43 кг ослабев. Од што да се срамам ? од кожа и стрии од пород? нема шанси. ко воен херој се осеќам бре
43кг? Тебе орден за заслуги треба да ти дадеме. Инаку само од стриите не ми е срам, некако со гордост си ги носам. Ама тоа желето
37 за 10 месеци. После уште 6. И јас имам желе и кожа и сало и стрии колку прст дебели ама носам 38 панталона и ич не ми е гајле. не мора да сум згодна. не мора ни да изгледам совршено. Имам други приоритети неголи теретана трчање и сл.нека порасне дете после ќе му ја мислам. едино може корекција на гради да направам кога ќе завршам со раѓање и доење.
@LiliBoz Јас неколку не можам да симнам, а не па толку. Браво. Јас немам мака да пазам и малку да качувам, ама не дај боже да треба да симнам. Цела година за 2-3 кила ќе се туфкам. За на плажа имам набавено целосен црн и дводелен црн костум. Да ме прикрие божем . Пред прва бременост бев 34 конфекциски број. После трета 38.
Ќе те чекам колку што треба. Ако евентуално се дигнат градиве сами, ќе морам да те откачам @danichap јас 38 не сум била од пред 10год., а некогаш и 36. Сега 38 ми е целта. Море, да не одам погоре од 40 ми е целта
не се надевај дека ќе се дигнат. Јас се зезам ако ги средам на што ќе личам. На реновирана соба у стара куќа. Само градите ок
Урлам дома Е ако де, соба, ама кој ти ја дава Ќе си ја декорирам најубаво на свет Едит: ќе се дигнат, ако почнам да одам стој/оди на раце.
Кога ќе праша некој-за лично задовоЉство оди на раце бе ја глеаш низ маало по цигари трча на раце абе ако се свртам така баш над очи ми паѓаат
Првпат во живот бев со едноделен и поопуштена бев Претходно во мај бев со дводелен и не бев опуштена се ми сметаше.... Ама со стомакот ме плаши.... закажав преглед во ремедика @LiliBoz жено алал Јас решена ќе одам во теретана. Не е дека сакам да сум згодна , едноставно ми смета @NarCis@ кај одеше на фитнес?
После пораѓај стомаков како гума ми беше млитав, како пача кожата Си се врати тоа у нормала. Сега јас друго што приметив е дека носам еден број поголеми чевли...Ногата ми е зголемена заза цел еден број. Позитивната промена Имав крајно тешки менструации со по 3 кафетина пиење,преболни Од кога се породив ни Б од Болка Тотална промена, имав слушано ама не ми се веруваше.али ете кај мене сите менструални болкишта ги снема после пород Да знаев, порано ќе родев Шу сум трпела ја 27 години Овај 16 де