Може ако е едниот канал прооден. Ова општо зборувам, не знам дали на членката и' се двата непроодни или едниот.
Едниот канал ми е прооден, имам закажано на ГАК па ќе видиме таму мислење од гинекологот ,дали и тој ќе каже инсеминација..
јас правев кај Толовски во септември мене искрено многу ме болеше каналите ми се затнати 100% ме прашаа за брис и седиментација и на 10 ден од циклус бев така ми рекоа сега го чекам ваучерот и да започнам со ивф.
Го направив хсг то дњвојки се е во ред и воопшто не е страшно и болно.......Џабе неспав цела ноќ хихи позз девојки
Двата канали се непроодни кај тебе? А за ваучерот за ин витро поднесе ХСГ и/или хистероскопија, лапароскопија? Извини можеби имаш пишано во групата за Вештачко оплодување, но не сум запомнила, (мислам дека кај вас беше со биопсијата на тестиси ако не се лажам)
Сакав да ве прашам кога ви закажуваат за хсг? Кога ќе ти дојде менс право таа ден или порано. Бидејќи мене некогаш ми иде порано некогаш покасно затоа прашувам
После 2 до 3 дена можеш таман да буквално се исчисти течноста што ја вбризгале баш напоменаа 2 дена никако
Девојки здраво јас сакав да ве прашам нешто вака сабајлечки )) Дали хсг то има некакви последици?Дали може нешто да се повредат јајници матка и сл? И дали е можно бе после 3 дена од хсг то откако го прекинав антибиотикот да имам дијареа.Ме искина стомак сношти и одкако се испразнав се ок ?
Не би требало да има последици... онаку подобро да не го прекинуваш антибиотикот поради што спречуваш било каква инфекција и сл но самото хсг не предизвикува даден прпблем...
Да во право си @princess5 не би требало да го прекине антибиотикот јас мислам пиев цитерал 5 дена а за последици не би требало многу жени после хсг природно остануваат бремени