Најмногу ми се допаѓа што кога ќе помислам на некое јадење сите сакаат да ми удоволат а воопшто не ми се допаѓа постојаниот исцедок
И јас сум хејтер. И претходно си имав убави нокти и коса така да не се брои. Секоја фаза се борам со некој симптом, повраќање, гадење и киселини. Кога се смири тоа почна да ми се укочуваат нозете кога ќе станам. Често мокрење. Градите балони мислев ќе им се радувам ама ме болат и едвај прслук наоѓам, додатен бонус стрии. Се издржува и не е ни битно кога носиш нов живот у тебе, ама нема потреба да се лажеме дека се е розово за време на бременоста.
Na pocetokot imav macnini i povrakav cesto , no fala mu na boga toa ne traese dolgo .No sepak i togas se cuvstvuvav mnogu srekno , vozbudeno, se raduvav na sekoj nareden pregled .A sega uzivam vo sekoj pogled , a se nadevam i do krajot taka ke bide.Samo bebeto da e dobro i da se rodi zivo i zdravo,toa najbitno e. Macnini veke nemam , mozam da jadam se , apetitot mi e znacitelno zgolemen.Bolki nekoj nemam, osven ponekogas koga ke stanam od spienje ,kolkovi , kicma ,no toa e normalno.Bebeto e mnogu aktivno i stalno mrda , a jas toa najmnogu go sakam . Najubavo cuvstvo ! I da ne zaboravam samo na cestoto mokrenje koe znae da bide dosadno ponekogas , narocito koga sum nadvor nekade .