Да се вмешам и јас малку. Подобро оди на лице место да проба, оти јас едни купив па ги враќав за поголеми.
Знам дека е подобро да проба ама во мојов град има само една продавница што продава Ипанема, а детските работи им се во подрум и не можам да слегувам долу со количка ..ама ќе се снајдам а дали некој има искуство со овие? https://mond.mk/product/cartago-york-sand-detsko-2/
Нека ти качат горе некој модел за да пробаш Инаку за споредба, моето носи 23 од Адидас и Рибок, а 22/23 му беа кнап.
Не оди овај мојов на прсти, на цела нога стапнува, ко кран да се движи Преслатки се на ипанема. И од кеги имаат многу убави.
Mene pa nekako tvrdi i poteski mi se vidoa. Jas zemav vakvi za moeto taze proodena e ama ne mozam da ja ostaam da se kuva u patiki celo leto. I dvete i se super stabilna e si setka gajle nema
Sport m gtc...vo citymall nemase broj. Od tie ko so mreza ima i crni Dvete negde 4000 izlegoa 21 e sega i da si kupite poubavi
@Annath @Tiny Love кажете ми искуство со бројчињата на ипанема…бевме пробавме, 21 му се позади кнап, скроз точни а 22/23 му се позади големки, ама ни едните ни другите не му влегуваат напред скроз, бидејќи моделот како да се стеснува напред или ние имаме широка нога…се мислам ако купам 21 за еден месец ќе му се мали ама ако земам 22/23 да не не може да оди
Моето нема проблем со одење со поголемото бројче, 22/23 му беа кнап, а 24 малку лабави ми изгледаа ама без проблем оди со нив. Земи поголемо, помалите дали и месец ќе ги носи.
Бебево мое направи десетина чекори, претходно правеше по 3-4. Држејќи се за мебел се пушти. Излезе мама од соба и тргна по мене . Се рачуна за прооден? Да нарачувам постапалки или да го чекам да стане од под само и да појде? Упопште не стои стабилно, не ми е јасно ништо.
Ќе ја тагнам @kostarika полни 12 месеци, родена 34та г.н. не сака да стапне на цело стапало туку на прсти. Лази од 10 месеци, се исправа, оди по мебел ама на прсти. Ехо на цнс уредно. Од шо би можело да е така?
Синко од прв пат ко се исправи гази/оди на цело стопало. Баш ме чудиш дека правилно било прво на прсти.