И јас сум ј користела таа за под пазуви и е стварно добра. А кога сме кај стапала, презадоволна сум од ова Плус ептен освежува ако ви се уморни стапалата
љубовче! ама веќе не можам да го најдам таму кај што си го купував, а на ниедно др место го немам видено.
Задоволна од: - Eucerin хидратантна крема и крем гел против акни - Becutan (all inclusive) - Revlon пудра - Nivea (all inclusive) - Dove сапунчиња - Avene гел за миење лице - flormar лак за нокти - Clinique серум против пори и сјај за усни - Artdeco сјај за усни со чили Незадоволна од: - AVON (едино она средството за самопотемнување е ок) - ORIFLAME
иако дел од производите ги сакам на nivea овој воопшто не ме бендиса го ставив еднаш и другиот ден делови од лицето ми беа црвени и суви како пликови и ми поминаа дури по две недели! исто така и од овој производ а мојот омилен производ е маскарата од max factor ја обожавам!
Презадоволна од купката, како што би рекла Ливинг, рај во мало пакување А едно големо НЕ за пилингот од Нивеа, само ми ја влоши состојбата на кожава ilent:
Презадоволна сум :up: Не сум задоволна, воопшто не покрива own: . Прездоволна сум, многу убаво мириса и долго трае. :up:
ич не сум задоволна од маскарата на mejbilajn жолтата, исушена е за ништо не ја бива, и четкичката не и е како на сликата жолта
Не може четкичката да биде жолта, зошто течноста внатре е црна. Ако ја измиеш четката, сигурно е жолта.
ич не ми текна дека може да е до тоа луда главо, а иначе стварно ич не ми се свиѓа многу е сува и не ги прави кујзнае какви трепките , дури обицните од класик или голден рос ми се поубави , се мислев мегу оваа со ја зедов на мејбилјн и макс фактор 2000 и се одлучив за жолтата ама изгледа згрешив
Презадоволна од: Само ова чудо ме спасувало ако од другите креми ме печи пр.,ниту Нивеата не ми помагала како Солеата незнам дали ја има уште само розевото Доста се засега
Задоволна сум од: Злато од производи, од прво миење приметив помалку ми паѓа косата и не ме чеше темето како од другите и има влажност косата. доволно добра замена за регенераторот, иако ниеден од нам достапните не може да го замени, но овој е доволно добар. Само што во продажба го нема повеќе, баш штета, секогаш кога ќе си најдам регенератор што ми одговара, по некое време мистериозно го снемува и морам пак да барам замена. Вода за испирање на Колгејт, чини мислам 50 денари, ама е одличен, ја освежува устата и има долготраен ефект. Порано не сум користела вода за испирање оваа е прва и задоволна сум. И овој регенератор не е лош, убаво мириса, ја омекнува косата ама сепак Глис ми е поубав од него каде каде, затоа и го ставив овој последен.
:up: Задовлона сум од лаковите на голден роуз имаат убави нијанси и долготрајни се. own: Го имам синиот и воопшто не сум задоволна треба да ставам барем 3 слоја да се познава бојата :up: Преубави се