Проодување кај детето

Дискусија во 'Бебе' започната од del-fin, 21 февруари 2011.

1. Autumn Love

Autumn Love Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2020
    Пораки:
    2.773
    Допаѓања:
    6.832
    Да, така и јас памтам за патентот, само не ми беше јасно што им е филмот, зошто од доле да биде.

Иначе тие беа Најките :D, фала ти и уште едни мора да избарам низ форумов, mum brain на најјако.

Овие стил Атипас ми нема поента да земам, ќе одам со патиче директно, а за надвор ако сака да стои со чорапче ко што викаш, дури не заоди.
    Дома секако боса :sun:.

На Yowannty му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Marijanche33

Marijanche33 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2025
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    622
  3. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.966
    Допаѓања:
    189.758
    Не знам овие дали се доволно флексибилни напред.
    Овој модел барај го
    IMG_0752.jpeg
    Можеш да приметиш, дека под прстите има очигледни засечоци тој дел е флексибилен и прилагоден лесно да се превиткува. Петата е цврста за стабилност и не се флат рамни туку го следат чекорот. Лесни се многу и материјалот е мрежест за да може кожата да диши.
    Не знам во мк дали има избор на дезени ако тоа ти е битно, јас во Грција за ќерка ми земав цело време како ги одраснуваше, имаше различни џиџани со срценца, цвеќенца, бои еден куп.. :)
    Вакви слични како на сликата твоја им имав земено сини исти на двајцата пред две години. Веројатно ќе се удобни и овие откако неколку месеци убаво ќе прооди. Јас сум фан на ранинг Најки. :) И за себе имам танјун за секој ден пешачење и за парк и се фантастично удобни обувки.

Иначе има на Најк nike swoosh 1, кои се од типот на атипас, ама ако треба да имитираме бер фут, подобро е да е босо или само на чорапа.

На Guns N` Roses, Baby warrior, Autumn Love и 2 други им се допаѓа ова.
  4. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.644
    Допаѓања:
    14.618
    И моево израсна со вакви како на @Yowannty , сега и за малово ќе купам, ама како што реков, кога ќе почне да се пушта од точка А до точка Б.
    Не знам што бидна фамата со кондуриве за проодување. Па не вакви, не такви, па со прашинки од еднорог.
    Значи се знае што е и какво треба да е првото кондурче. Ама маркетинг удрен на најјако. Од сите што се набројаа Кеги се најлош избор инаку.
    6 години поминаа од кога последен пат се занимавав со ова, а како 60 да поминале. Основна работа пробуваат да ја изместат.

На Трагедијаупмм, Baby warrior и Yowannty им се допаѓа ова.
  5. Marijanche33

Marijanche33 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2025
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    622
    Не ги среќавам по мк спортскиве страни тој модел Танјун за бебе. Некој во мк што ги купил, каде ги има?

6. merriel0

merriel0 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2023
    Пораки:
    1.789
    Допаѓања:
    3.965
    Не само што се кеги ужас туку и продавачките им се жими таквото.

7. КаринаТ

КаринаТ Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2021
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    34

А какви треба да бидат? Моето дете е 10 месеци ама веќе се исправа цело време на се и сешто, оди држејќи се, и до сега го пуштам така само дома босо или со чорапчиња. Какви чевлички/патики да му купам кога ќе стане постабилен за надвор и за во градинка пример? Стварно сум збунета некако што е најдобро. Фала однапред за помошта.

8. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    8.869
    Допаѓања:
    15.079
    Најдобро е да не читаш на форум очигледно.
    Испадна сите што купиле со патент се ненормални и децата со криви нозе ќе им бидат.|(

На Cherry333, EnaEnA30, Noemi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. thinkerbell

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.644
    Допаѓања:
    14.618
    Никој не рече дека некој е ненормален, туку ако веќе бираме тие со патент не се стабилни како со целосен ѓон. А не се ни толку свитливи. Не значи дека на некое дете ќе му се искриват нозете, ама може да се спречи нели. Можеш и балетанки за прва кондура да му облечеш, може да не му прави никаков проблем, а може и да направи. Да не навлагаме подлабоко стварно, нема потреба од вакви пасив агресив муабети. И да маркетинг добар чуда прави.
    @КаринаТ пишувавме погоре да е до глужд, да не е тесна, еден прст празно напред да има. Да можеш лесно со една рака да ја свиткаш на пола.

На КаринаТ му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    8.869
    Допаѓања:
    15.079
    Цели можеш да ги свиткаш како хартија и да ги пикнеш во џеб, од Кеги што се со патент. Патентот воопшто не смета и е само за да може полесно да се облечат.
    Како се за пари само не ми е јасно, кога исто коштаат ко сите останати, па дури и поефтини.

Чисто информативно, цел прст не се мери само за проодувалки, секоја патика треба да има прст простор кај децата. Се вадат влошките и на нив дури има обележано до кај треба да биде ноџето.

На Noemi и КаринаТ им се допаѓа ова.
  11. thinkerbell

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.644
    Допаѓања:
    14.618
    Знам се, веќе 7ма година купувам детски кондури.

На КаринаТ му/ѝ се допаѓа ова.