Кога сме дома го оставам цело време на земја. Си лази до маса или кревет, сам ќе си се исправи и си оди со помош на држење. Гледам да не го “паткам” дома туку сам да си се движи и се научи така. Ако сака да оди од еден крај до друг, оди до кај може да се држи, си седнува лази до другиот крај кај што може да се исправи. За надвор гледам да го држам почесто во количка.. затоа сакам да му земам патичиња да може да се движи надвор
Очигледно само моево пред да прооди без држење научи да се качува по столици и гарнитури и да се симнува назад па не полека брза рипа срце ми запира 78пати дневно. Ние ги имаме на k&k супер се покажаа леснички се. @TammiB5 @Azalea Bonsai пробај кога ќе побара во раце да седнеш до него да го заиграш и за некој ден би требало да не бара во раце. Моево се качува по мене во кујна само за да мие раце горе 100пати на ден Гледај поретко паткање за да си станува сам да движи држејќи се па така нема да бара вие да го носите
Здраво девојки некоја од вас да има искуство со happyfootkids обувки од Daumling? Добро меко изгледаат за проодени деца и напред се широчки за прстињата. Некоја од вас да ги купиле па да ми кажи дали вредат? Бидејќи гледам само Куманово имаат продавница или онлине. Фала ви