Баш ми е жал. Потполно те разбирам. И јас на природно еднаш забременив ама исто заврши со ран спонтан. Многу тешко ни беше и на двајцата. Оттогаш голгота и борба. Ама нема откажување. Наредно 3то Ивф се мислам во Ремедика. Во недоумица сум уште каде да правам.
Ви кажуваат ли причини? Јас немам еден само. Неколку се. За ИВФ јас бев за Грција ама ете, ова бидна. Сега со трансфузиолог се договараме, ама ајде да не зборам нешто што не разбирам.
I kaj mene imam mnogu prichini. So endometrioza sum plus hidrosalfinks. Odime chekor po chekor. Se shto kje treba kje se napravi i ispita. Nekoi od ispituvanjata gi imam i na svoja raka napraveno bez da chekam na doktorite. Dosega shto imash od ispituvanja napraveno?
Тромбофилија, хсг што е дискутабилно и треба да се повтори, а сега трансфузиолог што не ми изнапиша да испитувам, не знам ни самата. Машки фактор испитан. Кариотип се уште не и не сметаат дека треба.
Jas ne toleriram bolka i zemanjeto na brisevi i pap mi e bolno pa zatoa se mislam pomegu anestezija ili predhodno da se imam napieno apcinja za smiruvanje i bolka