јас сум 12 недела и усте пред да дознам дека сум бремена поцнаа да ме болат и да ми растат и до ден денеска усте Mе болат ама малце помлце а посто без градник спијам и послободни се на сабајле кога станувам мислам дека некој ми ги сеци ито зависи на која страна сум спијала таа града појце Mе боли а немисе несто големи нормално према мото Tело посто ситна сум дане реците ова кој знај Kолкави цицкиста има па и Tезат хохо
^Јас да на почетокот првите 10 недели не можев да спијам од болка во градите...ама тоа е само болка која се изгуби. Друго ништо.
И онака сум градлеста, а во бременоста правопорционално со стомакот ми растеа и градите...огромни ми станаа.Еднаш неделно бев во потрага по нов градник, поудобен од оној од претходната недела, и поголем број. Баш соодветно и автентично објасни феминката погоре- можев шамари да мавам и да нокаутирам Откако се породив, големината и бројот на градник ми останаа, ама убавата форма, шо и пред бременоста ја имав-ги снема....
Е сваќе, алал да ти е како го објасни ова! Значи, ко за мене да си зборела, вените страв да те фати, по еден прст дебели. Се надевам дека ќе се поднамалат, инаку луѓенца мои, отидов јас на костозглобна да ми ја појачаат кичмава. Не ќе да сака да ги носи овие чудовишта! Сите носат бебе во стомак, јас во гради изгледа го носам, пошто како расте мешлак, така и овие другаркиве...
Мореее како им се радувам на градиве сега... бидејќи имам мали сега оп...пораснале не можам да им се изнагледам
i Jas imam Mali ama sega kako porasnale samo si gi gledam na ogledalo i na mm mu gi pokazuvam edinstveno sto ne mi se dopagat se venite na niv celaata sum veni i toa debeli pa kako sto uzivam da gi gledam taka se rastazuvam so moive veni Ali nema vrska koga se doteruvam taka malce podlaboko dekolte mm poluduva Do sega ja nemase taa privilegija da fajka golemi gradi ama sega
ма јоок мали гради колку да му ја наполнам устата на мм... сеуште немам промени само едното топце малку станало поголеми ни темни кругови ни вени ни ништо сакам гоооооооооооолеми цицикии.. овај цицкишта сакаааам
Несакај!!! Да видиш како е грб да те боли, врат да те боли, грпка имам од што ме влечат цел живот надолу.
не знам јас што е тоа тебе ако ти пречат дај ми една мене јас ќе си ја распоредам и на двете цицки ке си ставам од твојата цицка хахахаххаха
Влегов во 11 недела од бременоста и откако дознав па се го сега имав болки во градите овие 2 дена болките ги снемува па пак се враќаат.Нормално е тоа или не ?ве молам писете испаничена сум ќ