Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте Кабуки четка за пудра од Есенс.Преубава е,мека и за мене идеална затоа што јас користам минерални пудри во прав.Одлично се нанесува. 295 ден. In the nude 52 Мислам дека карминчево веќе сите го имате Мене ми се допаѓа,хидратантно е и нежно.Супер за преку ден. Фина маскара за 120 ден.Убаво се нанесува со четчето(пластично) и не ги лепи трепките. Овој пат само производи од кои сум задоволна
Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте А некој пилинг за лице од кој сте задоволни?! Некој што ќе биде густ,со доста гранули во него?!
Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте Овој Баш каков што бараш, густ и со многу гранули.
Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте ^ Јас сум задоволна од пилингот на Докторс со праска. Ми одговара на кожата, ептен ми ја освежува, после ми е мазна како бебешко газе . А да, и има доста гранули во неа.
Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте Сега во летниот период најмногу сум задоволна од Nivea soft кремата. Лице, тело... целата се мачкам со неа. Сега имаше акција 300mL по цена за 200ml, така да многу ефтино ми дојде, па ич не ја штедам А од пудрите Maybelline affinitone ептен лесна, совршена за мојата мрсна кожа, со фиксатор, убаво покрива. Исто така многу сум задоволна од маскарата на Rimmel - Scandal eyes, за прв пат ја корисам и ептен ја бендисав, многу волумен им дава на трепките, а и што ми е најбитно, не се суши, еве 2 месеца како ја имам, а уште е како нова.
Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте Пилингот на Гарниер 3 во 1. Густ и со многу гранули како што бараш, а и има разладувачко дејство. Убаво длабински ја чисти кожата, можеш да го користиш и како маска. Ептен сум задоволна дефинитивно е производ кој би го купила повторно.
Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте Авон сенки. Убави бои летни и траат стварно долго. Презадоволна.
Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте Tinkerbell од каде ја зема кабуки четкава? Не сум ја забележала по маркетиве..
Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте Спојлер Од Еликсир ја земав во ГТЦ,им стојат кај касата.
Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте изгледа јас сум единствената што воопшто не е задоволна од кремата Здраве.. Ја користев 2-3 недели и не забележав баш никакви промени на лицето, мислам дека откако престанав да ја користам лицето ми се исчисти. own: own: own: own:
Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте Задволна сум од овааа маскара, исто така сум задоволна од пудрата и креончето на Макс Фактор и од оваа крема за раце Не сум задоволна од кремите од Орифлем и сенките од Авон
Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте Презадоволна. За малку пари е супер и убаво мириса :up:
Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте Cи ја купив оваа за 130 ден, и супер е за парите
Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте Ни јас не сум задоволна ИЧ од кремава не се размачкува, и не помага ама ни најмалце. Две три бубулички ми ги лечеше две недели после си ставив паста и одма ми поминаа Го имам во црна и кафена боја , преубаво е, само со него можам да си ги отцртам очите. Чини 50 денари и го зимам од Голден Роуз
Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте angels on bare skin,lush Задоволна,вреди за парите
Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте Gosh сјај за усни, одличен е , во јако црвена боја, долготраен. За разлика од него,од Miss sporty сјајот во некоја розевникава нијанса не сум баш задоволна. Фин начин на нанесување има,убава боја ,ама премногу лепи сјајот. Задоволна сум од сенките на Гош и на Менхетн, долготрајни се и убаво пигментирани.
Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте Не сум задоволна од маслото за тело од Бекутан Пишува хидратантно, а единствено што прави е свети ко зејтин. Ставив попладне после туширање, вечерта кожата сува -_- Задоволна сум од
Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте Не сум задоволна од Clean and clear dual action кремата. Ми ја пресушува кожата и ми има многу непријатен мирис кремата. Го користам пилингот за лице од истата колекција и супер ми е погоден. Па мислев дека така ќе биде и со кремата.