Прво ќе изгубиш на сам пораѓај кг. Второ, нема да знаеш кај се наоѓаш едно месец дена па ќе си ослабеш лагано. Јас ослабев со доењето а и реално само на вода бев, од детево не ни јадев, не ни спиев, не ни живеев. Сами си паднаа кг
каде да најдам широки удобни обувки? Носам 41 број и сега дека отеков, патиките толку од нив, ме убиваат, влегувам само во апостолки.
Имав преубава половина и во кроп топ живеев сега ми се појавија стрии кај папокот ме нервираат ептен да симнам уште малку килажа и планирам да правам ласерски третмани за стрии. Дали некоја има искуство со овој третман и каде е најдоброто.
Здраво на сите незнам колку пати пишувам истражувам се нервирам и незнам што со себе значии вака после порагај тоа е година ипол на изгубив 28 кг е сега ми треба уште 10 па може и 15кг да симнам да бидам онаа што сум со самодоверба сега се мразам неможам отидов на порагај со 117 сега сум 87 ослабев до 83,4 и значи јадев самп еднаш дневно ке изгубам кг после застанува вага потоа пробав ун диета два три кг минус и дтагнира вага после земав едни таблети за слабеење до нив од 83 дојдов за еден месец на 87 и сега јадам два пати дневно од 12 до 18 час т.е пишав аутофагија почнав теретана еве месец ипол плус додатно дома генералки сама со дете кречење средување плус теретана 3 пати неделно по 1 час и пак бе 86,7 јас незнам што со себе веќе иам денови на криза и една милка си ја мавнувам многу ме гризе совест поради тоа но пто да праваѓ стварно кажете кои хормони да ги испитам во вторник ке правам колоноскопија бидејки имам проблеми после царски одам во тоалет на два дена можеби три некогаш но кои деуги хормони што да испитам зошто толку се трудам и неможам а тие 28 кг ги симнав во рок од 6 месеци и година мачење ништо не се дешава помагајте
Пред се со гладување и нејадење не се слабее. Апчиња и диети како Ун , жива глупост се. Мораш да имаш три балансирани оброка. И битно е што јадеш. Храната многу влијае на дигестивен систем и од тоа може да имаш проблем. Направи проверка на хормони. Исфрли благо, газирано и бело брашно од исхрана. Имај редовни оброци, не се изгладнувај. Овошје гледај да не јадеш после 18ч, бидејќи има природен шеќер , на кој му треба време да се сработи во организмот. Почни вака , ќе ти биде може тешко некој ден, ама ќе намалиш килажа здраво и ќе имаш здрава преработка на храна во твоето тело.
Beli peciva brasno testo leb ne kozumiram 10god gazirano isto osven blago e nesto sto nemozam da odoleam no koga gladubam go isfrlam sekerot obavezno ali koi hormoni so obzir na toa deka ne ziveam bo mk i zdravstvoto poinaku funkcionira moram da znam sto tocno baram koi hormoni da gi ispitam vi blagodaram na sovet