Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Производи од кои сте задоволни, а од кои не сте

Дискусија во 'Тело' започната од lily-prune, 10 јануари 2011.

1. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    120 денари :)

2. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    ...Долго време го користам и сум презадоволна, го нанесувам и немам гајле до следното утро дека ќе се испотам, и плус преубаво (нежно) мириса.

Не знам што ми требаше да го сменам со овој на Гарниер, какви 48 часа, после 3 часа се потам :!:

На girl.23 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Многу задоволна!!! Трае цел ден, не остава ни малку бело и цената му е пониска од Нивеа, Гарние и сл. кои не ги бива ни за оcвежувач на простории, колу 130 денари.

4. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    1.094
    Прочитав за сапунов на форумов, сто и нешто е во Космо, и го купив. Мразам сапуни и немам користено, ама овој е на природна база и реков ајде. Читав поплаки за мирисот, мене воопшто не ми пречи, дури не го ни осеќам. Кога го отворив си мирисаше ко и обичен сапун за перење пр., само непарфимиран со јагоди, море, алое, дрн дрн. Сапун ко сапун. И е преубав. Многу, многу квалитетен. Насабајле и навечер се мијам, џам фацата, меко, меко, неам зборови. Јас обичниот го земав, ама сакам вака во кутија 4 комплет, не знам зашто немаа. Како и да е, повеќе од одличен е, топло препорачувам.

На interesna му/ѝ се допаѓа ова.
  5. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

Немаат затоа што јас последните им ги собрав :lol:, ако си гледала во Космо во Центар. ;)

Што се однесува до мирисот, читав коментар дека секој сапун кој нема пријатен мирис е природен и нема хемикалии, се што е парфимирано има хемикалии, неможе сапун од козјо млеко и пивски квасец доколку е природен да мириса убаво, кога пивскиот како и пивото мириса специфично, така и другите сапуни, само сапунот од невен имал попријатна миризба ама рачунај невенот е цвет кој по природа и има некој пријатен мирис.

Инаку супер се сапуниве, најпрво почнав да се мијам со тој од пивски квасец и најредовно го користам, го пробав и со мед и пшенични никулци, приметив акните ми се сушат и порите ми се чистат и стеснуваат, па ќе видиме.

На goddess.Of.chaos му/ѝ се допаѓа ова.
  6. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    ^Koлку пари се сапуниве?

7. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    500 денари комплет, секој поединечно е околу 146 денари.

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  8. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    1.094
    Абе мириса за мирисање, ама некако нормално ми мириса, не онака како што добив претстава од читање дека ќе е нешто неподносливо. Мириса на сапун + млеко, океј е. Не е убав, не е ни неиздржлив. :) Битно си ја врши функцијата, мазна кожа, сигурно ќе земам и пилинг, т.е. кутија. :)

9. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    кај се продаваат овие сапунчињава? :wasntme:

10. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.940
    Допаѓања:
    81.252
    Ги има во Космо, ги гледав пред некој ден. :)

11. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    592
    Допаѓања:
    476
    Презадоволна од кремата за тело на Giordani Gold White.Иако сум скептицист за порачки од Орифлејм, сепак тука квалитетот им е на ниво. Кремот бргу се впива во кожата, лесно се нанесува, кожата ја прави мека, свиленкаста, а мириса неодоливо...
    И покрај сите други производи на Нивеа кои ми се допаѓаат, ова млеко за тело ми е дефинитивно :Down:
    Многу е мрсно, не се впива брзо, и некако не знам, лепливо ми е и за саат време, ко да не сум ставала млеко за тело. Баш така.

12. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.214
    Допаѓања:
    56.858
    Презадоволна сум од пилингот за лице од рози на Рефан.
    Убаво природно ми мириса, ексфолијацијата е нежна и не ми го суши лицето.

Си го користам во комбинација со кремата Queen Rose исто на Рефан (прилично долг период ја употребувам и кожата одлично ми ја поднесува), ова ми е добитна комбинација. :up:

На Marilyn-Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  13. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Орифлејм како бренд не го почитувам многу, слободно можам да кажам и ич, меѓутоа кога станува збор за грижа на раце и нокти, овие два производа ми се неприкосновени. Маслото е прекрасно, кршење, лупење на нокти? Ноу веј !
    Исто и кремата, само маслото сепак ми е нешто неприкосновено. Јас од најстраствениот и најзагрозен грицкач на нокти, пуштив нокти ко од реклама со негова помош!
    Сум користела и многу поскапи производи, но ефект, ни приближен!

http://mk.oriflame.com/catalog-images/p ... 1290_3.png
    http://mk.oriflame.com/catalog-images/p ... 1288_4.png

14. Sramezlivoto

Sramezlivoto Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    100

Пишман сум што го купив, да барав шампон што прати првут немаше да најдам.. Гнаса.

А ова е еден од најубавите гелови за туширање, преубаво мириса и трае.

со еден потег ваде се живо од лицето :D

Колекцијава ми е поклон и ми е при крај. Нека отвараат Victoria's Secret во Македонија најубави парфеми имаат ..

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  15. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    првпат после dove антиперспирантот решив да сменам и да земам некој друг и сум задоволна од својот избор прилично е нов и ефтин ама е ок ги задоволува моите потреби не остава трага и убаво мириса и најбитно мене ми трае скоро цел ден
    еве го bu антиперспирант розевиот го имам моментално

Прикачени фајлови:

• BU_In_Action1.jpg
      BU_In_Action1.jpg
      Големина на фајлот:
      13,4 KB
      Прегледи:
      874
    На m2m2m2 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
  17. invincible.06

invincible.06 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    21
    Морав да прашам...јас имам такви ситни бубулички на челото, а т-зоната ми е мрсна...кој од овие сапуни би ми одговарал??? :?:

18. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    на сапуните не пишува за каква кожа се па најверојатно се за секаква кожа, јас имам исто комбинирана, незнам точно кој од овие би ти одговарал, но најверојатно оној со пилинг и од козјо мелко (има еден без ништо само со млеко), јас најредовно го користам тој со пивски квасец.

19. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    некако се мислев околу цената, ама сепак се решив и ја да си купам од апсолутниот хит на Фемина - овие сапунчињава, па ќе ви кажам каков ефект имаат на мене. :)
    за мирисот не се потресувам нешто многу бидејќи тоа миењето трае минута-две само, после тоа си ставам крема, а и ако има ефект на мирисот ќе му прогледам низ прсти. :rofl:

20. Heidy

Heidy Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    68
    Можеш да ми кажеш каде можам да ги најдам производите на Рефан? :)