Па не би рекол дека ова е буџет опција, туку е еден од најскапите варијанти за протеини. Инаку, изолатот иако многу помалку од концентратот, сепак има лактоза иако најчесто се рекламира поинаку. Лактоза нема само кај хидроизолатите.
Морам да си прашам. Колку време може да трае отворен протеин пред да се расипе? Во февруари купив еден од 2кг, го користев и престанав, има уште пола. Од септември планирам да почнам пак да вежбам, па дали ќе можам да си го искористам? Google различни информации ми дава.
Немаш гајле, нема да се расипе. Гледај си го рокот, мада и после рок може да се користи месец два. Или евентуално ќе мириснеш, ќе пробаш - ако нема чуден вкус, добар е.
Dali imate nekoj poseben rezim koga konzumirate plus protein? Do kolku saat vi e posledniot obrok? Smee li nautro i navecer da se pie od proteinot?
Нема потреба од посебни режими. Нема врска кога е последен оброк, како ти е убаво - така. Смее во било кое време да се конзумира, исто како што во било кое време внесуваш протеини преку секојдневната исхрана.
Kako go spremate? Jas na pr stavam 2 golemi lazici prav vo 250ml voda ( dozerkata si ja frliv) - 2 g,lazici prav so 3g, lazici ovesni snegulki seto izblendirano I na kraj cia seme I musli
Види шо пишува доза колку грама е, измери за да знаеш со лажица колку ставаш. Требало да си ја чуваш дозерката. Начини на користење има милион. Обичен протеински шејк е 30-35 г протеини и 200 + милилитри вода и/или млекото, во зависност од густината која ти се свиѓа. За повеќе "рецепти" т.е смутиња, шејкови, каши и тн изгуглај си има многу рецепти.
Мислев на комбинација на суплементи ама за жени... во смисла комбинација на креатин + протеин кои од суплементите се најефикасни за изградба на мускул?
Ovoj sto go koristam spored mene e katastrofa, cokoladno mleko e bolje,,,,, 200 ml voda 3G.l ovesni I ne se zgusti,tecen kako voda preporacajte nesto dobro,
Made in polska. 90% ти е веј али имаш и мешавина и сигурно е соја. Протеинот е катастрофа. Се што е од Полска избегавај. За таја цена имаш од Азгард веј 100 многу подобар во состав плус има ензими за полесно варење на храната.