Најзадоволна сум од Head&Shoulders. Додека производ од кој не сум задоволна.. хмм. Немам мислам дека Ајде ако ми текне во меѓувреме ќе пишам
Најпрезадоволна од дезодорансот, посебно розевиот и овој зелениот. А пудрата може слободно да оди во канта !
ооО ај и јас да почнам..па вака ЗАДОВОЛНА сум од маскарава на oriflame преубави ми ги прави трепките а и на мн личности на кои сум им ја позајмила само иам замерка...има премногу тоа..маскара внатре при што трепките се сушат брзо и тешко се вади..ама изгледот.ФЕНОМЕНАЛЕН потоа баласамов мераци посебно во зимо и исто така кремава за нозе..мене ми е преубава...преубаво чуство исто и за тушот од голден роуз прва мерка е а парфемов кој го добив за поклон од авон...ммм убавини нешто подобро амин за незадоволна друг пат
Путерот за тело со минерали од мртво море на Aвон- Прекрасно еее! Пилингот на Орифлејм од мед и млеко е топ, незадоволна од лосионот за раце исто од мед и млеко, некако не ја хидрира кожата доволно. Дезодорансов од Фа баш е фантастичен!
Одличен крем за лице. Ја хидратира, негува и измазнува кожата. Има убав мирис, брзо се впива и дава здрав сјај. Чини околу 330ден-50мл. Oriflame Wonder Lush - преубави ми ги прави трепките, волумен и должина. Немаат тежина, не се прават грутчиња, не се слепуваат. (Малку потешко се чисти). Долго трае маскарата, не се суши. Четката е гумена, лесна и интересна. Essense multi dimension лак за нокти - (Од тие со светки!!!) Даваат голем сјај, прекрасни се, брзо се сушат, ама не се многу трајни (за разлика од другите од Есенс), најверојатно поради светките.
Тоа зеленото од орифлеим не е балзам туку коректор против мозолчиња на база на чајно дрво не го ставај на уста
е тоа ти е коа мислиш на милион па ќе ти се збркаат иначе да знам дека е коректор тоа зеленото е за сушење на мозолчиња а кремот е коректорот ...се извинувам за грешката
Презадоволна и од четката и од тушот,многу ми се допаѓа што не се брише,ниту со вода цел ден стои.Одличен е,а четката супер за прецизно нанесување.
Незадоволна од кремава за тело, ама ич не ја бива, пецка откако ќе се намачкам. Мислев дека сум ја купила со изминат рок на употреба, ама рокот трае + уште 1 година.
Задоволна. Спојлер Иначе, нејзината намена, а погона за во лето. Се нанесува после туширање, под пазувите, и ја намалува нивната миризба. Стварно сум презадоволна, а за цената, не сум сигурна баш колкава е, дека мајка ми ми ја купува. х) Ама не е многу скапа, и трае долго.
Презадоволна сум. Покрива подочници, и суши брунчиња ненормално многу добро. Го купив јас на намаление за смешни 100 денари а инаку нормална цена е до 200 денари.
Од ова чудо сум презадоволна. Со месеци го користам Усните ми се меки, мирисаат на црешка и дава некоја фина црвеникава боја.
Знам дека сум малце досадна со темава,особено со лабелава,ама што да правам,го изгубив Гарниер лабелцето а,имам зголемена потреба од лабело зимава,многу ми е сува устата.. Го купив тоа жолтото Mariella Rossi intensiv lip balm,лабелце,кое повеќе ми личи на крема т.е сјај кој убаво ги негува усните.Ми се свиѓа многу,еднинствено не ми е нешто мирисот,ама може да помине Зачудувачки добро сјајче! Боја,мирис,вкус ,па уште и совршено ги мазни усните...Совршено е!Едино не знам колку долго трае,бидејки стално ставам,ама од навика,не дека ми се има избришано..за тоа не би можела да кажам..Го имам првото Me&my ice cream.Нежно розевко,што мене ми одоговара
^ Creshichka, Тоа коректор ее?? Откај го имаш купено?? Инаку ова лабелото од Авон си го порачав за 150 денари, и сум многу задоволна, дава многу малку сјај, ама премногу ги мазни усните