Aj сега ај после ќе си го купам, и си го купив конечно кремчево. Недела дена ставам навечер пред спиење по малце, пошто е малце масничко, и прекрасно делува. Толку ефтино, а толку добро Совршена ноќна нега
Морам да ја пофалам маскарава Трепките лепеза Не стварно,многу убаво ги издолжува,и ги одвојува Oд овие лакчиња,воопшто не сум заводолна own: ,само што ќе се налакирам,не дај боже раце да измиеш или било што да работиш..одма се лупат ужас..ама убави нијанси имаат
Oваа купка за се ја користам,како гел за туширање,интима,за малата,преубава ја прави кожата и преубаво мириса
Маскарава е благослов за моиве ситни прекратки, безбојни и неприметни трепки. Од човек без трепки наеднаш станувам ваууу човек со трепки. Сум ги пробала речиси сите маскари од Авон и некои од Орифлеим, маскарава е измислена за сите тие маскари, а за цената муабет да не праиме. Дефинитиво во маскарава.
Каша да те претплатиме на темава, секој ден те има Инаку кремава е катастрофа од моја гледна точка. Дезодоранска крема за стапала, која ги освежува и го спречува потењето. Ја земав летоска и мојот заклучок е дека повеќе ми се потеа од претходно. Крш невиден. Додека закон работа е ова чудо на Авон. Жени не дозволувајте да сте беспомошни дури и кога имате лак. Чудово ве спасува Зависи од слоевите но минутка до 3-4 минути ако имате многу слоеви и како нови сте
Јас не сум задоволна од маскава за лице или тоник незнам што е . Наводно е за отстранување на црнки со салицилна киселина е ( јас ако ги имам 2-3) ама сакав и тие да ги нема .. Ден и ноќ се мачкав со ова чудово и уште стојат..Епа кога неможи 2 црнчиња да исчисти тогаш што да правиме муабет понатаму
Во овој пост ќе ставам некои производи од кои сум задоволна, да не пишувам на секое. Прво, го најдов спасот за моите испукани раце - Атрикс! Да е жива и здрава мама, без неа - ништо. Откако ќе ставам тенок слој на рацеве, абе милина, меки, премеки. Ама стои долго. Јас пред да заминам на школо се мачкам и после кога ќе се вратам дома уште ми се меки рацеве. Едно огромно ДА за Атриксов, нема што! Следно, лентите за депилација од Вит, едни розевки - прекрасни, ваѓаат се`. :up: Си земам по неколку ленти бидејќи нив ги користам само за надуснициве и сечам тенки ленти. Спојлер Тоник, млеко за чистење: Garnier Essentials Rose extract. Прекрасна комбинација. Спојлер Парфеми, дезодоранси: B.U. Wild (само парфем) и B.U. Heartbeat (парфем и дезодоранс) C-thru Pearl Garden - прекрасен, цветен мирис. Christina Aguilera - многу нежен мирис. Спојлер Други ствари, во друг пост.
Воопшто не сум задоволна со Syoss шампонот. Многу брзо ми ја мрси косата и ми ја заплескува во коренот. Не би генерализирала дека кај секој би делувал така, бидејќи многу луѓе се задоволни од него....едноставно мене ми делува лошо
Фби не знам за овој за волумен го немам пробано,ама има голема разлика од една до друга врста. На пример тој за фарбана коса COLOR е катастрофа жива.Косата тазе измиена -мрсна.Промашај голем. Додека SHINE и REPAIR ми се одлични.Посебно shine,најдобар ми е.И шампонот и регенераторот. А јас дојдов сенкиве на Авон да ги пофалам. Тие True color,четри во паковање што се.Конкретно нијансaва Mocha latte. Боиве се прекрасни значи.Не се премногу интензивни и блештави,сасвим океј за дневен изглед.И долготрајни се...Мераци. Ги имам и во други нијанси,ама овие ми се посебно добри. Од мене едно големо да. :up:
Kasha, Оваа крема што ти ја имаш постирано е за стапала. Ја имам користено и јас, ама не сум задоволна. own: Некако е премногу мрсна и тешко се впива. И точно е дека стапалата повеќе се потат од неа.
еј да па не сум заприметила, слична е тубата. еве ја мојата: а оваа за стапала не сум ја користела па не можам да кажам каква е, ама чим викате не чини ваљда така е.