Со водаа нема потреба безпотребно калории да си додавам со млеко кога протеинот е млеко. А тие овошните што мислиш за нив као сок шо се? Фала ти
Еднаш имам пробано со вкус на ванила и шумско овошје и еднаш зедов со вкус на лимон и ананас. Премногу се гадни за пиење пошто имаат доста натрупано од тие аромите и после 3-4 часа се осеќа блажина во устата.
Дечки може е глупо прашањево Дали протеинот е посен?? И дали има посен протеин? бидејќи сакам да земам а планирам да постам за Велигден
И јас сакав истото како @Shekjerna да го прашам. Исто имам прашање и дали смее да се пие ако имаш хипотироидизам? И воопшто дали има side effects?
Предложете некој интересен вкус што ви се допаѓа, знам дека сите сме различни кај овој дел но имам пробано доста протеини и до сега ниту еден ми нема оставено впечаток за да го пијам со мерак
Капучино Кукис и бело чоколадо Белгиско чоколадо и јагода Банана Банана и јагода вкус предобар. Солен лешник,интересен вкус има. Чоколадо и тој е добар. Сите вкусови ги пробав сите се добри.
Имам пробано од лешник и некој блантав вкус ми имаше.. ќе пробам од останативе али прво ако најдам од 30гр да видам дали ќе ми се свиѓа да не утнам 2кг после што ќе им праам хаха
Поради лактозата и поќето немаат егзими за варење. Истото е и кај мене. Земиси изолат ќе немаш проблем.
Вежбам два месеци во теретана, и сите ми рекоа ако сакам да качам на мускулна маса да зимам протеин Некоја препорака за добар протеин??
Месо Јајца Млеко Риба Сирење. Во нив имаш најдобар протеин. А како додаток земиси век од било која фирма. Пример скајтек веј 100