Женски мене не ми дадоа антибиотик, да пијам на своја рака? Петокот правев хсг. Значи страшно, ни антибиотик ми дадоа ни седиментација ми побараа. А односи мислам ќе немам уште еден месец
Државно ако најдеш си на коњ. Приватно Толовски 5000, Систина 10000. За други незнам дали има и колку е.
A знаат пари да земат, во Систина 10.000, кај Толовски 5.000 ама прашуваат за седиментација, јас Вторникот правев крвна слика со седиментација, кога се прејавив ми кажаа нова да правам и направив Понеделникот. А имаш ли болки, крварење?
Dali vo privatnite kliniki moze nekoj da te pregleda na eho dokolku vtor den od ciklus e sabota? Za zapocnuvanje so stimulacii prasuvam.
Само што завршив со хсг, воопшто не болеше, само штипкање, докторите многу пријатни, прават се да не осетиш ништо. Инаку матката ми кажаа идеална, немам преграда, каналите проодни. 2 дена пауза, после интензивно односи.
Етеењ видеее дека не е ништо страшно. Баш ми е мило што имаш супер резултати и за брзо да лупнеш еден позитивен тест низ форумов.
Дај Боже, чул те Господ, а и тој син што му е на Толовски многу добар, ми правеше муабет да не мислам на тоа, кога завршија ме праша дали сум добра, дали ми се лоши. Ми препишаа цитерал, ги прашав дали може амоксиклав дека си носев со мене одма да се напијам. Ми кажаа дека можело, за исто се и цитерал и амоксиклав.
Супер се. Барем јас лично имам позитивно искуство. Мене баш Толовски стариот ми правеше хсг и совети и се , презадоволна.
Мене син му и имаше еден постар, гинеколог ли беше незнам. Инаку баш сакав стариот Толовски, ама таман да влезам за резултатите, излегол, и син му ми ги кажа.
Ќе биде. Знаеш дека шансите за бременост после хсг се поголеми? Не сме жени за џабе на овој свет. Еден ден ќе биде. Јас и прва неуспешна инсеменација, ама не ми паѓа на памет да се откажам.