преубав мирис и трае, и трае, и траеее.... :D Како реклама почнав да звучам, ама ептен се заљубив во гелот.

На Beauchamp, cinderella5 и Meggy им се допаѓа ова.
  15. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    А баш пред некој ден купував гел, и се мислев за овај и на крај за друг се одлучив. :D Ајде нареден пат.
    Иначе презадоволна сум од пудрите на ревлон. Премногу.
    Најново си купив мат лак од голден роуз. Убаво изгледа, али уште истиот ден почнува да се лупи. Оди да те видам измиј чинии. |(

16. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Задоволна сум од Pевлон top coat,quick dry,супер е а и го држи лакот 5-6 дена :o :)

Hезадоволна од топ коат од Oпи,губре е,не ги држи воопшто и не суши веднаш :@

17. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    После долго време трагање по добра пудра, се одлучив за оваа, ја начекав на попуст и плус бојата ја погодив и од прва се гледа дека е квалитетна, кожата не ме чеше нит пецка како со Макс фактор пудрата, фина беж боја и сјај, а не е премногу мрсна нити премногу мат, таман е.[​IMG] :up:

И оригиналната павловичева, не се потребни зборови, од нашата има голема разлика, оваа е покремаста и полесна за мачкање, абе не за џабе кажале дека оргинил си е оригинал.
    [​IMG] :up:

18. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.758
    -од туска фирма е, но е многу добар. Има долготраен сладок мирис на карамел, погоден ми е за зимава.

Ги има и од ванила, чоколада и малина, планирам сите да ги пробам :lol:

Прикачени фајлови:

На Extraordinary.girl и Beauchamp им се допаѓа ова.
  19. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    да не беше оваа, не знам како ќе ги оправев непцава.

На Tinushka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.601
    Кога сме веќе кај овие лакови, ајде за трајност пак некако... ама затоа какви флеки оставаат на ноктите... Ужас. :(
    Јас го имам црниот и дотолку се впил во ноктот, што го пребришав 100 пати со ацетон и алкохол. Едвај излезе.
    Од мене едно НЕ за мат лаковите на Голден Роуз.