Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Проодување кај детето

Дискусија во 'Бебе' започната од del-fin, 21 февруари 2011.

1. MilaSs12

MilaSs12 Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    8.661
    Допаѓања:
    18.296
    Модели кои со сигурност се добри ти се најк стар ранер и револушн, и танјун ако најдеш.

На Mucika и brm_brm им се допаѓа ова.
  2. brm_brm

brm_brm Форумски идол

Се зачлени на:
    13 декември 2016
    Пораки:
    5.332
    Допаѓања:
    5.237
    Да вчера бев ама мм ме предомисли, на еден модел баш што @Tea SK вчера го постираше дека позади над петата е меко, демек антоније рекол позади да е тврдо, како кај нас возрасните.

3. Tiny Love

Tiny Love Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2021
    Пораки:
    4.164
    Допаѓања:
    5.725
    Сите модели што се како за трчање, лесно што се виткаат кај прстите се погодни за проодување. Не треба целиот ѓон да биде тврд и да не се витка.
    Ние го имавме Nike star runner 2 и Антоније баш рече супер модел сме одбрале. Сега имаме Nike Revolution и тие исто така се лесни и се виткаат кај прстите.
    Не треба да бидат со цврст ѓон. На поклон ни ги дадоа Adidas Neo, едвај се движеше во нив бидејќи тешко се виткаат.

На lovely91 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Autumn Love

Autumn Love Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2020
    Пораки:
    1.910
    Допаѓања:
    5.209
    Ги гледав и јас тие, лесни се, ама мислам дека ќе се проблематични за обување дека немаат лепенки/врвки туку се со ластик напред.

5. brm_brm

brm_brm Форумски идол

Се зачлени на:
    13 декември 2016
    Пораки:
    5.332
    Допаѓања:
    5.237
    Ги прибавме, лесно се облакаат дека се со ластиче. Ни одговараат пошто тешко ќе ги соблекува. Зашто ништо не трпи на нога.

6. doubleinfinity

doubleinfinity Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    2.300
    Допаѓања:
    4.480
    @MilaSs12 Мила малку ќе те позамарам ама ми треба некој со искуство со најк а знам ти дека имаш…сакам да порачам онлајн патики ама не можам да се одлучам за бројче…во продавница во мојот град Најк револушн 5-6 нема никаде а сакам такви да му земам…

ситуацијата е ваква…сега имаме стар ранер бројче 22..тамам ни се со скоро 1 цм празен простор..му мерам на синчето со метро стапалото, метрото вика 13 цм, а на самата патика пишува дека се 12 цм ама јас ја извадив цела влошка ја мерив и влошката е 14цм, што ми дојде логично иначе како влегуваат ноџиња од 13 цм во 12 цм патики :^) нзн што им значи на најк тоа 12 кога очигледно влошката не е 12…е сега доаѓаме до проблемот…следно бројче од револушн пример на спорт реалити е 23.5 или 7c а на спорт вишн е е 24 исто 7c :^) со 13цм (што е очигледно 15цм влошка)

Моето прашање е дали да земам 23.5/24 за следни патики или 25…или да не ја тупам, да одам да најдам што ќе најдам во градов и такви да земам…жими стар ранер има мислам и се со по 500 ден поскапи неголи што би ги нашла онлајн со попуст..не живеам во пустелија I promise :rofl: ама многу ми е туп градов во однос на детски работи

Извини за рефератов

П.с. Знам дека логичниот одговор би бил да ги земам тие 1цм поголеми од тие што ги имаме ама страв ми е да не му се смалат многу брзо (не дека ти си видовита и ќе ми кажеш кога ќе му порасне ноџето)…многу ја тупам знам :bandit:

На MilaSs12 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. MilaSs12

MilaSs12 Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    8.661
    Допаѓања:
    18.296
    @doubleinfinity Ако земаш најк ке си земеш наредно бројче. Од 22ка одиш на 23,5 па кога ке се смалат тие, тогаш 25. Од 22 до 25 има ептен голема разлика. Ке му паѓаат од ноже.
    Најлесно е од еден бренд да си земаш, пример најк и само бројче поголемо. Јас земав што е на попуст, или стар ранер или револушн, боја било која, сиви црвени црни, ги менував на 3 месеци првата година. По 2 години не растат толку брзо. Ако треба уште нешто ке помогнам. :hug:

На doubleinfinity му/ѝ се допаѓа ова.
  8. doubleinfinity

doubleinfinity Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    2.300
    Допаѓања:
    4.480
    Фала ти Мила, ми требаше само поттик, многу ја тупам знам…логично е да земам следно бројче а не преку бројчиња…ги имаме стар ранер ама многу не ги изнаносавме, дојде лето па купивме сандали, па сега доаѓа есен ќе се враќаме на патичиња, ама револушнов ми се бендисаа многу па ај реков да сменам…фала ти на помошта :hug:

На MilaSs12 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. MilaSs12

MilaSs12 Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    8.661
    Допаѓања:
    18.296
    Калапот е ист, земи си слободно што ти е убаво.

На doubleinfinity му/ѝ се допаѓа ова.
  10. brm_brm

brm_brm Форумски идол

Се зачлени на:
    13 декември 2016
    Пораки:
    5.332
    Допаѓања:
    5.237
    Nike star running зашто не можам да најдам он лајн.
    Од кај земате?

11. Tiny Love

Tiny Love Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2021
    Пораки:
    4.164
    Допаѓања:
    5.725
    За Nike star runner мислиш?
    Види во Д спорт дали ги има. И во Мега Спорт.
    Ги земав претходно во Sport Vision, ама не можев да ги најдам последниот пат кога ги барав

На brm_brm му/ѝ се допаѓа ова.
  12. MilaSs12

MilaSs12 Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    8.661
    Допаѓања:
    18.296
    На brm_brm му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    4.247
    Допаѓања:
    8.056
    Значи бебе оди секако освен сама да се пушти. Значи се држи за врвка оди, оди со проодувалка, ја влече по нејзе, а она оди напред, оди за раче ако ја држиш, оди за ѕид ако се држи ама сама да се пушти не, и не. Ова трае па мислам 2 месеци. Има некој вакво искуство? Нешто да се загрижам или едноставно коркач е малце :?::?::?:

14. Tiny Love

Tiny Love Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2021
    Пораки:
    4.164
    Допаѓања:
    5.725
    Моето по мебел почна да се движи на 9 месеци, а конечно се пушти сам да оди на скоро 14. :D
    Премногу беше плашлив и ја проценуваше секоја ситуација. Во меѓувреме возеше столчиња, кутии, хранилка, битно да е фатен за нешто.

На IRBBB и Tea SK им се допаѓа ова.
  15. girl__20

girl__20 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    1.594
    Што мислите за овој модел? Ми изгледаат како меки ама висока гума.
    Добро е проодена износи star runner 2 и 3 па сакав сега нешто да сменам.

Прикачени фајлови:

16. Pacient srna

Pacient srna Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2015
    Пораки:
    6.411
    Допаѓања:
    9.013
    Mene ok mi izgledaat samo probajte. Jas se zeznav malce zemav edni addidas sea skoro so gore edno lepence a moevo e debelko i ima debelko stapalce pa nonstop i se odlepuva toa. Sea edvak cekam da i omalat po 10 pati i gi zalepuvam u setanje. Taa pa zastanuva i ceka:D

На girl__20 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. MilaSs12

MilaSs12 Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    8.661
    Допаѓања:
    18.296
    Делуваат како добри ама провери ги за секој случај.

18. brm_brm

brm_brm Форумски идол

Се зачлени на:
    13 декември 2016
    Пораки:
    5.332
    Допаѓања:
    5.237
    Кај ги има мама?
    Flex runner се?

Најдов еден модел nike star runner, машки де, ама не и влегува ноџето, дебелко и е .
    Ќе си оди боса изгледа.
    @Tea SK го пробавме и вашиот модел, некако ми се сопнува, ма да, се клати цела, не е стабилна. До нејзе ли е или до патиката не знам.
    Викам да земам од кеги таму секако има мали бројчиња ама мм запнал нееееее антоније рече од кеги никако. Е ај сега .

19. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    4.262
    Види ваков модел,вакви имаме мн сум задоволна се осеќа дека лесно си гази.

Прикачени фајлови:

20. brm_brm

brm_brm Форумски идол

Се зачлени на:
    13 декември 2016
    Пораки:
    5.332
    Допаѓања:
    5.237
    Адидасот се малку поголем модел и 20ката ни е голема. А почнуваат од 20ка (facepalm)

На lovely91 му/ѝ се допаѓа ова.