Здраво мила видов дека имаш правено во плодност сакам да те прашам нешто ,јас имам закажано за во четврток но сестрата ми рече само негативни микро биолошки ништо не ми спомна за седиментација
Крвна слика не ти побараа? Да не има заборавено, прашај си пак да не те враќаат или да ти направат таму на приватно.
Убаво и нагласив за крвна слика ми вика не само лична карта и негативни микро ми ја кажа цената 7000 со аналгезија 9000 Ми рече само пола саат порано пред терминот за ковид тест +1000 ден Уште нешто малку глупаво но.....односи не треба да имам до в четврток
Може па не бараат сега, јас одамна правев. Инаку цената и тогаш беше иста. Односи до четврток немај за секој случај и после тоа неколку дена, ќе имаш и мало крварење секако. Јас останав бремена по 10тина дена од снимањето. Со лесно да поминеш.
Zdravo devojki!!! Pred nekolku dena pravev hsg vo Sistina i mi rekao moram da napravam laparoskopija. Dali nekoj ima iskustvo so laporaskopija i dali nekoj znae koja e cena? Pozz
Ako e vo sistina , najdobri se za operacii so laparoscopia, dr badzakov e najdobar ako e uste vraboten tamu
Sekako draga. Ako doznaam nekoja informacija javuvam odma. I ja sam kaj dr Lazarevski.. Ti posakuvam mnogu sreka
Здраво девојки Вчера правев ХСГ во Плодост и сакам да ви кажам и да ве охрабрам дека воопшто не е страншно ако навистина треба не се двоумете ,немав вопшто болка ми ставиа аналгезија и одприлика нецели 5 минути снимањето а целата процедура пола саат .
Само негативни микробиолошки ми побараа 1000 ден ковид тест 7000 ден снимањето и 2000 ден аналгезија Да си закажиш и да одиш мила ако си во можност верувај една мисла помалку и штиклирана
Ептен се плашам, собирам храброст за да отидам... Ем ми е мисла, ем се плашам да отидам ама на крај нема бегање, ќе мора да се оди. Осеќаше нешто болки или не?
Сигурно ти се проодни каналите, затоа си немала болка. Велат дека кај тие што се непроодни има јаки болки.
Здраво Девојки моето искуство со ХСГ го правев кај Оргаџински докторот ептен внимателен сега можеби повеќе ке боли, на која страна повеќе задоволна од третманот. Беше болно со поднослива болка како појака менструална болка добив резултат проодни канали со отпор болка имав и следните неколку дена посебно на левата страна бидејќи левиот јајник даваше поголем отпор. Дали некоја од вас со ваков резултат правела инсеминација и при тоа не кажав дека имам полуцистични јајници?
Јас ко правев до 20 максимум требаше. Зависи кај ќе прави, негде толерираат, после даваат антибиотик.